Zamieszczone przez bebop
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Pogarda i lekceważenie (dla CB) - to dwa słowa, które mi przychodzą na myśl po lekturze Twoich postów z ostatnich kilkunastu dni. Twórczego poprawiania (w sensie takim jak np. ostatnia działalność Kubamana) - nie zauważyłem. I mam jakieś dziwne wrażenie, że to nie przypadek... -
Hazanie, atmosfera forum jest m.in. kwestią Twojej pasywności i postawy jako "właściciela" forum. nie można tworzyć wspólnoty w ramach czegoś co nie jest dobrem publicznym. kropka. postaram się nie wracać z równie bolącymi problemami.Zamieszczone przez hazanJa jestem spokojny - ale nie będe dłużej siedział cicho za każdym razem jak ktoś pisze podobne teksty na temat forum i jego użytkowników.
a co do ostatniego postu: pudło. może dlatego że nie spotkaliśmy się na plenerze. pozdrawiam życząc lepszych wątków. ryba zawsze psuje się od głowy nie od ogona.gra i buczy bebopKomentarz
-
Czy ktoś może wyj...bać wszystkie posty od bonka począwszy a na tym poście skończywszy? Przecież to obciach, i od samego czytania się robi słabo.
Marcin, weź wywal ze stopki teksty indywidualne. Rozumiem, że jest Ci przykro z powodu tego co bonk napisał, ale nic tym nie udowodnisz i nie zmienisz. Sprawa SS nie należy do chwalebnych kart tego forum i nie powinna być rozgrzebywana. Dalsza dyskusja OT spowoduje tylko flejma, warny i konieczność zbawiania nas przez możnych tego miejsca. Po co dawać znów komuś taką satysfakcję? Oderwij się od kompa, walnij lufe i podpatruj jak najwięcej podczas sesji - jak się spotkamy w zoo to będzie kogo wypytać (a lampki stoją i czekają
)
Ostatnio edytowany przez Arkan; 391.Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Drogi Marcinie.. przepraszam, ze mnie nie kojarzysz
ja kurcze tak mocno zabiegalem bys mnie rozpoznawal.. no trudno.. walentynek nie bedzie
Ostatnio edytowany przez asterix; 2646.Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Zastanawiam się dlaczego moderatorzy ciągną ten bezsensowny wątek zamiast połowę postów wykasować ? przecież bez sensu jest ciągnąć coś co nie jest związane z tematem wątku . Zresztą to jest w regulaminie http://www.canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3Komentarz
-
Yyym, nie będziesz wysłuchany. Mam teorię spiskową o powstaniu na tym forum TWA* ale zamilczę.Zamieszczone przez ArkanCzy ktoś może wyj...bać wszystkie posty od bonka począwszy a na tym poście skończywszy? Przecież to obciach, i od samego czytania się robi słabo.
* - towarzystwo wzajemnej adoracji.the silence is deafeningKomentarz
-
pozwoliłem sobie zostawić wyłącznie swój pierwszy post. pozdrawiam forum życząc... no właśnie - spełnienia marzeń.gra i buczy bebopKomentarz
-
Forum i jego kształt jest też po cześci moją zasługą i ja uważam stworzenie tego forum i jego rozwój jako sukces a nie porażkę. Jeśli moja postawa jest przyczyną twoich wypowiedzi - to wiesz co zaczne być bardziej aktywny tak jak sobie tego życzyłeś.
Temat zamknięty.Komentarz
Komentarz