X
-
-
tak, ale chciałem plamę, która by nie rozpraszała tylko dawała kolor. jakby znicz był wyraźny to inne rzeczy obok niego też. no i za dużo grzybów by było.Zamieszczone przez Robson01Bebop detal fajny, czyżby w tle znicz? Jeżeli tak to może lepsza byłaby trochę większa GO.gra i buczy bebopKomentarz
-
teraz wygląda jak "gospodarz domu" Anioł ;-).. Zart oczywiście :-)Zamieszczone przez Robson01O "egoista" zmienił "logo":-DPozdrawiam
MarekKomentarz
-
Szczegóły bomba, kolory jakbym patrzył na tę rdzę własnym okiem.. tylko znowu foto raczej do jakiejś dokumentacji, nie reportarzu czy relacji z cmentarzaZamieszczone przez bebopakordeonista - Cmentarz Wolski Warszawa.Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
MarekC, dokument/reportaż/relacja to nie tylko tysiąćpięćsetne zdjęcie znicza. tak mi się wydaje. zresztą poniekąd masz rację - zacząłem robić dokumentację cmentarza wolskiego. właśnie detale etc.Zamieszczone przez MarekCSzczegóły bomba, kolory jakbym patrzył na tę rdzę własnym okiem.. tylko znowu foto raczej do jakiejś dokumentacji, nie reportarzu czy relacji z cmentarzagra i buczy bebopKomentarz
-
Zamieszczone przez bebopMarekC, dokument/reportaż/relacja to nie tylko tysiąćpięćsetne zdjęcie znicza. tak mi się wydaje. zresztą poniekąd masz rację - zacząłem robić dokumentację cmentarza wolskiego. właśnie detale etc.
Zgadza się, ale gdy przedstawiasz całość swej pracy, czyli i świeczki, i krzyże, modlitwę, skupienie ale i rdzę czy grajka i roześmiane dzieci. Taki piekny album traktujący temat całościowo :-)
Mam nadzieję, że będziesz mógł pochwalić się takim albumem..z chęcią bym obejżałPozdrawiam
MarekKomentarz
-
-
Marku może być dokument dot. bardziej elementów architektonicznych. krótko mówiąc nagrobków. modlitwa - skupianie się - akurat ten motyw mnie totalnie nie kręci. może dlatego że nie jestem katolikiem tylko buddystą.Zamieszczone przez MarekCZgadza się, ale gdy przedstawiasz całość swej pracy, czyli i świeczki, i krzyże, modlitwę, skupienie ale i rdzę czy grajka i roześmiane dzieci. Taki piekny album traktujący temat całościowo :-)
Mam nadzieję, że będziesz mógł pochwalić się takim albumem..z chęcią bym obejżał
roześmiane dzieci na cmentarzu? oj chyba nie. pozostanę przy rzeźbach i nagrobkach. starych rzecz jasna, bo te nowe to dla mnie nieco tandeta kamieniarstwa i mcdolnalds.
a grajek pojawił się*bardziej jako ciekawostka, bo na innych cmentarzach go nie widziałem. ba nawet na tym cmentarzu wcześniej go nie widziałem. ma dość ciekawą twarz, nie trzeba go filtrować, draganizm by default. jak go spotkam następnym razem to może jakiś portret strzelę (jak się zgodzi). a teraz gdybanie: gdyby stał po drugiej stronie alejki to byłby "świętozmarły" temat, bo by było widać groby, lampki. stał akurat w miejscu, gdzie w ramach 180 stopni grobów nie widać.gra i buczy bebopKomentarz
-
Też takie jest moje zdanie. Ale dodałem drugie, dla uzupełnienia obrazuZamieszczone przez PolacoTomku, zdjecia z cmentarza w Wasilkowie sa super !! ale z tych 2-ch zdjec aniola bardziej mi sie podoba to mocniej wykadrowane.
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
-
to jeszcze cztery średniaki.
przy okazji dylemat. część prawosławna cmentarza Wolskiego jest dość stara. generalnie poziomu to nie trzyma w żadnym stopniu. widać to na zdjęciach, często jeden plan mam w jednym "poziomie" a drugi już w zupełnie innym. dotyczy to i drzew (nie jest to kwestia obiektywu, bo 90mm średniaka buły nie ma) i pagórków, a grobów szczególnie. wszystko się pochyla. osobiście nie mam z tym zbyt dużego problemu, ale ktoś może mieć, więc pytanie czy robiąc takie zdjęcia jakoś to korygować czy zostawiać tak jak to rzeczywiście wygląda...gra i buczy bebopKomentarz
-
-
ja teraz teĹź.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiTo pierwsze rebelanckie fajne, ale chyba bym inaczej kadrowaĹ jednak.
nie mówiÄ
c o niskim ISO i statywie.
fajnie byĹoby móc pokazaÄ tego anioĹa trochÄÂ*z góry - perspektywÄ w postaci reszty cmentarza... czyli pomysĹ na drabinÄ do niesienia oprócz statywu. no i jak statyw na drabinie umocowaÄ...gra i buczy bebopKomentarz
-
A to po jakiemu ? :grin:Zamieszczone przez bebopja teraz teĹź.
nie mówiÄ
c o niskim ISO i statywie.
fajnie byĹoby móc pokazaÄ tego anioĹa trochÄÂ*z góry - perspektywÄ w postaci reszty cmentarza... czyli pomysĹ na drabinÄ do niesienia oprócz statywu. no i jak statyw na drabinie umocowaÄ...Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz

Komentarz