X
-
-
Witam
Mam problem z logowaniem na Onephoto w każdej przeglądarce może wiecie co jest?Komentarz
-
Dostałem dziś maila (reklama usług jakiegoś labu foto) - "zgodnie z regulaminem serwisu OnePhoto.net." - niech tam będzie, nie chce mi się sprawdzać ;-) Ale przypomniał mi się ten wątek... spójrzcie na URL pod linkiem
(BTW, nie wiem dlaczego, ale tytuł maila "Nie oglądaj ich na monitorze!" jakoś nie kojarzy mi się z drukowaniem zdjęć
)
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Uprzejmie proszę o nie bicie za offtopa*:
Wspomniano tu, iż serwisów gdzie można "wrzucać zdjęcia" jest zatrzęsienie -ale który z nich jest 'najlepszy'? tzn gdzie najbardziej rzeczowo, konstruktywnie ocenią zdjęcia i wytkną błędy? gdzie jest najmniejsza liczba wszelkich TWA (tudzież innych gawędziarzy
) ?
*-(czyt nie znalazłem odpowiedniego wątku tu, a ten najbliższy jest tematycznie)C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.Komentarz
-
nie ma takich.Uprzejmie proszę o nie bicie za offtopa*:
Wspomniano tu, iż serwisów gdzie można "wrzucać zdjęcia" jest zatrzęsienie -ale który z nich jest 'najlepszy'? tzn gdzie najbardziej rzeczowo, konstruktywnie ocenią zdjęcia i wytkną błędy? gdzie jest najmniejsza liczba wszelkich TWA (tudzież innych gawędziarzy
) ?Komentarz
-
Komentarz
-
na forum nie jest najgorzej pod tym względem, ale w sumie dzieci neo znajdziesz wszędzieKomentarz
-
Komentarz
-
zgadzam się z tym wszystkim
Na forum nikona jest najlepiej
Natomiast prawda jest taka że jak zrobisz powalającą fotkę to się wszędzie
obroni sama i dostaniesz ciekawe komentarze (nie mam na myśli samych pochlebstw). Więc jak niema odzewu to trzeba próbować.Komentarz
-
mam na ten temat odmienna opinie. moim zdaniem forum nikona jest akurat
perfekcyjnym przykladem mamonizmu: mas przezywajacych orgazmy nad jednakowo obrobionymim jednakowymi ujeciami jednakowych tematow.
co jest szczegolnie widoczne dlatego, ze jak jakiemus oklaskiwanemu autorowi uda sie tam "sprzedac" dobrze jedno ujecie, to wrzuca jego kolejne iteracje do totalnego zameczenia materialu. a mniej znani uzytkownicy, robiacy po prostu solidne i zroznicowane zdjecia, wystawiaja rzadko.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz