X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

A ja zająłem zaszczytne przedostatnie miejsce nr 9 - zdjęcie z mostu w Uhowie, zresztą z archiwum, bo na battle nic ciekawszego nie wymyśliłem.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

gratulacje dla zwycięzcy... dzieki wszystkim którzy oddali na mnie głosy i tym którzy konkurowali... moja fotka to ta z butem- podobno nie na temat...??, która wygrała eliminacje w grupie pierwszej. Niestety w finale dużo gorzej...jeszcze raz dzieki wszem..

Komentarz

• perian
        Coś już napisał
        • 2005
        • 66

Tak patrzę i wyszło, że moje zdjęcie (nr 1) na miejscu 4, czyli jest dobrze . Co do samego zdjęcia to zostało zrobione w Porcie Miejskim we Wrocławiu, nieopodal miejsca ze zdjęcia nr 2. Zdjęcie jest dość stare, ma prawie rok, zostało poczynione przy okazji wizyty 2 parowozów w porcie na "zlecenie" miłośników kolei z Wielkiej Brytanii (ich stać na takie rzeczy). Inne zdjęcia z tej imprezy są dostępne w necie, na pewnej stronie

PS. To nic personalnego, ale zdjęcie nr 4 z finału to porażka, jestem zdziwiony, że nie zajęło ostatniego miejsca w tym zestawieniu.
        Ostatnio edytowany przez perian; 1848.
        350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4 | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Komentarz

• an_zak
          Początki nałogu
          • 2006
          • 427

a mnie brakło 1pkt do finału... zasłużenie nie wszedłem bo to była fotoporażka z góry skazana na robienie za zapchajdziure

Komentarz

• comatus
            Uzależniony
            • 2006
            • 725

No mi też sie nie udało... wejść do finału.
            Zwycięzcy gratuluję

Komentarz

• chuckyy
              Początki nałogu
              • 2005
              • 482

Moje zdjęcie to zdjęcie nr 3 Pierwszy battle i miejsce na podium W swojej sondzie zdjęcie nie miało konkurencji, ale w finale duuuuuużo gorzej Tak czy inaczej wygrał moj faworyt
              | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• thorin
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1990

Ponawiam pytanie czy to foto to w oswiecimiu bylo strzelane ?

Komentarz

• Soul_Man
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 276

Gratuluję zwycięzcy, ta fota była jednym z moich faworytów od początku! Moje zdjęcie to nr. 6 z 2 zestawu. To mój debiut w battlu i może nie zachwyca, ale zawsze to doświadczenie i nauka. Ważna jest jest przecież zabawa Wybaczcie małe zejście z tematu, ale może ktoś z doświadczonych Kolegów napisze swoje spostrzeżenia odnośnie mojego zdjęcia? Pozdrawiam i z góry dzięki

Komentarz

Pracuję...