X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nowy
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 20

Bałtyk

Cześć ! Mam zamiar wybrać się na odpoczynek na Bałtyk. Myślałem o Wolinie. Nigdy tam nie byłem (klify, ptaki, park narodowy). Chcę wyjechać w przyszłym tygodniu, może środa, czwartek. Proszę poradźcie gdzie Waszym zdaniem warto się wybrać nad nasze morze (krajobraz, ptaki, mniej ludzie). Chodzi też o to żeby było w miarę spokojnie i bezpiecznie. Jadę wypocząć, a nie uciekać przed oprychami. Może ktoś się dołączy, zawsze raźniej. Ostatecznie nie musi być morze. Proszę o Wasze uwagi, co kilka głów to nie jedna.
  • nowy
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 20

Czyli rozumiem, że nikt nad morze nie jeździ. Może jednak macie jakieś uwagi, gdzie warto jechać, itd. ?

Komentarz

• sail0r
      Bywalec
      • 2005
      • 198

spokój i dużo ptaków jest na wyspie sobieszewskiej... ale nie wiem czy to najlepsze miejsce na urlop, musisz ocenic sam.
      S45 user

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez nowy
        Czyli rozumiem, że nikt nad morze nie jeździ. Może jednak macie jakieś uwagi, gdzie warto jechać, itd. ?
        Forum to nie czat - pocwicz cierpliwosc .

Komentarz

• Ryszard

Zamieszczone przez nowy
          Cześć ! Mam zamiar wybrać się na odpoczynek na Bałtyk. Myślałem o Wolinie. Nigdy tam nie byłem (klify, ptaki, park narodowy). Chcę wyjechać w przyszłym tygodniu, może środa, czwartek. Proszę poradźcie gdzie Waszym zdaniem warto się wybrać nad nasze morze (krajobraz, ptaki, mniej ludzie). Chodzi też o to żeby było w miarę spokojnie i bezpiecznie. Jadę wypocząć, a nie uciekać przed oprychami. Może ktoś się dołączy, zawsze raźniej. Ostatecznie nie musi być morze. Proszę o Wasze uwagi, co kilka głów to nie jedna.
          Z Wolina nad samo morze jest jeszcze kilkanascie km, blizej jest juz Wiselka lub Kolczewo ktore sa prawie w Wolinskim Parku Narodowym. Mniejsze miejscowosci, zwlaszcza po sezonie sa i spokojne i bezpieczne. Sam tam czesto bywam : http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=58885
          Ostatnio edytowany przez Gość; 2822.

Komentarz

• nowy
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 20

Dziękuje wszystkim za podpowiedź. Dziś kupiłem mapę Wolina, i jest tam kilka fantastycznych miejsc : Kępa Karsiborska, zagroda z żubrami, Jezioro Turkusowe, kilka miejsc widokowych z ptakami, jakieś średniowieczne ruiny, nawet wyrzutnia V3. Sam miód. Nie ma co, jadę !!!
            Vitez wiem, że to nie czat, ale już mam taką naturę, że lubię wiedzieć od razu. Inaczej - "w gorącej wodzie kąpany". Pozdrawiam

Komentarz

• dazz

Zamieszczone przez nowy
              Wybierz się do 3miasta. Na wyciągnięcie ręki masz wyspę sobieszewską (rezerwaty ptasi raj, ujście Wisły), Rewę i okoliczne rezerwaty (Beka), Trójmiejski Park Krajobrazowy, Władysławowo i cały Hel. Poza tym wiele "nie ptasich" atrakcji :wink:
              Ostatnio edytowany przez Gość; 2635.

Komentarz

Pracuję...