gratuluje Sergiuszowi i zazdorszcze Ci, ze miales okazje popracowac z zawodowcem...
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
nawet Piotr nie wiesz jak dużo można wchłonąć wiedzy lub rozwiać wątpliwości co do rzeczy, które wiedziałeś a nie byłeś pewien... tylko 4h a myślenia na długo... ważne że niedługo własne sesje w studiu Sergiusza...gra i buczy bebopKomentarz
-
kurcze bebop wydawalo mi sie ze jestes taki rozsadny i wywazony facet, cos jak vitez tylko z wieksza klasa.
twoje komentarze zawsze byly rzeczowe i prawie w zaden sposob nie przejaskrawione.
a tu nagle taka publiczna masturbacja sergem.
rozumiem ze spotkanie z normalnym fotografem moze byc dla ciebie prawie jak dotkiencie nieba.
cos tam sobie pstrykasz, probojesz na rozne sposoby. raz ci wyjdzie raz nie wyjdzie. no generalnie amatorka.
a tu nagle pojawia sie gosc, ktory nie proboje, tylko wie co robi, nie strzela seriami z roznymi ustawieniami (zeby przynajmniej jedno bylo w punkt) tylko podchodzi, robi cyk i zdjecie takie jakie chcial.
sam majac nascie lat przezywalem podobne fascynacje, ale to chyba normalne w takim wieku. czlowiek malo widzial, poznawal dopiero swiat, wszystko zachwycalo.
czytanie twoich ostatnich postow jest dla mnie tak samo zenujace jak ogladnie programu typu idol. i jedno i drugie na podobnym poziomie.
ps. w stopce zrob litery 2x wieksze w kolorze czerwonym a Serg Shushyn powinien blyskac. wtedy napewno kazdy to zauwazy.
a tak na serio to mysle ze nie powinienes sie krepowac i zrobic podpis typu: znam Serga Shushyna. czy jakos tak .
pozdroKomentarz
-
bonk, daj sobie chłopie na wstrzymanie. Ja rozumiem, ze dzisiaj 13-sty, ale to nie jest powód żeby obrażać ludzi. Jeśli Marcin jest cały happy, to super sprawa i nie pozostaje nic innego jak czekać na artystyczne skutki pracy pod okiem SS.Zamieszczone przez bonkkurcze bebop wydawalo mi sie ze jestes taki rozsadny i wywazony facet, cos jak vitez tylko z wieksza klasa.
twoje komentarze zawsze byly rzeczowe i prawie w zaden sposob nie przejaskrawione.
a tu nagle taka publiczna masturbacja sergem.
.......Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Bonk lecisz trochę po bandzie, ale generalnie taki jest poziom tego forum w mojej ocenie.Zamieszczone przez bonkkurcze bebop wydawalo mi sie ze jestes taki rozsadny i wywazony facet, cos jak vitez tylko z wieksza klasa.
były zawsze przejaskrawione, po prostu coś Cię dzisiaj zakuło ;-) chciałbyś może idolem zostać? talent trzeba mieć. masz?Zamieszczone przez bonktwoje komentarze zawsze byly rzeczowe i prawie w zaden sposob nie przejaskrawione.
dla mnie zagadką i fenomenem, że koleś robi zawodowe zdjęcia biorąc pierwszy raz w życiu lustrzankę dwa lata temu do ręki... być może robisz lepsze zdjęcia, ale zdecydowanie brak Ci odwagi, żeby pokazać swój warsztat i backstage tego co robisz. jak to zrobisz, to będziemy mogli pogadać. bo na razie to takie *******enie...Zamieszczone przez bonka tu nagle taka publiczna masturbacja sergem.
