X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sproqet
    Bywalec
    • 2006
    • 167

A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć , gdzie uzyskam informacje.
    ---------------------------
    stopka

Komentarz

• Bonku5
      Początki nałogu
      • 2006
      • 280

Kolego chyba nawet w tym poście było to poruszane.. ludzie kupowali w ten sposób i dostawali zwrot. Przeczytaj dokładnie, (wiem że jest tego dużo) ale tu znajdziesz wszystko.

Komentarz

• recha

Mam do Was pytanie bo w watku tego nie znalazlem, moze kotos mi odpowie.

Wysylajac papiery o zwrot do canona podalem email do ktorego teraz nie mam dostepu :-( Czy zey dostac zwrot trzeba najpierw otrzymac od canona email o zwrocie i go potwierdzic? Czy przelewaja od razu? Jesli potrzebny jest aktualny email to moze wiecie na jaki adres go wyslac bo od canon polska takiej informacji nie udalo mi sie uzyskac. Z GORY DZIEKUJE ZA ODP

Komentarz

• Novaro
          Coś już napisał
          • 2007
          • 65

Nic nie trzeba potwierdzać bez obaw. Dwa razy dostałem zwrot za pierwszym był jakiś email że rozpatrują , ale nie było potrzeby zatwierdzać za drugim pieniądze trafiły na konto bez żadnej informacji
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Ja wycinałem całe boki z kodami i bez kłopotu
          Ostatnio edytowany przez Novaro; 8972. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Zamieszczone przez Sproqet
            A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć , gdzie uzyskam informacje.
            www.canon.pl - nie polecam bo oni chyba nawet nie wiedza co to promocja i Cashback. Jak kiedys sie pytalem o kody to mi pani potrafila wydukac tyle ze na stronie wszystko opisane i pokazane (szkoda tylko ze w ogole sie te kody ze strony z kodami na pudelkach inie pokrywaly, ba nawet ani troche nie wygladaly jak te na pudlach)

www.canon.com a potem numer na Irlandie i tam Ci wszystko powiedza...

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Hubert01
              Bywalec
              • 2006
              • 182

Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
              Juz nieduzo czasu zostalo na wyslanie zgloszenia i zaczynam sie powoli niecierpliwic. Od paru dni probuje i nic:/
              U Was jest tak samo?
              5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Komentarz

• sztygar
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 18

Zamieszczone przez Hubert01
                U Was jest tak samo?
                spokojnie, najprawdopodobniej mają tylko chwilowe problemy. zdarza się najlepszym.
                350D + grip, kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG MACRO, 17-40 f4, 70-200 f2.8, 430 EX, Computrekker AW

Komentarz

• Ciosna
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 162

Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
                  U Mnie to samo, ale jak w kwietniu probowałem wejsc to przez jakis czas podobnie bylo, pozniej normalnie ruszyło :smile:
                  Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Komentarz

• ghost7
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 201

No Panowie jestem w cieżkim szoku ale dostałem dziś kase jeden dzień sie mają poślizgu na ale im wybaczam podałem na zgłoszeniu IBAN, a Body 400D z kitem kupowałem w niemczech
                    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Komentarz

• mathom
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 428

Zamieszczone przez ghost7
                      No Panowie jestem w cieżkim szoku ale dostałem dziś kase jeden dzień sie mają poślizgu na ale im wybaczam podałem na zgłoszeniu IBAN, a Body 400D z kitem kupowałem w niemczech
                      Ja też dzisiaj
                      FF + L
                      Moje stocki
                      Wyszukiwarka publikacji zdjęć wg autora

Komentarz

• tpop
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1465

Zamieszczone przez mathom
                        Ja też dzisiaj
                        a czy wczesniej dostaliscie jakies info na maila?
                        photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• aptur
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 3837

Zamieszczone przez mathom
                          Ja też dzisiaj
                          No to ja się jeszcze dopiszę. Maila dostałem jakieś 10 dni temu.

Komentarz

• mathom
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 428

Zamieszczone przez tpop
                            a czy wczesniej dostaliscie jakies info na maila?
                            Dostałem maila prawie 2 miesiące od wysłania kodów (priorytet polecony) i to w sumie parę dni po napisaniu maila do tej kobitki od marketingu canona w Irlandii...
                            FF + L
                            Moje stocki
                            Wyszukiwarka publikacji zdjęć wg autora

Komentarz

• Malin
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 276

Małe jest prawdopodobieństwo, gdyby się wysłało kody w tym tygodniu, żeby doszło do końca czerwca? Ktoś wcześniej pisał że promocja CashBack jest przedłużona na 400d, prawda to?
                              Regulamin pkt 8

Komentarz

• Salad

Juz nieduzo czasu zostalo na wyslanie zgloszenia i zaczynam sie powoli niecierpliwic. Od paru dni probuje i nic:/
                                U Was jest tak samo?
                                Zamieszczone przez regulamin promocji, pkt. 5
                                The promotion period is 01/04/2007 to 30/06/2007. To qualify for the cashback, the product must be purchased during this period and the claim form sent off on or before 15/08/2007
                                Troche jeszcze czasu zostalo

Komentarz

Pracuję...