X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blizzard2

Może i tak jest jak pisze ów człowiek ( Ja wam w sumie współczuje że nie wiecie czy program nabyty w usa jest waszą własnością czy też nie ) Ot syndrom naszych czasów czlowiek nawet nie jest pewien czy jego dziecko jest jego czy wspólne lub społeczne)
    Socjalizm porobił takie luki w naszych mózgowiach że już nic nie jest pewne stąd też takie bezsensowne dyskusje)
    Jesteście powiedzmy jakąś tam społecznością a guzik macie do powiedzenia w swoich sprawach. Wszystko na zasadzie albo się uda albo nie. Gdzie są wasi przedstawiciele w sejmie co wożą się super brykami żyją z waszych pieniedzy a nie reprezentują waszych interesów?
    Na chłopski rozum im mniej wydasz na oprogramowanie Adobe tym więcej zostanie ci na życie, mieszkanie i żeby coś do gara włożyć. Tyle że to zostanie w Polsce a nie w usa. O nich nie musimy się martwić bo wiedzą doskonale jak zadbać o swoje interesy.
    A o nasze interesy nikt nie dba bo jesteśmy murzynami w swoim własnym kraju i na własne życzenie zresztą. Pozdrawiam.

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez blizzard2
      (...)
      Kolegę z tym zaczepkami państwowo-politycznymi zapraszam tu http://canon-board.info/showthread.php?t=26522

A w tym i pozostałych wątkach proszę skupić się na tematyce forum.

Komentarz

• blizzard2

No to jak widze Panowie głosujecie w 99% na lewicowe partie to nie miejcie pretensji że was chcą wycyckać a ceny nijak się nie mają do cen w usa. Albo rybki albo pipki - czyli trzeba podjać męską decyzje )
        W końcu z czegoś muszą mieć kasiorke na biurokratyczną machine , limuzyny i jakieś tam ochłapy na socjal ) Obserwuje pewne rozdwojenie jaźni między zachwytem nad cenami w usa a sympatiami politycznymi )
        To nie jest off topic tylko konkretna wskazówka gdzie szukać przyczyny takiego stanu rzeczy. Nie znajdując przyczyny kręcimy się w miejscu.
        Na pocieszenie dodam iż podobne tematy pojawiają się nie tylko na tym forum no i tez nie wiele z nich wynika poza tym jak zapakować paczke z usa co by celni nie zobaczyli) Pozdrawiam.

Komentarz

• Kalina
          Początki nałogu
          • 2006
          • 292

Jedny sklep w ktorym znalazlam angielska wesrsje UPGRADE CS3 to:

Zna go ktos? Kupowal kto tam? Nie wiem , czy bez ryzyka mozna przelewac z gory..
          Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• --RUMIANY--
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 24

Witam wszystkich znajacych temat legalnosci cs3. Czy kupujac wersje cs3 tzw OEM jest to produkt w pelni legalny do prowadzenia firmy ? Cena bez pudelka dosc atrakcyjna na allegro - 1 399,-
            Sprzedawca wydaje sie byc dosc wiarygodny, sprzedaje duzo oprogramowania i na fakture VAt.

Komentarz

• wojkij
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1915

Zamieszczone przez --RUMIANY--
              Czy kupujac wersje cs3 tzw OEM jest to produkt w pelni legalny do prowadzenia firmy?
              Wprawdzie soft inny ale zasady kombinacji 'sprzedajacych' te same:

btw:

www.kwapisz.org

Komentarz

• oskarkowy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2513

Zamieszczone przez wojkij
                Wprawdzie soft inny ale zasady kombinacji 'sprzedajacych' te same:

Ale M$ ma swoje chore zasady, według których nawet jak kupisz legalnie, w sklepie i na fakturę system operacyjny w pudełku, to jest on czasem nielegalny.

Jak miałem kontrolę legalności oprogramowania to zostałem jedynie poproszony o pokazanie faktur zakupu na oprogramowanie. W sytuacji, gdy kilka licencji miałem zakupionych przez internet i dostali tylko wydruki z numerami seryjnymi, nie powiedzieli ani słowa.
                Przyczepili się tylko do tego, że nie mam naklejki M$ na obudowie, ale stwierdziłem, że mam ładną obudowę i nie zamierzam jej szpecić byle czym. Dali spokój.
                Nie spytali za to, czemu patrzą na windows XP a w ręku trzymają pudełko od Visty.
                Jarek

Komentarz

• --RUMIANY--
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 24

Dzieki Ci ogromne wojkij za swietny artykul, kupie jednak wersje BOX. Zwazywszy ze juz mialem dwie wizyty z p. gospodarczej + M$.
                  Ostatnio edytowany przez --RUMIANY--; 8047.

Komentarz

Pracuję...