X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jot23
    • 2007
    • 11

"Oblicza Ludzi 2010"

Serdecznie zapraszam do udziału w VII konkursie fotografii "Oblicza Ludzi 2010".Szczegóły na: obliczaludzi.com, zapraszam też do profilu imprezy na facebooku:
  • dinderi
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3028

Nastepny konkurs z dyskusyjnym zapisem w regulaminie:
    "7. Prace zgłoszone do konkursu przechodzą na własność organizatora. Organizator zastrzega sobie prawo do ich bezpłatnej reprodukcji w materiałach reklamowych i publikacjach związanych z konkursem."

i podejrzany w kwestii formalnej

"11. Nagrody podlegają opodatkowaniu podatkiem dochodowym od osób fizycznych w wysokości 10% wartości nagrody, którego płatnikiem jest organizator konkursu. Warunkiem odebrania nagrody jest wpłata powyższego podatku przez laureata na rzecz organizatora, przed jej odebraniem. "
    Normalnie, potraca się wartośc podatku od kwoty wygranej. Co to za dziwoląg, że żeby otrzymac nagrodę pieniezna trzeba wplacic dziesiec procent tej kwoty?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• eminesia
      Coś już napisał
      • 2009
      • 61

Zamieszczone przez dinderi
      Nastepny konkurs z dyskusyjnym zapisem w regulaminie:
      "7. Prace zgłoszone do konkursu przechodzą na własność organizatora. Organizator zastrzega sobie prawo do ich bezpłatnej reprodukcji w materiałach reklamowych i publikacjach związanych z konkursem."
      Czy to oznacza, że jeśli wyślę fotę do nich, to już nie mogę jej używać i upubliczniać jako moją?
      Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS

Graj!

Komentarz

• mate00sh
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1312

Zamieszczone przez eminesia
        Czy to oznacza, że jeśli wyślę fotę do nich, to już nie mogę jej używać i upubliczniać jako moją?
        To jest dość zawiłe ale sprowadza się raczej do tego, że oni mogą używać tego zdjęcia do woli nieodpłatnie. Natomiast w tego co się orientuję nigdy nie tracisz praw do swojego zdjęcia.

Komentarz

Pracuję...