X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misiaque
    Początki nałogu
    • 2007
    • 392

Z darmowych to UFRaw, ma chyba wszystko czego trzeba, może poza ślicznym interfejsem (jest samodzielny i jako wtyczka do Gimpa), Raw Shooter Essentials było kiedyś darmowe i można pobrać, nie korzystalem, bo nie mam procesora z SSE. Z niedarmowych nie korzystałem, ale są to: Caputer One, Adobe Camera RAW (to chyba część PSa?), cośtam jeszcze

Komentarz

• titit
      Bywalec
      • 2007
      • 153

Witam, ja tez stałem sie ostatnio szczęśliwym posiadaczem 30D, lecz do czasu kiedy to nie było konieczne nie zaglądałem do płyt które miałem w pudełku i co się okazało. Okazało sie ze mam tylko:
      - Canon Cashback DVD
      - The World Through The EF Lens
      i z tego wynika że również w moim zestawie nie miałem płytek instalacyjnych oprogramowania przeczytałem cały ten wątek i teraz już nie wiem czy mam się o to przypomnieć czy poprostu poprosić kogoś z forumowiczów aby wrzucił ISO na jakis serwer do ściągnięcia bo na stronach producenta nie ma typowego oprogramowania, co radzicię?

Komentarz

• Tomasz1972
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 3042

Zamieszczone przez titit
        Witam, ja tez stałem sie ostatnio szczęśliwym posiadaczem 30D, lecz do czasu kiedy to nie było konieczne nie zaglądałem do płyt które miałem w pudełku i co się okazało. Okazało sie ze mam tylko:
        - Canon Cashback DVD
        - The World Through The EF Lens
        i z tego wynika że również w moim zestawie nie miałem płytek instalacyjnych oprogramowania przeczytałem cały ten wątek i teraz już nie wiem czy mam się o to przypomnieć czy poprostu poprosić kogoś z forumowiczów aby wrzucił ISO na jakis serwer do ściągnięcia bo na stronach producenta nie ma typowego oprogramowania, co radzicię?
        Rozpowrzechnianie softu np. jako iso jest nielegalne . Upomnij się u sprzedawcy o oryginalny nośnik .

Komentarz

• toras
          Coś już napisał
          • 2007
          • 60

heh, w moim 30d byla rowniez Canon Cashback DVD i nic więcej. Upomniałem się i maja mi "sprowadzić", bo w innych pudełkach równiez nie było. Dziwne.
          Arek 'Toras' Torski
          www.torski.pl
          gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

Komentarz

Pracuję...