koledzy gawryl i Tomek nie naleza do BGFu.. i chwala im za to
X
-
-
-
brzmi niezle. i w dobrym towarzystwie to tym bardziejZamieszczone przez FollmanMoze zapytam jeszcze kolege to moze pare osób by się uzbierało.A ty Gawryl co na to ????Zeby do Puszczu ????
termin?
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.plKomentarz
-
-
W puszczy sa drzewa i tematycznie puszcza ogranicza,aczkolwiek ja zrobilem tam na ten przyklad bardzo ladne zdjecie waskotorowego parowozu...Zamieszczone przez FollmanA ja proponuje moze wypad do Puszczy Białowieskiej. CO wy na to ?????
Proponuje zrobic "zajazd" na...tykocinski zamek.Wszak wiadomym jest,ze forteca stoi ponownie na chwale miasteczka i potege Rzeczypospolitej...
Nieopodal w Kiermusach Jantarowy Kasztel jusci czeka tylko na strudzonego wedrowca aby piekna bialoglowa mogla uraczyc go tutaj szarlotkę na ciepło z dzbanem podpiwku domowego...
Ostatnio edytowany przez Scaramanga; 515.Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...Komentarz
-
-
Wiesz...ja w Tykocinie nigdy nie bylem,a jest tam moc atrakcji plenerowych jak chociazby w Kiermusach...Zamieszczone przez Tomasz GolinskiChyba jeszcze ludzi tam nie wpuszczają. Jakiś czas temu (ze 3 miesiące) przejeżdzałem i było zagrodzone. Zreszta, mi się niezbyt spodobała.Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...Komentarz
-
-
Kiermusy nie sa w zaden sposob ciekawe, tym bardziej fotograficznie
Tykocin, jak najbardziej.. ale nie zamek ktorego budowy skonczyc nie moga od wielu lat, tylko samo miasto. Swietny klimat - pracujemy nad wystaw o Tykocinie. Kilka fotek ponizej:
PS. a ludzie tam zyjacy sa naprawde rozrywkowi
Komentarz
-
ja jestem za!! oby tylko nie ten weekend... poza tym terminem chyba zdołam się dopasować
pozdrawiam
MetusKomentarz
-
-
-
jeśli nie to gościowi hormon wzrostu coś mocno świruje.Czacha napisał:
to nie jest fotmontazEOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
Apacer cd 211, Kiev 88
TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4BKomentarz
-
-
on podskoczyl w miejscu, na moscie.. reszta to po prostu odpowiednia perspektywa
Komentarz

Komentarz