Trzeba czekać aż status sie zmieni na: Your cashback was paid by wire transfer on the date above. Please allow approximately 5 business days to post to your bank account. Jeśli bylby ten tekst to znaczyloby ze zaplacili i gdzies zaginela po drodze kasiorka, a skoro maja ze jeszcze nie zaplacili, to chyba jedynym lekarstwem na to jest czas.
X
-
-
-
Ja wysłałem papiery pod sam koniec lipca, 2 sierpnia dostałem maile, że dostali papiery, a 10 sierpnia pieniądze już były na koncie :-)Komentarz
-
ja wyslalem 28 czerwca, ok 14 lipca dostalem jednego maila ze z powodu wielkiego sukcesu promocji i duzej ilosci zgłoszeń przelew pieniędzy może się przedłużyć. Dziś jest 20 sierpnia, i nic... :sad: :sad: :-x :sad: :-x
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exIIKomentarz
-
Ja dostałem e-mail 11 lipca i tak samo kasa jeszcze nie doszła...Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Komentarz
-
Mam to samo
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
Ktos przypomni jaki byl adres email osoby z Canona zajmujacej sie cashbackami w Polsce?Komentarz
-
Dzisiaj sprawdziłem stan konta - i miła niespodzianka!:-D
Wpłynęła kwota pomniejszona o 20 zł za przelew:smile:
Swoje zgłoszenie wysłałem w pierwszych dniach lipca.Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
-
Masz 9 postów na forum.I wszystkie nt tego ze nie dostałeś Cashbacku.
Po prostu jesteś the besciak
Aparat Foto
Komentarz
-
Dzieki wielkie
A jeszcze jedno pytanie, na stronie submissionstatus.com wyswietla mi sie blad "Invalid Submission ID". Rozumiem ze mam wpisac to co mi sie wydrukowalo na zgloszeniu? Tylko ze ja mam liczbe 6-cyfrowa a na stronie jest przyklad alfanumeryczny "Example: A0012345"?
Komentarz
-
Da da...
290zł pojawiło się na koncie
po prawie 2 miesiacach...
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exIIKomentarz
-
Komentarz
-
Nie. Masz wpisać ID, które powinieneś dostać w mailu informującym o przyjęciu zgłoszenia.Komentarz
Komentarz