Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trzeszcz6
    Bywalec
    • 2008
    • 188

Między mostami, bardzo mi się podobało bardzo
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Komentarz

• ArturBonoVox
      Uzależniony
      • 2007
      • 684

Co do filmu nr 4:
      - blondi przy mikserze jest slodziutka,
      - wasacz z czapkowcem rewelacja - icony
      - zakonczenie? wogole go brak! - planujesz to poprawic?

Komentarz

• micles
        Zablokowany
        • 2006
        • 4359

Strzelam, że pisałeś o piątce. Zakończenie niby jest, ale przyznaję, że naciągane. Nie ma porządnego zakończenia, bo kumpel, który był odpowiedzialny za transfer danych (w czasie imprezy miał skiknąć do chaty 200m od klubu i zgrać dwie z trzech moich CFek, żebym nie marnował czasu tylko cały czas kręcił) popsuł mi czytnik, no i około 2:30 byłem zmuszony zakończyć nagrywanie :P

Komentarz

• ArturBonoVox
          Uzależniony
          • 2007
          • 684

No tak, 5-tka, cos mi sie tego.
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          To moze jakas przejsciowke zrob na koncu, zeby sie to tak nie urywalo brutalnie.
          Ostatnio edytowany przez ArturBonoVox; 11163. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Oj no jest zjazd pod stół i fade Nawet Paszczak robił nam specjalnie w tym miejscu zakończenie mixa, no bo po prostu nie mieliśmy żadnego materiału tam

Jest jak jest. Zakończenia nie ma, bo to jeszcze nie koniec naszych produkcji dubstepowych

Komentarz

• ArturBonoVox
              Uzależniony
              • 2007
              • 684

No ale spojrz na to inaczej. Nie czujesz ze to zakonczenie jest malo smooth?

Komentarz

• micles
                Zablokowany
                • 2006
                • 4359

No jest, ale co ja ci na to poradzę. #63 przeczytaj, nadal.

Komentarz

• gunia1990
                  Uzależniony
                  • 2008
                  • 550

Leśny, robileś wczoraj film?bo znowu mi sie nie udało być [sic! po tysiąckroć] i chce zobaczyc jak było ^^
                  galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• micles
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 4359

Byłem, ale zaczęliśmy kręcić po północy i skupiliśmy się bardziej na testowaniu Zooma H4N pod kątem wywiadów w warunkach ostro bassowych, także raczej filmu z tego nie będzie. Żałuj że cię nie było, bo nagłośnienie po prostu zmiatało.

P.S. Możesz wpaść zobaczyć surówkę.

Komentarz

• gunia1990
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 550

hmm... nie wiem kiedy, coidziennie siedze do 19/20 na uczelni. ale zobaczymy
                      galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• micles
                        Zablokowany
                        • 2006
                        • 4359

Jeszcze raz, bo już nie jest na hasło - dzisiaj byliśmy w Łodzi - towarzyszyliśmy Rafałowi w pokazie jego pracy dyplomowej - obronił na ocenę 5,5!

07. Backstage sesji zdjęciowej
                        Kolekcja "Panny dworskie" projektanta Rafała Zielińskiego

Komentarz

• Parteq
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 1159

Ja tam jestem laikiem filmowym jezeli chodzi o produkcje, ale dla mnie swietne!
                          Super dobrana muzyka, bardzo ladne swiatelko, kadry przemyslane - na prawde bardzo milo sie ogladalo.

Jedyne do czego moge sie doczepic - to na poczatku wydaje mi sie ze troche za szybko skacza sceny - moze tak o sekunde gdyby je wydluzyc to byloby idealnie, a tak to oczy nie ogarna kadru i juz "bam!" - nastepny. A to nie jest "Kill da Chill! 4".

Na zupelny koniec - tak jak jest na koncu - zdjecie zbiorowe - ogladalem calosc na 24" (w koncu produkcja HD) i oglada sie swietnie, a to ostatnie grupowe zdjecie to jakas kaszanka z rozdzielczoscia. Wymienilbym na pelna rozdzielczosc albo wywalilbym - psuje efekt.

Czekam na nastepne.
                          Dobra robota

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• micles
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 4359

Zamieszczone przez Parteq
                            Ja tam jestem laikiem filmowym jezeli chodzi o produkcje, ale dla mnie swietne!
                            Świetny to będzie dopiero następny film, ale czekamy na ustalenia zarządu Delecty, bo chcą zrobić jakąś dobrą promocję temu teledyskowi, bo mega im się spodobało
                            Super dobrana muzyka, bardzo ladne swiatelko, kadry przemyslane - na prawde bardzo milo sie ogladalo.
                            Muzyka jak każda inna, jak się zmontuje pod muzykę, to prawie wszystko pasuje Światełko - jak dla mnie okropne. ISO 1600 na 1.4 to kurna trochę za duża ciemnica żeby później wygodnie tym materiałem się bawić w postprocessie... Jeszcze trochę i pewnie się wkurzę i kupię jakieś softy ze światłem stałym od fripersa czy coś... Kadry przemyślane - niby tak, już trochę to reporterskie oko potrafi ocenić sytuację... Aczkolwiek dużo mi umyka, głównie z konieczności poświęcenia stosunkowo dużego czasu na przygotowanie się do ujęcia (przepięcie ze statywu na glide'a, przykręcenie ringlighta, ustawienie ekspozycji i ostrości, ... dużo tego )
                            Jedyne do czego moge sie doczepic - to na poczatku wydaje mi sie ze troche za szybko skacza sceny - moze tak o sekunde gdyby je wydluzyc to byloby idealnie, a tak to oczy nie ogarna kadru i juz "bam!" - nastepny. A to nie jest "Kill da Chill! 4".
                            To teraz włącz sobie jakikolwiek topowy popowy teledysk i policz liczbę ujęć w takim 3minutowym kawałku. Będziesz zdumiony. Ja byłem.
                            Na zupelny koniec - tak jak jest na koncu - zdjecie zbiorowe - ogladalem calosc na 24" (w koncu produkcja HD) i oglada sie swietnie, a to ostatnie grupowe zdjecie to jakas kaszanka z rozdzielczoscia. Wymienilbym na pelna rozdzielczosc albo wywalilbym - psuje efekt.
                            Faktycznie, coś z tym jest nie tak, ale w projekcie i w renderze wygląda ok. Chyba Vimeo stwierdziło, że zdjęcie jest słabe i że może na nim zaoszczędzić trochę MB i zje je kompresją

Czekam na nastepne.
                            Dobra robota

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

Jak komuś się bardzo nudzi w ten jakże dołujący deszczowy dzień, to może zobaczyć mój pierwszy start w zawodach rolkarskich, kręcony z GoPro przymocowanej na kasku.

11. Fotolesny.TV : Poznań Halfmarathon On-Helmet Cam

Jak starczy chęci to powstanie z tego materiału jakiś edit z ciekawszymi akcjami.

Komentarz

• zaitsev
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 1660

Poka jeszcze co nagrałeś już po przejeździe.

Komentarz

Pracuję...