Bonk - żebyśmy mieli jasność - ja zawsze chętnie się czegoś nauczę, pytanie czy Ty jesteś chętny do tego żeby swoją wiedzę przekazywać, dzielić się nią. to jest ta różnica. normalny koleś bez zadufania w sobie. nie ma nosa k***a wyżej czubka głowy.
pudło Bonk, fotografów robiących okładki do miesięczników i modę to ja paru znam i w hierarchii zarabianych pieniędzy to Serg jest daleko. natomiast istotne jest to, że można się od niego uczyć i nie masz wrażenia, że przyszedłeś na wykład. normalna gadka z normalnym kolesiem.Zamieszczone przez bonkrozumiem ze spotkanie z normalnym fotografem moze byc dla ciebie prawie jak dotkiencie nieba.
Bonk, historia mojego fotografowania, która jest Ci zresztą znana jest banalnie prosta: zacząłem fotografować, bo Panowie Fotografowie mający robić dobre zdjęcia na okładkę odwalali kichę. Panowie ze ZFP. z dyplomami etc. tacy sami pro jak nasi forumowi. paradoksalnie więcej ciekawych i dobrych zdjęć pokazują ludzie nie lansujący się tutaj na profesjonalistów - ciekawa prawidłowość, trochę zastanawiająca.Zamieszczone przez bonkcos tam sobie pstrykasz, probojesz na rozne sposoby. raz ci wyjdzie raz nie wyjdzie. no generalnie amatorka.
a tu nagle pojawia sie gosc, ktory nie proboje, tylko wie co robi, nie strzela seriami z roznymi ustawieniami (zeby przynajmniej jedno bylo w punkt) tylko podchodzi, robi cyk i zdjecie takie jakie chcial.
Zamieszczone przez bonkczytanie twoich ostatnich postow jest dla mnie tak samo zenujace jak ogladnie programu typu idol. i jedno i drugie na podobnym poziomie.
Bonk rozbrajasz mnie. możesz przecież mnie dodać do 'ignorowanych'
Bonk z pierwszym masz rację - zmieniłem to. z drugim też, pomysł mi się podoba, liczę w przyszłości na podobną kreatywność. no i może czegoś mnie nauczysz z fotografii? pytam na poważnie.Zamieszczone przez bonkps. w stopce zrob litery 2x wieksze w kolorze czerwonym a Serg Shushyn powinien blyskac. wtedy napewno kazdy to zauwazy.
a tak na serio to mysle ze nie powinienes sie krepowac i zrobic podpis typu: znam Serga Shushyna. czy jakos tak.
niezmiennie pozdrawiam
Marcingra i buczy bebopKomentarz
-
Bez przesady, nie jest znowu tak tragicznie. Stawiając wszystkim wspólny mianownik robisz jednak duże uproszczenie.Zamieszczone przez bebopBonk lecisz trochę po bandzie, ale generalnie taki jest poziom tego forum w mojej ocenie.
Dajcie sobie oboje spokój bo się znowu ktoś obrazi, a w obu przypadkch bedzie to ze stratą dla CB.
pozdrawiamPozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
analiza kto co powiedział nie ma nic wspólnego z fotografią.Zamieszczone przez PrzemocBez przesady, nie jest znowu tak tragicznie. Stawiając wszystkim wspólny mianownik robisz jednak duże uproszczenie.
Przemoc, ja do Bonk'a nic nie mam. Nie odniosłem wcześniej wrażenia żeby był takim burakiem jakim zaprezentował się w poście tutaj.Zamieszczone przez PrzemocDajcie sobie oboje spokój bo się znowu ktoś obrazi,
na szczęście w żadnym z tych przypadkow nie będzie to strata dla CB.Zamieszczone przez Przemoca w obu przypadkch bedzie to ze stratą dla CB.gra i buczy bebopKomentarz
-
-
-
Komentarz
-
Widzę że pełnia księżyca Ci nie służy :-)Zamieszczone przez bebopnapisałbym że wiem dlaczego i kiedy ją wznowią. ale narazie mam to w dupie.Komentarz
-
-
Poiniedziałek , pełnia i trzynasty :-)Zamieszczone przez KuchateKPoniedzialek wkoncu...Komentarz
-
No, i wątek się ślicznie rozwija
, to jeden z tych które wpływają na zwiększenie poziomu CB. Dajcie spokój i wyłączcie go.
Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
Komentarz