X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aqua
    Uzależniony
    • 2004
    • 727

Zamieszczone przez Zigi
    Ech zdjęcia świetne.
    Ale co się dziwicie Gość jest leśnikiem (czyli teoretycznie cierpliwy i spokojny) mieszka w lesie i dysponuje niezłym sprzętem. Podstawowe warunki ma zapewnione .

Jesli focic przyrode to najlepiej byc lenikiem
    Nik sie nie przyczepi i nik nie zna lasu tak dobrze jak lesnik.
    Janowski miesze w dobrym miejscu obfitym w zwierza a to tez wazne poza sprzetem

Komentarz

• Ptaku
      • 2006
      • 14

Witam, własnie dzisiaj sie zarejstrowalem na forum. I co widze, ano widze troszke kiepskich uszczypliwosci na temat mojego przyjaciela Henryka Janowskiego, nie wspomne juz o kopiowaniu zdjec bez jego pozwolenia. Czy ktos go zapytal o zgode !!!!!??????.
      Routlaw o obroze to sam sobie zdabaj, bo to Ciebie trza by chyba na smyczy prowadzic.
      Tyle slowem wstepu, przykro mi ze w taki sposób musiałem zaczac postowanie na tym forum.
      Uzytkownikiem Canona jestem od kilku lat, obecnie stałem sie szczesliwym posiadaczem Canona 1D Mark II i szkieł 300/4, 400/2.8 (w naprawie) i dedykowanych konwerterów x1,4 i x2. Fotografuje głownie ptaki jak wymieniony wczesniej Henryk. Posiadam strone internetowa do której odwiedzenia serdecznie namawiam.

Pozdr
      Rafał Gawełda

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez Ptaku
        widze troszke kiepskich uszczypliwosci
        Pokaz te uszczypliwosci. Jedyna ktora widze do tej pory to:

Zamieszczone przez Ptaku
        Routlaw o obroze to sam sobie zdabaj, bo to Ciebie trza by chyba na smyczy prowadzic.
        ...i my rowniez witamy na forum ??: Czy Ty aby nie jestes Mistrzem o ktorym mowa w http://www.canon-board.info/showthread.php?t=9866 ? Bo styl jakby podobny - swietne zdjecia i za grosz grzecznosci.
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• perqsista
          Początki nałogu
          • 2005
          • 429

Zamieszczone przez Ptaku
          Witam, własnie dzisiaj sie zarejstrowalem na forum. I co widze, ano widze troszke kiepskich uszczypliwosci na temat mojego przyjaciela Henryka Janowskiego,
          Chyba żartujesz z tym kopiowaniem. Co prawda pozwoliłem sobie wkleić do wątku kilka zdjęć (są to oryginalne ścieżki do plików ze strony autora) ale na pewno nie zostały one skopiowane. Tematem wątku miała byc dyskusja na temat owych zdjeć wiec zgadzam sie z 2 cześcią wypowiedzi-dyskusja niepotrzebnie potoczyła się na temat OT. Gwoli ścisłości uszyczypliwosci dotyczyły ks. prałata a nie autora zdjęć.
          www.blog.mielcarek.net

Komentarz

• Routlaw
            Uzależniony
            • 2005
            • 983

Zamieszczone przez Ptaku
            Grzeczności jeszcze mniej niż poczucia humoru..
            A ocenianie po wyglądzie jest żałosne...
            Chyba za dużo w lesie siedzisz drogi Ptaku
            14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Dobra, daliscie/-my sobie po razie i wystarczy Prosze o nie ciagniecie tego tematu i skupienie sie na tzw. meritum - czyli zachwytach nad "kradzionymi" zdjeciami z poczatku watku (bo innej reakcji sobie nie wyobrazam ;-))
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Routlaw
                Uzależniony
                • 2005
                • 983

portfolio plfotowe Zegarmistrza purpurowego światła mam w ulubionych od dawna, trafiło tam jako pierwsze. Henryk Janowski zasługuje na szacunek i takim go darze..

BLOG

Komentarz

• Ptaku
                  • 2006
                  • 14

I jeszce słówko jesli pozwolisz. jesli uwazasz/uwazacie ze wkładanie komus na szyje obrozy jest taktowne i kulturalne to bardzo przepraszam , ale tu nie pasuje.
                  Nie jestem znanym WAM miłym fotografem z cytatów, przedstawiam sie z imienia i nazwiska czego wiekszosc z WAS nie robi. Nad reszta miłych cytatów pod moim adresem nie bede sie pastwil bo to nie w temacie forum

Komentarz

• perqsista
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 429

Zamieszczone przez muflon
                    Dobra, daliscie/-my sobie po razie i wystarczy Prosze o nie ciagniecie tego tematu i skupienie sie na tzw. meritum - czyli zachwytach nad "kradzionymi" zdjeciami z poczatku watku (bo innej reakcji sobie nie wyobrazam ;-))
                    Ostatnie OT z mojej strony: pozwoliłem sobie wyedytować pierwszy wątek co by kogoś wiecej nie urazić. Zamieniłem obrazki na "kradzione" URL-e teraz to już prawdziwa recydywa.
                    www.blog.mielcarek.net

Komentarz

• perqsista
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 429

Zamieszczone przez Ptaku
                      Swoją drogą Twoje zdjecia świetne, niewątpliwie warte założenia nowego wątku w tym dziale .
                      www.blog.mielcarek.net

Komentarz

• Routlaw
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 983

Zamieszczone przez Ptaku
                        I jeszce słówko jesli pozwolisz. jesli uwazasz/uwazacie ze wkładanie komus na szyje obrozy jest taktowne i kulturalne to bardzo przepraszam , ale tu nie pasuje.
                        To był żart Rafale, pozatym nie napisałem słowa o zakładaniu na szyje.
                        Bardzo mi przykro że tak Cię to zabolało.

Pozdrawiam Cię
                        Robert Wróblewski

PS Również sprostowałem nieszczęsn post o obroży
                        Ostatnio edytowany przez Routlaw; 2203.

BLOG

Komentarz

• Ptaku
                          • 2006
                          • 14

Wiesz zbolalo mnie bo Henia cenie niebywale jako człowieka i fotografa, a tu takie tam tego na jego temat. Wiec sie oburzylem, ale widze ze potraficie mówic przepraszam, wiec i ja PRZEPRASZAM.
                          Dziekuje za pozytywne oceny mojej foto-roboty, hobby to ciekawe lecz trudne, ale co tam, emocje przede wszystkim.

Pozdr i zakładam nowy wątek w dziale
                          Rafał Gawełda

Komentarz

• pędziwiatr

Była mowa o stronach internetowych Rafała Gawełdy i Henryka Janowskiego. Która wedłgu was jest lepsza, nie chodzi mi oczywiśćie o jakość zdjęć. Tylko intuicyjność, łatwość chodzenia po stronach itp.

Komentarz

• amperior
                              Coś już napisał
                              • 2005
                              • 80

TE mi sie podoba
                              EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;

Komentarz

• pędziwiatr

Nie wiem czy ci się zdjęcie podoba czy raczej sprzęt

Komentarz

Pracuję...