X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Czacha
    fotograf
    • 2004
    • 4868

urlop..

A no wlasnie - ide na upragniony urlop od 19 wrzesnia. Czy ktos na forum tez sie wybiera na zasluzony wypoczynek w tym terminie?

Mam zamiar pojechac w gory.. jeszcze nie zdecydowalem w ktore.. Wszyscy znajomi pobrali urlopy w wakacje.. a u mnie praca taka ze to sezon akurat

Gdyby ktos mial wolny tydzien w okolicach 19-30 wrzesnia i nie wiedzial co z tym czasem zrobic to mozemy sie zgadac na wypad w gory.. w grupie zawsze razniej 8)
    https://www.piotrczechowski.pl
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

ech... miedzy 19 a 26 wrzesnia jestem na Singapurze :-) takze nie dam rade. jesli przyjedziesz w okolice (Karkonosze czy ogolniej Sudety) to na jeden dzien pewnie sie wyrwe. ale pewnie nie dluzej...

a wypad w gory bede chyba kombinowal w okolicach listopada-grudnia. docelowo mysle o Szczyrku (Beskid Slaski), bo jest co focic, i sa knajpy w ktorych mozna siedziec wieczorami... cos w desen 3-dniowego wyjazdu, po ktorym nogi beda w d... wchodzic a migawka blagac o litosc alternatywna opcja to poznojesienny plener nad Wisla (Zawichost kolo Sandomierza).
    www albo tez flickr

Komentarz

• Kubaman
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4709

Czacha, a w jakie góry się wybierasz? Jeśli niedaleko, to może choć uda się spotkać, obalić browara i pstryknąć kilka fotek Niestety na iwęcej nie mam szans, bo urlop właśnie skończyłem :sad:
      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• maku
        Uzależniony
        • 2004
        • 563

Mniej więcej w tym terminie miałem jechać w Tatry. (Mam wielką ochotę powtórzyć kilka ujęć które spaprałem w czerwcu.)

Niestety ostatnie okazało się że pewnie będzie to dopiero następny tydzień. Tak więc wychodzi na to że nasze terminy się rozbiegną.

Komentarz

• Reno
          Początki nałogu
          • 2004
          • 271

Zamieszczone przez Czacha
          A no wlasnie - ide na upragniony urlop od 19 wrzesnia. Czy ktos na forum tez sie wybiera na zasluzony wypoczynek w tym terminie?

Mam zamiar pojechac w gory.. jeszcze nie zdecydowalem w ktore.. Wszyscy znajomi pobrali urlopy w wakacje.. a u mnie praca taka ze to sezon akurat

Gdyby ktos mial wolny tydzien w okolicach 19-30 wrzesnia i nie wiedzial co z tym czasem zrobic to mozemy sie zgadac na wypad w gory.. w grupie zawsze razniej 8)
          No ja mam urlop w tym terminie i wybieram się w góry czyli nigdzie się nie wybieram bo ja tu mieszkam :smile: Polecam Beskidy, jak będziesz w okolicy - zapraszamy na kawę. A mieszkamy obok lotniska sportowego w BB.

Komentarz

• Czacha
            fotograf
            • 2004
            • 4868

Jedziemy w gory tez na "B" .. ale nazywaja sie Bieszczady
            dzieki za zaproszenie
            https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

Pracuję...