X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Auwo
    Uzależniony
    • 2004
    • 928

watpie aby byl to smiec - ale co z tego, tylko jedna osoba "udostepnia" i zassalem tylko 540kB przez trzy dni - a od wczoraj totalna lipa

Komentarz

• Tomasz Golinski
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 8623

wstawilem tez go w swoim osiolku. kiepawo. zobaczymy czy sie uda.
      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Ja osobiście nie sądzę, żeby to było to.
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• rzul

też mi się tak wydaje... szczególnie, że kiedyś był dostępny do kupienia program do d30/d60/1d.

Czekamy na santiblue!

Komentarz

• Rajki
            Dopiero zaczyna
            • 2004
            • 20

Hmm ja myślę, że żaden choć trochę myślący serwis nie wypuści takiego programu - bo po miesiący będą zalani sprzętem, który "no bo nagle mi się zepsuło".
            A nie po to są serwisy? Sami powinni upublicznić taki soft, a najlepiej jeszcze z jakimiś ukrytymi funkcjami powodującymi kompletne rozkalibrowanie paru elementów. To by mieli obroty...

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Zamieszczone przez Rajki
              A nie po to są serwisy? Sami powinni upublicznić taki soft, a najlepiej jeszcze z jakimiś ukrytymi funkcjami powodującymi kompletne rozkalibrowanie paru elementów. To by mieli obroty...
              I podejrzewam, że chętnie by tak zrobili, gdyby nie taki drobny szczegół jak naprawy gwarancyjne (darmowe) :-)
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Rajki
                Dopiero zaczyna
                • 2004
                • 20

I podejrzewam, że chętnie by tak zrobili, gdyby nie taki drobny szczegół jak naprawy gwarancyjne (darmowe)
                Czas gwarancji to ułamek okresu żywotności aparatu, więc i tak pewnie by im się opłacało.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

Zamieszczone przez Rajki
                  I podejrzewam, że chętnie by tak zrobili, gdyby nie taki drobny szczegół jak naprawy gwarancyjne (darmowe)
                  Czas gwarancji to ułamek okresu żywotności aparatu, więc i tak pewnie by im się opłacało.
                  Przy cyfrowych to niekoniecznie. Poza tym jak aparat jest na gwarancji to się chetniej experymentuje.
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• McKane
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2015

Zamieszczone przez Auwo
                    watpie aby byl to smiec - ale co z tego, tylko jedna osoba "udostepnia" i zassalem tylko 540kB przez trzy dni - a od wczoraj totalna lipa
                    Napisz do kolesia jak bedzie online zeby wyslal Ci mailem albo cos. Czasami zdarzaja sie chetni do pomocy
                    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• maku
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 563

Obawiam się że jest niestety program do kalibracji obiektywów.
                      Ciekawe tylko czy obsługuje wszystkie obiektywy. Z tego co wiem nowe obiektywy (te projektowane do cyfry kalibruje się troszkę inaczej).
                      Choć z drugiej strony jeśli ten program się znalazł to zaczynam nabierać optymizmu.

Komentarz

• Auwo
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 928

Zamieszczone przez McKane
                        Zamieszczone przez Auwo
                        Napisz do kolesia jak bedzie online zeby wyslal Ci mailem albo cos. Czasami zdarzaja sie chetni do pomocy
                        pisalem wczoraj nawet kilka razy - ale koles niestety nie jest skory do pomocy

Komentarz

• McKane
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 2015

To daj chociaz linka ... na kilka rak da sie sciagnac szybciej. Niech kazdy z nas zlapie inny kawalek to sie posklada calosc

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

osiolkowy link ed2k://|file|Canon%20Lens%20Adjustment%20Software.rar|971 3941|3E4B145172C4A2AE2BE614645D5AE4E2|/

Komentarz

• McKane
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 2015

Thx Dodalem do kolejki zaraz lookne na wszystkich mozliwych serwerach moze cos sie znajdzie

Komentarz

• Auwo
                                Uzależniony
                                • 2004
                                • 928

obawiam sie, ze nic nie poskladamy - jedyny link juz od samego ranca nie rabotajet

Komentarz

Pracuję...