moze bedzie w TV :/ mnie tam nie bedzie (coprawda jeszcze miesiac, ale juz wiem) - no i czekam na fotki
X
-
-
Komentarz
-
Szykujcie się na masakryczne korki podczas dojazdu do i z bazy. Co prawda to nie weekend i frekwencja nie będzie taka jak mogłaby być ale.. ja ostatnio z pikniku lotniczego wracałem do domu 3,5 godziny
Normalnie ok 1h.
Komentarz
-
Dla mnie to będzie drugi dzień po zakończeniu semestru
A pytanie dla zorientowanych - jak mogę z Poznania Głównego dostać się na piknik? (Proszę o jakiś konkretny numer autobusu lub coś takiego)Komentarz
-
A ja powiem Wam że zastanawiam się czy brać w ogóle aparat - traci się co najmniej z 70% wrażeń gapiąc się przez ten maleńki wizjer...Komentarz
-
Komentarz
-
Też sie nad tym zastanawiałem, ale wezmę
Z tego co się orientuję pokazy mają być dwa, czyli zawsze mozna nadrobić. A do tego przecież zawsze będzie można sobie chyba jakieś naziemne fotki strzelić 
No ale wrócić bez fotki ani jednego Thunderbirda to wstyd ;-)Komentarz
-
Przyłączam się do pytania o w miarę sprawny dojazd.
Sam rozważam dotarcie w okolice Poznania dzień wcześniej, nocleg i dotarcie na piknik bez samochodu - no chyba, że jest jakieś inne, optymalne rozwiązanie (czytaj szybkie, sprawne i w miarę wygodne dotarcie).
Na sam pokaz załatwiam sobie trzy dni urlopu, by dostać się na niego znad morza i mieć czas na spokojny powrót.link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L
Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
Komentarz
-
Cały czas pracuję nad wolnym w ten dzień ale pewne jest że 25 czerwca rano kończę dyżur więc cały poniedziałek powinienem mieć wolny. Wtorek ciągle niepewny, a jeśli miałbym jechać to pewnie dzień wcześniej czyli w poniedziałek aby rozpoznać teren. Gdyby jednak była jakaś ekipa jadąca pociągiem to wolałbym dołączyć bo takie rozwiązanie byłoby chyba w moim podyżurowym przypadku wygodniejsze
- czas jednak pokaże
Komentarz
-
A do mnie dopiero teraz dotarlo, ze to jest we wtorek
Caly czas zylem w przekonaniu, ze impreza wypadnie w weekend. Kto wymyslil taki chory termin? A moze amerykanie w dni powszednie lataja za pol ceny? :/
Ja odpadam
Komentarz
-
Komentarz
-
Trochę o Thunderbirds
Trochę Newsów o Thunderbirds jest na www.f-16wpolsce.pl
1/3 tegorocznego składu akrobacyjnego Thunderbirds to kobiety(!). Więcej przeczytać można w najnowszym numerze AEROPLANA :-)Komentarz
-
-
No dobra, czytam tu i na stronie 31 bazy lotniczej i rebus?? O której ten festyn ma ruszyć?? Nie wiem czy cisnąć na trasie czy tak raczej rekreacyjnie.EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz
-
Komentarz