X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomygun
    Bywalec
    • 2006
    • 204

daj jakieś swoje...
    mały off topic - jak zrobić żeby nie wychodziły tak "koszmarnie skompresowane", mniejsza kompresja nie pomaga, co robię źle ??
    GALERIA CB <========> GALERIA

Komentarz

• grimaldi
      Coś już napisał
      • 2007
      • 54

wiesz co chcesz zeby byly wielkosciowo takie same:>?w PS mozna to zmienic i nadac kompresje nie zmieniajac wielkosci:-))
      "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Komentarz

• liquidsound
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1956

Hahah wyszlo ze z tym robieniem z reki to sciema:wink:ja wrzuce swoje po sesji :P
        1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
        Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• grimaldi
          Coś już napisał
          • 2007
          • 54

Zamieszczone przez liquidsound
          Hahah wyszlo ze z tym robieniem z reki to sciema:wink:ja wrzuce swoje po sesji :P
          nie wlasnie nie to co robilem ze statywem to tylko widok na Wawel oraz Paulinow natomiast cale fajerwerki mailem na torboie aparacik naprawde :-)zaraz zobaczysz juz wrzce na strone nawet nie obrabialem nic to Sobie poogladacie;-)
          "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Komentarz

• grimaldi
            Coś już napisał
            • 2007
            • 54

;-))

oki to sa moje fajerwerki :-) mam nadzieje ze nikogo nikt sie jakos zle nie poczuje jak to ogladnie czekam na komentarze jak pisalem wczesniej nic nie obrabialem wrzucone tak prosto z aparatu;-) pozdrowionka:-)

Komentarz

• grimaldi
              Coś już napisał
              • 2007
              • 54

ciag dalszy

ciag dalszy:-)

Komentarz

• grimaldi
                Coś już napisał
                • 2007
                • 54

a chcialem napomniec ze moglem tylko max do okolo 97KB przeslac wiec nieco malo szkoda lepsze fotki mam na dysku;-)pozdrowionka

Komentarz

• ags
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 185

www.imageshack.us, dzięki
                  puszka, szkieko i błyskotka

Komentarz

• grimaldi
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 54

Zamieszczone przez ags
                    no dzieki :-)))wielkie moze skorzystam:-)

Komentarz

• liquidsound
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1956

Grimaldi zle robisz. Daj zdjecie max 800pix po dluzszym boku bo sie za bardzo rozjezdza. Najlepiej to 640, a kompresji nie dawaj takiej duzej bo strasznie artefakty widac.
                      1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                      Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• grimaldi
                        Coś już napisał
                        • 2007
                        • 54

oki dzieki za rade spoko porawie sie nastepnym razem;-)a defekty sa

Komentarz

• Shadow
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 1565

Ludzie widzieliście wogóle coś tam ? Jak zobaczyłem w telewizji gdzie jest estrada a gdzie publiczność to pomyslałem sobie, że organizatorzy chyba są niepoważni. Nawet telebimy z tej odległości wyglądały jak znaczki pocztowe A sztuczne ognie to w Sylwestra sobie można obejrzeć. Mam nadzieję że chociaż dźwięk docierał do Was dobrej jakości.

Komentarz

• bebesky
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1231

Zamieszczone przez Shadow
                            Ludzie widzieliście wogóle coś tam ? Jak zobaczyłem w telewizji gdzie jest estrada a gdzie publiczność to pomyslałem sobie, że organizatorzy chyba są niepoważni. Nawet telebimy z tej odległości wyglądały jak znaczki pocztowe A sztuczne ognie to w Sylwestra sobie można obejrzeć. Mam nadzieję że chociaż dźwięk docierał do Was dobrej jakości.
                            takich sztucznych ogniii na sylwestra nie było i chyba nie będzie

dźwięk był raczej słaby (przynajmniej tam gdzi ja byłem) a co do widoczności to absolutna porażka (chociaż z 400 mm + crop co nieco widziałem)

za to ludzi byłoooooo od zaj..........ia

Komentarz

• Shadow
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1565

Mówili ze coś koło 150 tys. Ładny wynik. Na koncercie J. M. Jarre-a było ponad 100 tys. I tam widziałem pokaz takich sztucznych ogni że normalnie kopara opada. Wokalista Alphaville troszkę nabrał tuszy i głos już nie ten Ale grali chyba na żywo albo z półplaybacku. Wczoraj przesłuchałem sobie tą płytę. Eeech to były czasy... Lombard bez Ostrowskiej, też ciekawostka pokłócili się czy jak ?

Komentarz

• grimaldi
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 54

Zamieszczone przez Shadow
                                oj musze Ci powiedziec ze dlamnie to troszeczke byla kicha w zeszlym roku chyba fajerwerki byly lepsze:/ no a co do akustyki to wogole prawie nic:sad: a publicznosc naprawde miala wszystko dobrze widoczne zwlaszcza jak sie dopchala i scisknela nieco przed te telebimiki:-)

Komentarz

Pracuję...