A czymże jest ten wątek - zaproszeniem do współpracy z panami IF?
X
-
-
Komentarz
-
Uff,
Brzmi groźnie, a już prawie chciałem kupić u nich używany 5D oznaczony jako n/u. Zgodnie z zapewnieniami ma mieć zrobione 5tys. zdjęć... Ale z tego wątku wynika, że równie dobrze może mieć 50tys.
Niestety jestem spoza Wawy i nie mogę sprawdzić sprzętu osobiście.Komentarz
-
Komentarz
-
Ostatni wpis jest sprzed 2,5 roku
Ktoś coś tam kupował ostatnimi czasy
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Na przykład, że w dobrym stanie używany to w dobrym stanie używany, a nie rozklekotany gruchot w stanie agonalnym. Bo jako komis to asortyment mają przyzwoity w dobrych cenach. Tylko jak policzę 'za drogę' albo za zwroty paczek...to nie mam czasu ani ochoty. Nie dowierzam także temu co pisze Jago, że nikt z CB nic tam nie kupuje. Więc podbijam temat i czekam na świeższe opinie.
Pozdrawiam.Jestę fotografę
-
Komentarz
-
Kiedys kupilem u nich eLke. Pozytywne wrazenia, dobra cena, sprzet w stanie nienagannym.
No ale to bylo chyba na poczatku 2011r.Komentarz
-
Zawsze opinia sprzed roku jest świeższa niż sprzed dwóch i pół :smile:
Nie ma co się wstydzić - niechaj klienci (ci zadowoleni jak i ci niezadowoleni) Interfoto się ujawniają
Jestę fotografę
-
Bralem tam jakis czas temu 300 2.8 IS. Bardzo dobrze szlo sie dogadac, prosilem o sample na 2,8 i f4 - dostalem je takie jakie chcialem, sprzet taki jaki mial byc, mozna dogadac sie co do ceny. Ja polecam.Komentarz
-
-
Jakiś rok temu kupiłem u nich używane 85 1,8 USM, niestety obiektyw miał back focus co zauważyłem dość późno po zakupie. Skończyło się na tym że odsprzedałem z niewielką stratą.
W grudniu miałem drugie podejście. Tym razem używane 50 L. Po przestrzeleniu w sklepie zdecydowałem się na to szkło. Przywiozłem do domu i zaczęła się zabawa. Wszystko pięknie ładnie do momenty założenia osłony przeciwsłonecznej. Nagle szok bo osłona lata. Okazało się że jest z nim taki sam problem jaki miał _igi http://www.canon-board.infowww.canon...ad.php?t=78629
Szkło na drugi dzień udało się bez problemu zwrócić. Jeśli chodzi o ceny to idzie się dogadać. A faktury wystawiają na kwotę jaką nam potrzeba.;-)
Tylko uwaga bo to są faktury komisowe czyli 0% vat nawet na nowy sprzęt co mnie bardzo zaskoczyło.
Ogólnie to zakupy u nich tylko z odbiorem osobistym i dokładnym sprawdzeniem i przetestowaniem sprzętu. Sprawdzać wszystko!!!
Mają sporo sprzęty ale mam wrażenie że większość używek to "stare klamoty".
Ja osobiści już nigdy tam nic nie kupię.Komentarz
Komentarz