X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bonku5
    Początki nałogu
    • 2006
    • 280

Zamieszczone przez Malin
    Małe jest prawdopodobieństwo, gdyby się wysłało kody w tym tygodniu, żeby doszło do końca czerwca? Ktoś wcześniej pisał że promocja CashBack jest przedłużona na 400d, prawda to?
    Wyślij poleconym i po sprawie.. (to pewnie dojdzie)
    A poza tym moim zdaniem powinno być tak że liczy się pieczątka z datą wysłania

Komentarz

• adalbert
      Początki nałogu
      • 2007
      • 353

już działa
      [ale u mnie strona "wskoczyła" dopiero za trzecim podejściem - trzeba próbować do skutku]
      Ostatnio edytowany przez adalbert; 9745.

Komentarz

• mathom
        Początki nałogu
        • 2007
        • 428

Zamieszczone przez Malin
        Małe jest prawdopodobieństwo, gdyby się wysłało kody w tym tygodniu, żeby doszło do końca czerwca? Ktoś wcześniej pisał że promocja CashBack jest przedłużona na 400d, prawda to?
        Tam jest totalny random. Niektórzy dostali kasę po 2 tygodniach, a inni (np. ja) po 2,5 miesiącu
        FF + L
        Moje stocki
        Wyszukiwarka publikacji zdjęć wg autora

Komentarz

• Malin
          Początki nałogu
          • 2007
          • 276

Czyli do 30.06 ważny jest paragon(faktura) oraz wypełnienie formularza? (ważne czy też trzeba wypełnić formularz do 30.06
          Regulamin pkt 8

Komentarz

• adalbert
            Początki nałogu
            • 2007
            • 353

Znalazłem przed chwilą błędną informację na temat kodu SWIFT mBanku - podawano go w jednym z pierwszych postów; w związku z tym, iż wielu forumowiczów korzysta z usług tego banku - podaję właściwy:
            BREXPLPWMBK - źródło:

Dzwoniłem na mLinię - nie zaszkodzi przy wypełnianiu formularza podać oprócz siedziby (co jest wyszczególnione w formularzu) także dokładny adres banku:
            Poniżej najważniejsze dane:

When transferring funds from abroad to an mBank account you will need the following information:
            Bank name - mBank (można dodać: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING)
            Bank address - Mickiewicza 10
            Bank City/Town - Lodz
            Bank Postal Code - 90-050
            Bank Code (e.g. Sort Code / BLZ / ABA) - 11402004
            IBAN - complete account number
            SWIFT - BREXPLPWMBK

Komentarz

• HIFI
              • 2007
              • 2

Wysłałem kody 28-05 (priorytet polecony) dopisałem recznie SWIFT,
              e-mail dostalem 07-06 ("Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 6/6/2007 i realizujemy je."),
              kasa na koncie dzisiaj się pojawiła.

Komentarz

• krzypol
                Bywalec
                • 2005
                • 174

Otrzymałem właśnie 40 zł za 430 EX. Niewiele, ale zawsze coś

Komentarz

• JaBlam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1304

U mnie tez dzisiaj sie pojawily pieniazki za Canona. Ktos sie zalil ze mu bank straszne pieniadze naliczyl. Ja wysylalem za 5D + 24-105 + lampka + i 100 2.8 Macro. Tyle ze ja wszystkie produkty dalem na jednej aplikacji a nie na oddzielnej do kazdego. ING potracilo mi za calosc 20 zl a nie od kazdeego produktu. Moze trzeba wszystko dwac na jednej aplikacji.
                  !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  Zamieszczone przez mathom
                  Tam jest totalny random. Niektórzy dostali kasę po 2 tygodniach, a inni (np. ja) po 2,5 miesiącu
                  Niektorych namowilem do wyslania o zwrot nawet po 3 tygodniach po terminie do jakiego tzeba bylo wyslac (to wtedy na te 30D co byla) i co? I kasa sie na koncie pojawila. Bajzel maja ze w ogole szkoda pisac.
                  Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940. Powód: Automerged Doublepost

----------------------------------------
                  Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• adalbert
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 353

Zamieszczone przez MARANTZ
                    J...
                    Tylko jedno mnie w tym wszystkim wkurza. Wysłałem kody na pięć różnych elementów, przelew był na to samo konto a te cwaniaczki pobrały sobie od każdego prowizję 20 zł Trochę mnie to wkurza, zarobili za nic równe 100 zł
                    Zamieszczone przez JaBlam
                    ...Tyle ze ja wszystkie produkty dalem na jednej aplikacji a nie na oddzielnej do kazdego. ING potracilo mi za calosc 20 zl a nie od kazdeego produktu. Moze trzeba wszystko dwac na jednej aplikacji.
                    Ufff... szczerze mówiąc zaniepokoił mnie post MARANTZA - celowo zwlekałem z wysyłką aplikacji, by na jednym formularzu umieścić maksymalną ilość gadżetów (wg reg. 4 szt.) i MARANTZ zbił mnie trochę z pantałyku (jeśliby tak miało być - to okazałoby się, że niepotrzebnie zwlekałem z wysyłką)

Post JaBlama daje pod rozwagę wszystkim korzystającym z promocji
                    WNIOSEK:
                    RAZ A DOBRZE - tracimy wówczas 20zł zamiast np. 80.
                    Ostatnio edytowany przez adalbert; 9745.

Komentarz

• Hubert01
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 182

Własnie, gdzie ma wpisać SWIFT? Na formularzu jest miejszce tylko na IBAN. Gdzie go wpisywaliście?
                      5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Komentarz

• aptur
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 3837

Zamieszczone przez Hubert01
                        Własnie, gdzie ma wpisać SWIFT? Na formularzu jest miejszce tylko na IBAN. Gdzie go wpisywaliście?
                        Nigdzie. Wpisałem tylko IBAN jak chcieli i pieniądze doszły.

Komentarz

• adalbert
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 353

Zamieszczone przez Hubert01
                          Prawidłowy formularz zawiera kolejno następujące pola:
                          IBAN *
                          Confirm IBAN Number *
                          Swift *
                          Bank Name *
                          Bank City *

Komentarz

• aptur
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 3837

Zamieszczone przez adalbert
                            Prawidłowy formularz zawiera kolejno następujące pola:
                            IBAN *
                            Confirm IBAN Number *
                            Swift *
                            Bank Name *
                            Bank City *
                            To ja wypełniałem chyba jakiś inny formularz bo pola "SWIFT" na 100% tam nie było.

Komentarz

• adalbert
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 353

Zamieszczone przez aptur
                              To ja wypełniałem chyba jakiś inny formularz bo pola "SWIFT" na 100% tam nie było.
                              aptur to całkiem możliwe (prawdopodobnie korzystałeś z niego jakiś czas temu - wiele osób ręcznie dopisywało ten drugi kod) - formularz i strona promocji była kilkakrotnie aktualizowana - wypełniałem go 2 dni temu - pozycja SWIFT figurowała na 100%

Komentarz

• MARANTZ
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 928

Mnie się nie udało wszystkiego umieścić w jednej aplikacji, na każdy przedmiot musiałem wypisywać oddzielnie (choć fakturę VAT miałem jedną). Nie widziałem nigdzie opcji, gdzie by można było dopisać kolejny przedmiot. Wkurzyło mnie to od razu, ale uznałem, że tak widocznie musi być.
                                FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

Pracuję...