X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

Zamieszczone przez SimOn!
    To jest swego rodzaju chora rywalizacja pomiedzy Caritasem a Owsiakiem ktory promuje szatansie wynalazki jak np: prezerwatywy :-? Bo on jest zly i nie moze zbierac kasy a wogole to jak on smie sie chwalic ile zebral i na co dal.... coz transparentnosc i uczciwosc kole w oczko kole
    nie wiem skad masz takie informacje, ale bzdury gadasz to raz, dwa to ze owsiak, caritas, PAH nic by nie zrobil gdyby nie darczyncy czyli my... a licytowanie sie kto ma lepszych darczyncow, czyli kto lepiej pomaga jest IMHO kretynizmem... trzy, caritas rocznie zbiera 200 mln w ciszy i spokoju... owsiak zebral 200mln przez 13 lat... i wydaje mi sie ze jak by odliczyc koszty jakie poniosla sama TVP (czyli nasze pieniadze -abonament) to ta sumka byla by malutka... Jedyna rzecz ktora owsiak robi dobrze to w/g mnie propagowanie charytatywnosci, oraz madre wydawanie pieniedzy... Trzeba pamietac tez ze np przystanek woodstok jest finansowany z tych pieniedzy ktore wczoraj zebrano, ale w zadnej zajawce nie bylo o tym ani jednego slowa - przypadek?
    dla mnie EOT

w kazdym razie mialy tu byc zdjecia i na zdjecia czekam!!!
    Instagram

Komentarz

• ripek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1486

Serwis informacyjny dla regionu Tarnów i okolice. Aktualności, relacje, fotoreportaże, repertuary kin oraz teatru i rozkład jazdy komunikacji miejskiej.

Moje zdjecia tu ^^^^
      Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Il fuoco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

Marcin powiedz dlaczego obciąłeś głowę w zdjęciu 5?
        kobieta się nie zgodziła na publikację czy co?!?!
        bo niewierze że tak kadrowałeś.
        | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• ripek
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1486

Tak mi sie zdjecie udalo niefortunnie bo bylo robione z doskoku praktycznie - a nie chcialo mi sie juz kadrować w PS...

Zdjecia na strone wędrują bez obrobki zadnej (tylko wybór co lepszych) - kiedyś się w to jeszcze bawiłem ale szkoda czasu I tak wymarzłem tam z 5 godzin
          Ostatnio edytowany przez ripek; 2691.

Komentarz

• pazurek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1294

Aaa to dlatego nie przyjechales do Krakowa?
            http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• ripek
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1486

Między innymi

Czekam na wasze fotki

Komentarz

• Przemoc
                Początki nałogu
                • 2005
                • 319

Poza oczywistą pomocą jaką Orkiestra niesie dzieciakom, b. ważne jest to, że młodzież może poczuć się potrzebna i ważna. Ludzie organizujący zbiórki przekonali się, że można zrobić w Polsce coś dobrego i ciekawego Stawianie w opozycji do siebie różnych inicjatyw harytatywnych to zwykłe szukanie sensacji. To dobrze, że ludzie o różnych światopoglądach, w różnym wieku, mają możliwość uczestniczenia w rożnych inicjatywach harytatywnych (WOŚP, Caritas, PAH itp.).

Pomoc poprzez WOŚP, Caritas, PAH to istotne elementy budowania społeczeństwa obywatelskiego, a tego nam w narodzie brakuje.
                Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• popmart
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1721

Choć nie udało mi się zrobić fotki bardzo fajnej ale mam coś Dla Canonierów:

Natalka, Kasia i Canony

Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.

Komentarz

• popmart
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1721

Zamieszczone przez Jac
                    caritas rocznie zbiera 200 mln w ciszy

skąd te informacje ? Na stronie Caritas jest napisane że dali 200MLN a nie zebrali a to pewna różnica ... poza tym Caritas działa 365 dni w roku ,pozatym działa w ramach ogromnej instytucji jaką jest kościół...

Nie mam pretensji do nikogo chodziło mi o szczegóły...
                    Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.

Komentarz

• Driver
                      Zablokowany
                      • 2005
                      • 786

A ja byłem w Tychach. Wesoło było

Komentarz

• kane
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 293

Zamieszczone przez Driver
                        A ja byłem w Tychach. Wesoło było

http://www.autoklub.pl/index.php?pag...id=1136794641&

Widze ze dojechales i pewnie gdzies obok stales

oj bylo wesolo bylo szczegolnie proba wyeliminowania czarnego konia w druzynie artystow ptrzez rajdowcow
                        Galeria

Komentarz

• Driver
                          Zablokowany
                          • 2005
                          • 786

Zamieszczone przez kane
                          Widze ze dojechales i pewnie gdzies obok stales

No pewnie. Stałeś Ty potem Renia Niezbecka a następny to ja

Komentarz

• kane
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 293

Zamieszczone przez Driver
                            No pewnie. Stałeś Ty potem Renia Niezbecka a następny to ja
                            Galeria

Komentarz

• SimOn!
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 371

Zamieszczone przez Jac
                              nie wiem skad masz takie informacje, ale bzdury gadasz to raz, dwa to ze owsiak, caritas, PAH nic by nie zrobil gdyby nie darczyncy czyli my... a licytowanie sie kto ma lepszych darczyncow, czyli kto lepiej pomaga jest IMHO kretynizmem... trzy, caritas rocznie zbiera 200 mln w ciszy i spokoju... owsiak zebral 200mln przez 13 lat... i wydaje mi sie ze jak by odliczyc koszty jakie poniosla sama TVP (czyli nasze pieniadze -abonament) to ta sumka byla by malutka... Jedyna rzecz ktora owsiak robi dobrze to w/g mnie propagowanie charytatywnosci, oraz madre wydawanie pieniedzy... Trzeba pamietac tez ze np przystanek woodstok jest finansowany z tych pieniedzy ktore wczoraj zebrano, ale w zadnej zajawce nie bylo o tym ani jednego slowa - przypadek?
                              dla mnie EOT

w kazdym razie mialy tu byc zdjecia i na zdjecia czekam!!!
                              Ja powiem tak mialem troche z tymi sprawami doczynienie ze tak powiem "od kuchni" i mam swoje zdanie. Ale nie kruszmy kopii tu na forum bo to ma byc watek o zdjeciach i juz. Z mojej strony tez EOT.
                              podpis...

Komentarz

• Jac
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 4813

Zamieszczone przez popmart
                                skąd te informacje ? Na stronie Caritas jest napisane że dali 200MLN a nie zebrali a to pewna różnica
                                w sumie masz racje mogli zebrac 180mln a dac 200 mln...

Zamieszczone przez popmart
                                ... poza tym Caritas działa 365 dni w roku ,pozatym działa w ramach ogromnej instytucji jaką jest kościół...
                                ale to zle czy dobrze? Owsiak robi show i niemogl by zbierac przez 365 dni bo by nic nie zebral, bo show musi trwac krotko zeby sie nie znudzil. poaz tym po co tutaj mieszac kosciol?, rownie dobrze mozna napisac ze owsiak dziala w ramach najbardziej opiniotworczego medium w PL (i chyba tez potezna instytucja) jakim jest TVP. i co z tego?
                                EOT
                                Instagram

Komentarz

Pracuję...