Ciekawe skąd ten facet ma te gripy? Czy ktos z forum kupił to? Jak coś to by było z kim zgłaszać sprawe na policje
X
-
BG-E3 w ciekawej cenie, ryzykowne :)
Ciekawe skąd ten facet ma te gripy? Czy ktos z forum kupił to? Jak coś to by było z kim zgłaszać sprawe na policje
40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISTagi: Brak -
yyyyy może z USA sprowadzany ????? może coś innego ja bym zadzwonił i zapytał. osobiście jak cos kupuje to sprowadzam przez zakład fotograficzny u siebie w mieście i mam pewność zakupu. ryzyko jest dosyć spore i możesz sie na nim przejechać. lepiej dołac 50 zł i kup sobie na fotobasi albo gdzieśCanon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex -
W fotobasi juz nie ma tych gripów. No cóz zaryzykuje
40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISKomentarz
-
To człowiek od nas z forum, ale nic więcej nie wiem.http://www.allegro.pl/item172328992_...oryginal_.html
Komentarz
-
gadałem z nim myśle że to żetelny człowiek od którego warto kupić. powiedział że gripy są z niemiec bo tam sprzęt jest tani, szkoda że go nie byłą jak ja za swój zapłaciłem 450 ziko !!!!Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430ExKomentarz
-
Ja dziś kupiłem, chwilę się zastanawiałem, ale 2 ostatnie komentarze ma za gripy do 30D.
Troche przegioł z wysyłką IMO, 10 przy wpłacie, 20 za pobraniem.
Biorę za pobraniem, bo sobie sprawdzę przed odbiorem za co płacę.
Bez dodatkowych opłat, bo mam "wtyki" na poczcie
No chyba że wysyła jako wartościowe, to wtedy cena za wysyłke jest OK.
Nie zapytałem niestety
Ostatnio edytowany przez orte; 7910.Komentarz
-
No to mnie uspokoiliście nieco. Mam nadzieje, że wszystko przebiegnie bez problemów. Jeżeli tak to tylko bedzie można polecić tego Pana. W każdym razie na bieżąco bede zdawał relacje bo pewnie sporo osób będzie zainteresowanych gripami w tej cenie40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISKomentarz
-
yyy spojrz na inne aukcje 9zl to teraz nawet jak powietrze przesylasz wiec 10zl za cos o takich gabarytach i wadze to jak za frikoTroche przegioł z wysyłką IMO, 10 przy wpłacie, 20 za pobraniem.Ostatnio edytowany przez emisiaczek; 4054.Komentarz
-
No ja też u niego zamówiłem grip. Mam nadzieję że wszystko bedzie ok.-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
Zgadzam sie. Wczoraj płaciłem 9 zł za przesyłke książki.40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISKomentarz
-
I sie skończyły.... ma ktos jakies info czy będą jeszcze wystawiane?Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/galleryKomentarz
-
Wyślij wiadomość do sprzedawcy z zapytaniem. I to raczej szybko bo pisał, że w czwartek bedzie jakaś dostawa
40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM ISKomentarz
-
Bardziej mi chodziło o pobranie, bo koszt takiej wysyłki to 10 zl (12 priorytet)przy wadze 1kg, a to tyle nie waży
Jak paczka zwykła 1 kg, to wysyłka kosztuje 6,50, a priorytet 8
Ale co tam, podliczając razem to i tak tanio jest
Komentarz
-
Grip Canon 400D
Żetelny to jakaś kpina, skontaktowałem się z innymi, odpowiedz dostali taką jak ja, Gripów nie ma; jadą, płyną, czy też lecą chyba z Japonii? Koleś sprzedaje towar którego nie posiada. Próbuje się z nim z kontaktować, koleś milczy jak grób. Poczekamy zobaczymy, inni zrobili przelew ja nie, to bezstresowo czekam bo cena atrakcyjna. No ale co najmniej 10 komentarzy negatywnych się szykuje jak nic. PozdrowieniaOstatnio edytowany przez Gość; 9710.Komentarz
-
W rzeczywistości szykuje się 10 negatywów !! bo gośc milczy na wszystkie sposoby !! Telefon - echo !! GG - echo !! mail - echo !! Jeszcze jestem cierpliwy ale ...... jak długo można !!-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
Komentarz