Czyli jak mowi Pismo Swiete... Blogoslawieni cierpliwi i pokorni, bowiem to oni dostapia Krolestwa Niebieskiego
X
-
-
No niby tak, tylko człowiek się zastanawia, czytając posty innych którzy juz dostali i wszystko zajęło mniej niż 30dniW życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywaćKomentarz
-
michalex. Niektorzy czekali nawet 2 miesiace na kase! Cierpliwosci! Przeciez list idzie kolo tygodnia a oni nie maja tylko Twojego zgloszenia! DOjdzie napewno. Nie panikuj!
ja wyslalem moje zgloszenie chyba dnia 8 maja. Dopiero dzisiaj dosstalem maila:
Drogi Jaroslaw
Dziękujemy za udział w promocja „Zwrot części zapłaty”, zorganizowanej w 20
rocznicę EOS. Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 5/30/2007 i realizujemy
je.
Jeżeli nie otrzymasz należnego Ci zwrotu części zapłaty w terminie 20 od
podanej wyżej daty, to sprawdź status swojego zgłoszenia na stronie
www.submissionstatus.com, używając następujących danych:
Adres Email:
ID zgłoszenia: XXXXXXXXXX
Pamiętaj że dla każdego zgłoszenia jest tylko jeden identyfikator ID.
Z poważaniem,
Canon Europa N.V.
Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość. Została ona wygenerowana
automatycznie wiec twój Email pozostanie bez odpowiedzi.
Wiec jak widzisz maja jeszcze 3 tygodnie od dzisiaj na dokonanie wplaty kasy!Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
Komentarz
-
Ja też wysłałem papiery w połowie kwietnia i do dzisiaj cisza :EKomentarz
-
Canon Polska i ich rzetelne informacje to jedno wielkie g... nie wiem po co ludzie traca czas na dzwonienie do nich. Mnie wystarczyly 2 telefony zeby sprawdzic jak sie ludzie w CP orientuja w tym co robia. Szkoda nerwow. Napewno Paniusia zaoferowala ze cie do kogos przelaczy. A skoro taka niekumata to co ma ci powiedziec? Najprosciej - Trzeba czekac
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
Słuchajcie, marzenia się spełniaja
właśnie zerknąłem na konto a tu 290 zł więcej, najlepsze jest to że maila żadnego nie dostałem...
Canon rulez..
Pozdrawiam. wszystkichW życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywaćKomentarz
-
Komentarz
-
Witam .... to mój brat jest dzisiaj szcześciarzem, ponieważ przyszedł przelew ....
Cash Back z Canona 5D - 560 zł na konto w Mbanku !
Troszkę to trwało bo wysłaliśmy w kwietniu .. i co i jest
Tym samym chciałbym zdementować wszystkie posty gdzie było napisane ze nie uznają Cashback'a jak sie kupiło Body z zestawu kitowego.
Właśnie kod kreskowy wysłaliśmy z pudełka 5D + 24-105 ... + Rachunek na którym było wypisane wyraźnie Canon 5D Body + serial puszki. Nie było wzmianki o obiektywie .. i uznali ..
Mam nadzieje ze nie tylko my jesteśmy tego typu przypadkiem i więcej osób dostało zwrot z zestawów kitowych.
Ja również żadnego nie dostałem.Ostatnio edytowany przez GTharnas; 5388.40D + 17-40 + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProBKomentarz
-
Ja tylkoo moge w tej kwestii powiedziec ze Canon ma straszny bajzel. Nie powiem juz nic na temat tego ze moj kolega skorzystal z promocji tej wczesniejszej gdzie dostal 570 zl za 30D.. nie bylo w tym nic dziwnego gdyby nie to ze wyslal formularz poltora miesiaca po tym jak uplynal termin. I co? I przyszla kasa. Wiec... nic juz mnie nie zdziwie. Marie tez za kazdym razem pisze co innego! Zwlaszcza jesli chodzi o kody.
-
-
Wiatm,
powiedzcie mi Panie/Panowie czy ktoś z Was podglądał status swojego zgłoszenia? Ja wysłalem do nich zgłoszenie około 20 kwietnia po 10 dniach ostalem maila z kodem i informacja o mozliwosci zapoznania sie ze statusem realizacji mojego zgloszenia ale gdy to robie cos mi tam pisza ze wpisuje nie tego maila co powinienem
czy ten podglad statusu bedzie dopiero mozliwy po 20 dniach o otrzymania od nich maila? wiecie cos o tym?
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 LKomentarz
-
-
Udzielcie mi odpowiedzi na pytanie - kieruje je do osób które juz dostały kase od Canona:
ile minęło dni od otrzymania maila (z informacja o zgłoszeniu) do otrzmania kasy na konto?Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 LKomentarz
-
Od dnia w ktorym otrzymasz maila powinienes miec kase na koncie w ciagu 20 dni. Jesli w tym czasie nie otrzymasz powinienes sie skontaktowac z nimi.
Komentarz