X
-
-
Komentarz
-
Odp: Krokusy 2013
Czyli w weekend majowy popatrzę na trawkę a nie na Krokusy
a było tyle śniegu, nie mógł jeszcze tydzień poczekać.
Komentarz
-
Pozwoliłam sobie wytłuścić, bo to sedno postu.
Ja myślę, że krokusów będzie jeszcze dużo, tylko trzeba będzie się przespacerować nieco dalej.
To co w poście szambonura i moim, to są polany na samym dole, tuż przy parkingu.Komentarz
-
Hmm a może by tak trochę śniegu rzucić na nie żeby nie dorosły za szybko? :> Sam wybieram się zaraz po niedzieli "na" krokusy tylko czy one jeszcze tam będą, co prawda parę postów wcześniej zostałem zapewniony, że powinny być ,ale pogoda tak szybko postępuje i na weekend majowy nawet po 30st zapowiadają... Może jakiś "przewodnik" na krokusy się znajdzie?
Komentarz
-
Uff to może gdzieś przy schronisku jeszcze będą. Albo Hala Stoły? tam chyba powinny być, albo polanki przy czarnym szlaku Kościeliska - Chochołowska? Trochę wyżej to być może przetrwają
Może macie jeszcze jakieś miejsca jeszcze gdzie się pojawiają to napiszcie, bo na dole to już raczej resztki będą. Dobrze myślę ??
Komentarz
-
w bardzo dobrej formie sa, ale tak jak pisalem wczesniej, nie potrwa to dlugo... obawiam sie ze na majowke to juz bedzie koncowka na Siwej ale dalej powinno byc niezle. chociaz przy samym schronisku pojawily sie pierwsze wiec mozna przypuszczac ze tez pierwsze sie tam skoncza:-)
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2Komentarz
-
Krokusy są w pełnym rozkwicie więc może być miejscami kiepsko. U mnie w ogrodzie już się zwijają powoli
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Będę wiedział osobiście w poniedziałek jak na chochołowską się nie wybiorę bo w gorcach spędzam majówkę :-)
Jak dwa tygodnie temu byłem na Gorcu to śniegu po kolana było a drogi miejscami zawiane, że i po szyje czasem śniegu było:-)Komentarz
-
-
Jak się zakończył kontakt?Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Komentarz
-
Taka ich praca..., ja ich rozumiem...
Zdjęcia na Polanie to wtedy jak jeszcze śpią
Osobiście nie spotkałem się jeszcze z faktem żeby na Polanie Chochołowskiej wypisali komuś mandat... Co najwyżej spisali do notesika, reprymenda słowna... i tyle... Za chwilę krokusy się skończą..., powbijają tabliczki "Uwaga Żmije" i wszystko wróci do normy...
Ostatnio edytowany przez szambonur; 38237.Komentarz
-
Jak szambonur napisał zostaliśmy tylko wpisani w notesik, oczywiście nie obyło się bez jakiś docinek z obu stron i na tym wszystko. Oczywiście ludzi na polanie dużo i owy strażnik texasu spisał o dziwo tylko nas nikogo więcej. No ale cóż wolę przemilczeć dalsze kwestie.Komentarz

Komentarz