X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

Zlot w Krakowie

Zamieszczone przez akustyk
    i co z tego wynika?

na poczatku wrzesnia bylem na calodniowym foceniu w Krakowie.
    akustyk, ty bądź kolega . Jak przyjeżdzasz do grodu Kraka, to daj znać, można się spotkać, piwko strzelić. Wiesz Kraków bez krakusów, to jest tylko połowa radości
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

Zamieszczone przez Kubaman
    akustyk, ty bądź kolega . Jak przyjeżdzasz do grodu Kraka, to daj znać, można się spotkać, piwko strzelić. Wiesz Kraków bez krakusów, to jest tylko połowa radości
    prawdopodobnie bede jakos za 2 tygodnie, bo kumpel kombinuje wyjazd w Gorce i po drodze bym wpadl na dzien do Kraka. to dam znac.

ale jeszcze nic pewnego
    www albo tez flickr

Komentarz

• Tomasz Golinski
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 8623

echh, też bym się wybrał do Krakowa... Organizujcie zjazd :>
      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

oooooo !!!! JESTEM ZA Do Krakowa moge jechać :}

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

po pierwsze jestem za zjazdem, mam rzut beretem do krakowa, jesli ja bede to bedzie zapewne i birez ( niewykluczone ze jesli mnie nie bedzie to birez tez bedzie ) po drugie mam podobnie jak mganko - studium fotograficzne, i nikony moze sa ze dwa minolty tez zenitow z piec, jedna yashica, a dwadziescia pare canonow, nic to nie zmienia wszak nie mamy sprzetu klasy profi i tylko jedna dziołszka biega z piatka, ale narzekan na trabanty mam dosc, moze kiedys bedzie mnie stac na 10d/20d dzis ciesze sie z tego co mam, bo foci wcale nie gorzej, a i od mamusi na gwiazdke tego nie dostalem

Komentarz

• birez
            Uzależniony
            • 2005
            • 609

Zamieszczone przez Venio
            oooooo !!!! JESTEM ZA Do Krakowa moge jechać :}
            A do Tychow to sie nie chcialo !

Niemniej jednak, przylaczam sie do pozytywniej opini - do Krakowa tez chetnie bym pojechal

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

wlasnie birez, zrugamy go jak bedzie mial sie czelnosc w krakowie stawic nasz dwuosobowy zlot tez byl psiakosc wazny ! zaraz skorzystam z okazji i zaloze odpowiedni topic
              Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• Mac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2063

To czekam na info kiedy miałby się odbyć ów zlot, chętnie się wybiorę.
                EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

Tomku ? Akustyk ? Birez ? Kubaman ? ja rowniez jestem za, wsiadam w pks i jestem na miejscu w przeciagu poltorej godziny

Komentarz

• Mac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2063

A wiesz kiedy wsiąść w ten PKS??
                    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Tomasz Golinski
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 8623

Thorin, wywaliłem Twój wątek, tak chyba lepiej.

Kurcze, mam nadzieję, że nie skończy się na moich dobrych chęciach. W sumie to daleko, praca itd... ale postaram się zawalczyć bohatersko.

Hmm, strona PKP załamuje ceną... 120zł w jedną strone...
                      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• canis_lupus
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1252

Ja na szczęscie jestem z Krakowa i mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie. Moze jakiś plenerek, albo przynajmniej jakies ciekawe miejsce w Krakowie?
                        "I love You Cię" Różyczko...
                        Galeria ,
                        Druga galeria,

Komentarz

• Venio
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1084

Zamieszczone przez birez
                          A do Tychow to sie nie chcialo !

Niemniej jednak, przylaczam sie do pozytywniej opini - do Krakowa tez chetnie bym pojechal
                          Jak cie kurde strzele no... przeciez pisałem ze miałem canona w naprawie :P :> poza tym nie miałem kasy bo nie wiedziałem ile mnie naprawa bedzie kosztowac :P zreszta co ja sie tłumaczyc bede

Komentarz

• thorin
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1990

Zamieszczone przez Mac
                            A wiesz kiedy wsiąść w ten PKS??

www.pks.krakow.pl i wszystko jasne

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                            Thorin, wywaliłem Twój wątek, tak chyba lepiej.

Kurcze, mam nadzieję, że nie skończy się na moich dobrych chęciach. W sumie to daleko, praca itd... ale postaram się zawalczyć bohatersko.

Hmm, strona PKP załamuje ceną... 120zł w jedną strone...
                            Ok Tomek balagan sie narobil, tak jest lepiej, jeden watek starczy . Mnie moze od tego odciagnac tylko i wylacznie jakies intratne fotografowanie za gruba kase, na przyklad za 1000 zl aha no i boje sie Bireza, on na mnie poluje

Komentarz

• Grzdyll
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 135

To i może ja się przyłączę jeśli nie tylko "starzy wyjadacze" sa mile widziani?

Kłopot widzę jedynie w terminie - zazwyczaj ciężko tak dograć by wszystkim odpowiadało, już patrząc na swoje zajęcia nie wiem czy mi się to uda wcisnąć... Ale chcialbym by się udało (w końcu grzech nie zjawic się będąc na miejscu!)... Proponuję niesmialo jakąś sobotę - chyba najłatwiej wszystkim będzie?
                              Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?

Komentarz

Pracuję...