X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

Zamieszczone przez an_zak
    hm, czasem fotografowalem na dworcu głównym we Wrocaliu, metr za soba mialem SOK-istów, dwa metry przed sobą panów policjantów, przy czym Ci ostatni obchodzili mnie żeby mi w kadr nie wchodzić
    Jak strzelałem swoje knoty pod to battle to nawet sobie z kolejarzami na peronie pogadałem.. obwieszony torbą foto i trzema puszkami :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• comatus
      Uzależniony
      • 2006
      • 725

Zamieszczone przez MacGyver
      Jak strzelałem swoje knoty pod to battle to nawet sobie z kolejarzami na peronie pogadałem.. obwieszony torbą foto i trzema puszkami :-)
      Hmm... Jak tak dobrze to nie miałem Co najwyżej to sie ludzie na mnie krzywo patrzyli, jak na wariata

Komentarz

• MacGyver
        Cenzor
        • 2006
        • 7043

Zamieszczone przez comatus
        Hmm... Jak tak dobrze to nie miałem Co najwyżej to sie ludzie na mnie krzywo patrzyli, jak na wariata
        A to swoją drogą ... ale odkąd foce na dworcach to się musiałem przyzwyczaić ;-)

Komentarz

• perian
          Coś już napisał
          • 2005
          • 66

Zamieszczone przez comatus
          Idzie przywyknąć. Gorzej z nieznającymi prawa funkcjonariuszami służb wszelakich
          350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4 | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Komentarz

• Tomasz1972
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 3042

I mamy finał : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=21138

Moja fota się niestety nie zakwalifikowała Dziękuję za głosy ( zestaw 1 zdjęcie 7 )

Komentarz

• mong034

no i doczekalismy sie finalu...
              ale debiut zaliczam nie spodziewalem sie tego...

Komentarz

• chuckyy
                Początki nałogu
                • 2005
                • 482

Też mam finał w debiucie Ale fotka radzi sobie jednak dużo gorzej niż w poprzedniej sondzie
                | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• MrDeadhead
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 93

A ja mialem debiut i z bardzo mizernym skutkiem ;P 1 zestaw 3 zdjecie. Ale co tam, w koncu to tylko zabawa a czlowiek ciagle sie uczy zdjecia robic Trzymam kciuki za mojego faworyta w finale
                  Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...

Komentarz

• jacab1
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 177

foto nr 8 - tu oddałem głos, zdjęcie nr 4 równierz mi się podoba.
                    nr 5 fajne, ale nie na temat...
                    nr 2 i 3 dobre, ale nie porywają.
                    gratuluję finalistą
                    http://fotosyntetycznie.blogspot.com/
                    http://jacekbrozek.blogspot.com/
                    http://bacaj.digart.pl/

Komentarz

• Scream
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 295

Pierwszy battle i już w finale ;] Zdjęcia moim zdaniem stoją na wysokim poziomie. Mój głos poszedł na 8 ale podoba mi się również 9, miałem jedno takie w podobnym klimacie i zastanawiałem się czy nie wystawić ;]

Komentarz

• an_zak
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 427

Zamieszczone przez MacGyver
                        A to swoją drogą ... ale odkąd foce na dworcach to się musiałem przyzwyczaić ;-)
                        Ano, wczoraj trafilismy na pana konduktora pociagu InterCity który wstał lewą noga

Komentarz

• MacGyver
                          Cenzor
                          • 2006
                          • 7043

Zamieszczone przez an_zak
                          Ano, wczoraj trafilismy na pana konduktora pociagu InterCity który wstał lewą noga
                          Pewnie powiedział żonie że będzie w Berlinie i dla tego tak się bał, że mu ktoś zrobi foto we Wrocławiu ;-)

Komentarz

• nastier
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 686

kolejny battle zakonczony i drugi raz z rzedu II miejsce - moje zdjecie to 8

dziekuje za wspolzawodnictwo i zebrane glosy

fotoblog

Komentarz

• MacGyver
                              Cenzor
                              • 2006
                              • 7043

A rzeczywiście, koniec :-)
                              Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział, gdy zakładałem tego battle nawet przez myśl mi nie przeszło że temat ten zgromadzi Was aż tak wielu.

Moje zdjęcie to nr 2: Dworzec Wrocław Nadodrze, Canon EF-M + 28-105 + Kodak Academy 200, koszmarny negatyw, wyłącznie dla ahtysów: najlepiej wychodzą na nim nieostre zdjęcia, w których nie wiadomo o co chodzi ;-)

Komentarz

• Kraszan
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 150

Ja również dziękuję za emocje i ... 'KOLEJ'ną wygraną (poprzednia w Battlu LAS). Obie zwycięskie fotki robione kitowcem EFS 18-55, który w zasadzie zaspokaja moje potrzeby, choć mógłby brać szerzej...
                                Jeszcze raz dzięki za ciekawą rywalizację.
                                EOS 90D (w sumie)

Komentarz

Pracuję...