To nie o szyld chodzi tylko o zachowanie Canon Polska względem ABFoto, po reorganizacji, sprowadzające się do totalnej olewki. Sprzedawca z Dubois mówił mi ostatnio że nie dostał jeszcze akcesoriów, które zamówił na początku roku, Canon Polska przestał dostarczać nawet rzeczy tak podstawowe jak dekielki 58mm.
X
-
-
ja też miałem różne sytuacje na odrzanskiej raz było spoko pogadali dali przymierzyc a raz powietrze nie ma cie. ale i tak u nich wymieniłem swoją kochaną eos 30 na g5 jakieś 3 lata temu bo chcieli wziąśc mój sprzęt cho obsługa mogłaby byc milszaKomentarz
-
Nie ma niestety zbyt wielkiego wyboru jeżeli chodzi o sklepy ze sprzetem foto we Wrocławiu. Pewnie dlatego jest jak jest. Jeżęli chodzi o No1 na odzrzańskiej, mi pozwolili popstykać tamronem 28-75 swego czasu ale zrezygnowałem ze względu na cenę. Nawet wyszedłem na ulicę w asyście młoszego pana w celu wykonania zdjęć testowych. Zdaje mi się żę ten młodszy jest teraz w arkadach. Tak czy siak na sprzet uważać muszą. W zeszłym roku na targach w Łodzi na stoisku sigmy mieli sporo sprzętu i można było sobie przymierzać i pofocić ale wiem żę dwie sztuki im ukradli. Tam było jednak sporo oglądających.Komentarz
-
Byłem tam raz jakoś w grudniu, kupowałem jakieś popierdółki + chciałem kupić torbę foto.....mi się z nimi dobrze gadało, powymienialiśmy sporo zdań na temat torby której poszukuję, jeden z pracowników (chyba właściciel) nakierował mnie na pewną czeską firmę produkująca jakby kopie lowepro
Fomei się zwie i nie powiem sugestia była całkiem trafna ponieważ torbę zakupiłem i jestem z niej zadowolony a rubinów w kieszeni trochę zostało 
Jeśli chodzi o macanie i focenie szkłami to doskonale ich rozumiem i zresztą sam im to powiedziałem, ze jest mnóstwo osób z ulicy którzy chcą wpaść się czymś pobawić zobaczyć itp, ale kiedy trafia się poważny klient po takim macaniu można stać się bordowym bo naglę się okazuję że ktoś nie zauważenie o coś przytarł a że szkiełko złapało syfy pod przednią soczewkę.....trzeba zrozumieć takie postępowanie bo jeśli patrzeć na to z innej strony chłopacy chcą dobrze.
Jeśli zaś chodzi i C.pl to niestety prawda, bardzo trudno jest zamówić, oryg. osłony PP, dekielki na szkiełko czy body.....zresztą sklepy też mają coraz większy problem z dostępnością takiego towaru.
PZdr.Komentarz
-
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Komentarz
-
Ja nie mialem uwag do sklepu. I dzis ponownie to potwierdze. Bylem popoludniu. Mila obsluga, usmiechnieci. Nie doszukuje sie powodow. Wazne, ze bylo milo.Komentarz
-
Ja tam jestem rzadko, tylko jak coś potrzebuje nagle. I często zdarza mi się że przede mną jest jakiś dziadek któremu coś tłumaczą. To zawsze się mnie pytają czy w tym czasie jak czekam chcę sobie coś pooglądać.Komentarz
-
Pewnie to wiesz ale pokazany na obrazku zestaw domaga się mocowania statywowego do obiektywu...Zamieszczone przez KrzysiekRally...kupiłem sobie statywik Velbon Sherpa 450 RZwolennik ekumenizmu sprzętowegoKomentarz
-
Wiem, ale do 70-200 F4 podobno canon nie robi pierścieni z mocowaniem do statywów. Bynajmniej dziś rozmawiałem z panem z obsługi który mi szykował statyw i powiedział, że zamienniki czy coś to on by nie polecał...www.image-sport.net moja www
-
Ale canon robi pierścienie do statywów do 70-200/4
Komentarz
-
O fuck! Z tą ceną to trochę przesadzili nieprawdaż?
www.image-sport.net moja www
-
troche?
Gdzies na allegro widzialem identycznej jakosci zamienniki tyle ze bez napisu canon, tu naprawde nie ma co zepsuc przy produkcji wiec ich opinia sie nie kieruj, oni tam zamienikow nie prowadza, stad ich awersja
Komentarz
-
-
-
Poprosze jakiś namiar na kogoś kto tymi zamiennikami handluje, albo niech ten się do mnie na PW odezwie :rolleyes:www.image-sport.net moja www

Komentarz