A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie
Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć
, gdzie uzyskam informacje.
X
-
-
Kolego chyba nawet w tym poście było to poruszane.. ludzie kupowali w ten sposób i dostawali zwrot. Przeczytaj dokładnie, (wiem że jest tego dużo) ale tu znajdziesz wszystko.Komentarz
-
Mam do Was pytanie bo w watku tego nie znalazlem, moze kotos mi odpowie.
Wysylajac papiery o zwrot do canona podalem email do ktorego teraz nie mam dostepu :-( Czy zey dostac zwrot trzeba najpierw otrzymac od canona email o zwrocie i go potwierdzic? Czy przelewaja od razu? Jesli potrzebny jest aktualny email to moze wiecie na jaki adres go wyslac bo od canon polska takiej informacji nie udalo mi sie uzyskac. Z GORY DZIEKUJE ZA ODPKomentarz
-
Nic nie trzeba potwierdzać bez obaw. Dwa razy dostałem zwrot za pierwszym był jakiś email że rozpatrują , ale nie było potrzeby zatwierdzać za drugim pieniądze trafiły na konto bez żadnej informacji
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja wycinałem całe boki z kodami i bez kłopotuKomentarz
-
www.canon.pl - nie polecam bo oni chyba nawet nie wiedza co to promocja i Cashback. Jak kiedys sie pytalem o kody to mi pani potrafila wydukac tyle ze na stronie wszystko opisane i pokazane (szkoda tylko ze w ogole sie te kody ze strony z kodami na pudelkach inie pokrywaly, ba nawet ani troche nie wygladaly jak te na pudlach)A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie
Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć
, gdzie uzyskam informacje.
www.canon.com a potem numer na Irlandie i tam Ci wszystko powiedza...
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
Juz nieduzo czasu zostalo na wyslanie zgloszenia i zaczynam sie powoli niecierpliwic. Od paru dni probuje i nic:/
U Was jest tak samo?5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exIIKomentarz
-
Komentarz
-
U Mnie to samo, ale jak w kwietniu probowałem wejsc to przez jakis czas podobnie bylo, pozniej normalnie ruszyło :smile:Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotionsBlog rowerowo-wyprawowy :wink:Komentarz
-
No Panowie jestem w cieżkim szoku ale dostałem dziś kase
jeden dzień sie mają poślizgu na ale im wybaczam
podałem na zgłoszeniu IBAN, a Body 400D z kitem kupowałem w niemczech
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 LKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Małe jest prawdopodobieństwo, gdyby się wysłało kody w tym tygodniu, żeby doszło do końca czerwca? Ktoś wcześniej pisał że promocja CashBack jest przedłużona na 400d, prawda to?Regulamin pkt 8Komentarz
-
Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
Juz nieduzo czasu zostalo na wyslanie zgloszenia i zaczynam sie powoli niecierpliwic. Od paru dni probuje i nic:/
U Was jest tak samo?Troche jeszcze czasu zostaloZamieszczone przez regulamin promocji, pkt. 5The promotion period is 01/04/2007 to 30/06/2007. To qualify for the cashback, the product must be purchased during this period and the claim form sent off on or before 15/08/2007
Komentarz
Komentarz