X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • towersivy
    Uzależniony
    • 2005
    • 992

Dokładnie wczoraj kumpel wrócił z wysp z zakupionym tam nowym mackiem air, karton wcisnał do minitrekera jesli sie nie myle a całosc zabrał jako podreczny, zreszta kartonik od tego maca jest bardzo matutki Na lotnisku z tego co wiem nie zadawali zadnych pytan!

PZdr.

Komentarz

• yogi-bear
      Początki nałogu
      • 2005
      • 366

Kupuję Macbooka z UK przez ebay ale zastanawia mnie jedna sprawa.

np. http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-SEAL...QQcmdZViewItem

"LEOPARD PREINSTALLED WITH RESTORE DVDS"

Jakoś nie brzmi to zbyt dobrze. Czy któryś z MACowców może powiedzieć co to to i jak to to? To jest pełnowartościowy system? Swoją drogą, "każdy Leopard" ma do wyboru PL wersję językową w trakcie instalacji? Pytam, jako wychowanek Windowsa, gdzie takie dziwy (pozytywne) nie miały miejsca. ;-)

Wysłałem im maila z pytaniem, czy sprzedadzą mi go bez VATu. Dowiedziałem się że jeśli obydwoje posiadamy euronip, nie muszę rozliczać, odliczać VATu w swojej firmie i da się kupić sprzęt już bez VATtu. Byłoby miło, nie ukrywam :-)

Komentarz

• wojkij
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1915

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego(praktyka i wydajnosc mnie interesuje, nie lajfstajl i legendy) kupowac macbooka skoro w ich cenie mozna miec co najmniej o klase, dwie silniejszego - dobrze wykonanego laptopa? Ten leopard faktycznie tak dodaje skrzydel photoshopowi?
        Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.
        www.kwapisz.org

Komentarz

• towersivy
          Uzależniony
          • 2005
          • 992

Akurat dla maka Air nie ma konkurencji, laptopik wymiata, dzisiaj sie nim troszke pobawiłem, leciutki dosc fajny lcd (szkoda ze ten odbijajacy) spokojnie wystarcza do szybkiej obróbki zdjec, kapitalny na wyjazdy (waga)......sam mam na cos takiego ochote, tylko ta cena :/

Pzdr.

Komentarz

• jbwm

Zamieszczone przez yogi-bear
            "LEOPARD PREINSTALLED WITH RESTORE DVDS"

Jakoś nie brzmi to zbyt dobrze. Czy któryś z MACowców może powiedzieć co to to i jak to to? To jest pełnowartościowy system? Swoją drogą, "każdy Leopard" ma do wyboru PL wersję językową w trakcie instalacji?
            Dostaniesz zainstalowanego leosia + płytki dvd z systemem. Jest to pełnowartościowy system z tym, że płytki będą*pasowały tylko do danego modelu kompa.
            Będzie można zainstalować*po polsku.

Komentarz

Pracuję...