X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rauf
    Początki nałogu
    • 2008
    • 371

Zamieszczone przez Sergiusz
    Micles skąd ty możesz wiedzieć co wie doświadczony fotograf? Mało tego skąd możesz wiedzieć co wie zwykły fotograf? Coś tam możesz przypuszczać lub gdybać. I tyle.
    Thats a kill

PS Micles, no offence...
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Komentarz

• micles
      Zablokowany
      • 2006
      • 4359

Luz, jakoś zbytnio się nie przejąłem. Swoje wiem i wg mnie mój workflow którego celem jest wykonanie, obrobienie i uzyskanie standardowych zdjęć jest dobry.

Komentarz

• rauf
        Początki nałogu
        • 2008
        • 371

I słusznie, swoją drogą jakby Sergiusz był taki Horowitz to by tu nie błyskał ripostami, tylko na...bo ja wiem jakiś grubych wernisażach :wink:

Dobra, to dla odmiany może o warsztatach? :rolleyes:
        papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Komentarz

• Sergiusz
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2708

Nie przepadam za wernisażami i chodzę w zasadzie tylko do jednej galerii. Jeśli tak bardzo to cię interesuje to dostaje zaproszenia z całego kraju i na te najgrubsze też. Co do Horowitza to owszem jego wystawa w Zachęcie gdzieś w drugiej połowie lat osiemdziesiątych rzuciła mnie na kolona. Po ostatnich dokonaniach opublikowanych w Vivie jest nie tyle gorzej co bardzo marnie. Tak, że proszę waż ostrożniej słowa, i staranniej dobieraj nazwiska których używasz do porównań mojej skromnej osoby.
          Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• rorochch
            Coś już napisał
            • 2010
            • 84

Panowie, a moze tak przeniesiecie sie z tym do Hydeparku? Ktos podzielil forum na odpowiednie dzialy i mial w tym jakis cel...

Komentarz

• Kargulo
              Dopiero zaczyna
              • 2009
              • 32

dobra dobra nie kopać się

co na temat warsztatów ? bo jestem zainteresowany

kiedy , gdzie i za ile?

czy w ta sobote tez będą, jak tak to jabym się pisał jakby były dla kropowców.
              moje fotki
              Serwis fashion

Komentarz

• rorochch
                Coś już napisał
                • 2010
                • 84

Kargulo, kursy sa sprofilowane pod roznych uzytkownikow (canon, nikon, inne marki, crop i pelna klatka, poczatkujacy, zaawansowani), w te sobote 17.04 mamy zajecia w grupie mieszanej - crop, pelna klatka, rozne marki aparatow. Zajecia poswiecone sa pracy z generatorami mobilnymi w plenerze. Warunki na planie zdjeciowym beda sie zmienialy dynamicznie, a wiec inaczej niz w studiu, wiec i wyniki poszczegolnych uczestnikow beda sie roznic. W tym konkretnym wypadku podzial na ten czy inny sprzet nie bedzie mial wiekszego znaczenia. Takze stosowanie aparatow z cropem i dlugimi obiektywami nie bedzie problemem, bo odejscie jest praktycznie nieograniczone. Na te zajecia sa jeszcze wolne miejsca. Chetni moga sie zglaszac na adres: [email protected]
                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                Aaaa, bo zapomnialem przypomniec wpisowe - 30zl.
                Ostatnio edytowany przez rorochch; 31964. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• dinderi
                  Pełne uzależnienie
                  • 2009
                  • 3028

Zamieszczone przez rorochch
                  Już wiem dlaczego nie dostałem nigdy odpowiedzi Ja pisałem na [email protected]
                  Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                  09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• rorochch
                    Coś już napisał
                    • 2010
                    • 84

Sorry, wlasciwy adres to oczywiscie: [email protected]

Komentarz

• rorochch
                      Coś już napisał
                      • 2010
                      • 84

Sa jeszcze wolne miejsca na sobotnie warsztaty studyjne - 2 miejsca na zajecia "packshooty" na godzine 11 do 15 i jedno wolne na plener w godz. 16-20. W razie
                      zlej pogody zajecia alternatywnie odbeda sie w studiu. Zgloszenia prosze kierowac na
                      adres: [email protected]

Komentarz

• rorochch
                        Coś już napisał
                        • 2010
                        • 84

Na najblizsza sobote 01.05 planujemy plener z uzyciem generatorow przenosnych, ewentualnie jesli pogoda nie dopisze - packshooty reklamowe w studiu. Pozostaly jeszcze 2 wolne miejsca. Zgloszenia prosimy kierowac na adres [email protected]. Poczatek zajec o godz. 11.

Komentarz

• rorochch
                          Coś już napisał
                          • 2010
                          • 84

W najblizsza sobote odbywa sie kolejna edycja warsztatow studyjnych. Tym razem fotografujemy zabytki techniki. Sa jeszcze wolne miejsca. Zgloszenia prosze kierowac na adres: [email protected]

Komentarz

Pracuję...