Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dziala
    • 2005
    • 8

Wysłalem poleconym 10.12.07 a 02.01.08 dostałem maila z potwierdzeniem otrzymania zgłoszenia - 20.12.07 było u nich. Teraz czekam na przelew.

Cierpliwości, będzie dobrze

Komentarz

• woyd
      Początki nałogu
      • 2005
      • 488

Zamieszczone przez ghost7
      Dostaliście ostatnio jakieś maile w sprawie zwrotu? Ja wysłałem priorytet polecony 17.12.2007r i cisza....zero odpowiedzi
      Ghost - a śledzisz wątek uważnie ?? Kilka osób potwierdziło ostatnio, że po dłuższej ciszy ze strony Canona zaczęły w nowym roku napływać maile z potwierdzeniami. Poczekaj - na pewno dostaniesz.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Komentarz

• Tomky
        Bywalec
        • 2004
        • 102

1.Kurcze kupiłem samo body z zestawu i mam tylko kody z pudła zewnętrznego a pudełko od body jest białe bez kodów. Miał tak ktoś i dostał cashback?
        2.Dwa razy zarejestrowałem się na stronce ponieważ był błąd przy pierwszej rejestracji czy to może mieć wpływ na wypłatę?
        Canon Eos 5D Mark III/Canon 40D plus dwa szkła o których nie warto wspominać....

Komentarz

• msp
          • 2007
          • 7

Na samym dole formularza zgłoszeniowego jest tekst:

Jeżeli masz problem z formularzem, to możesz znaleźć wskazówki w sekcji Często Zadawane Pytania. Kliknij tutaj lub zadzwoń - numer w Polsce: 022 583 4307

To o dziwo link do strony FAQ (dobrze ukryty). Tam są odpowiedzi na wszystkie w zasadzie pytania (a na pewno te typu który kod kreskowy wysłać).

Komentarz

• ghost7
            Bywalec
            • 2007
            • 201

Zamieszczone przez woyd
            Ghost - a śledzisz wątek uważnie ?? Kilka osób potwierdziło ostatnio, że po dłuższej ciszy ze strony Canona zaczęły w nowym roku napływać maile z potwierdzeniami. Poczekaj - na pewno dostaniesz.
            śledze watek uwaznie czytalem ze ludzie w zeszlym tygodniu dostali maile ale jestem ciekaw czy ktos dostal w tym tygodniu?
            Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Komentarz

• LepP
              Coś już napisał
              • 2007
              • 80

Dziś dostałem maila, nie pamiętam kiedy wysyłałem list, ale gdzieś w połowie grudnia.
              LepP
              5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Komentarz

• jar14
                Bywalec
                • 2007
                • 104

ja też wysłałem gdzieś w połowie grudnia zwykłym nie poleconym i narazie cisza mam nadzieje że dostane maila no i kaske przede wszystkim

Komentarz

• JaBlam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1304

Zamieszczone przez Tomky
                  1.Kurcze kupiłem samo body z zestawu i mam tylko kody z pudła zewnętrznego a pudełko od body jest białe bez kodów. Miał tak ktoś i dostał cashback?
                  2.Dwa razy zarejestrowałem się na stronce ponieważ był błąd przy pierwszej rejestracji czy to może mieć wpływ na wypłatę?
                  1. Ja tak mialem przy okazji 40 D, mialem samo body a pudlo od 40+17-85
                  wyslalem kody z pudla, wypelnilem aplikacje wyslalem. 3 tygodnie potem na koncie pojawilo sie prawie 400 zl.

2. Nie ma znaczenia. Ja 2 razy blednie wypelnilem wniosek i dopiero po wydruku to zauwazylem (blednie z listy mi w pospiechu wybralo promocje)
                  Liczy sie to co ONI dostana od Ciebie na papierze (Formularz) a nie ile razy sie zarejestrujesz

----------------------------------------
                  Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Eryk
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 151

1. Ja tak mialem przy okazji 40 D, mialem samo body a pudlo od 40+17-85
                    wyslalem kody z pudla, wypelnilem aplikacje wyslalem. 3 tygodnie potem na koncie pojawilo sie prawie 400 zl.
                    Czyli że jako mam pudełko i kody z zestawu 40D + 17-55 to być może dostanę 500zł? (270 + 230)
                    Baardzo ciekawe....
                    40D + ...

http://erykwalkowicz.com/
                    Fototapety

Komentarz

• JaBlam
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1304

Zamieszczone przez Eryk
                      Czyli że jako mam pudełko i kody z zestawu 40D + 17-55 to być może dostanę 500zł? (270 + 230)
                      Baardzo ciekawe....
                      Poszukaj kogos , kto kupil taki obiektyw i pozycz kopie dowodu zakupu. Skoro juz masz ten kod to szkoda by bylo go nie wykorzystac. I tak w koncu ktos kupil ten obiektyw bez mozliwosci Cashbacka.

----------------------------------------
                      Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• ghost7
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 201

I jak tam dostał ktoś w tym tygodniu maila z Irlandi???

Komentarz

• Macio
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 183

Wczoraj (10.01.2008) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią Ostatnio zwrot za 24-70 dostałem chyba w okolicach miesiąca, jak nie ciut krócej

Komentarz

• ghost7
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 201

Zamieszczone przez Macio
                            Wczoraj (10.01.2008) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią Ostatnio zwrot za 24-70 dostałem chyba w okolicach miesiąca, jak nie ciut krócej
                            A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D? Za 24-70 zwrot dostałeś po około miesiącu od wysłania czy otrzymania maila?

Komentarz

• Kubak82
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 2348

Zamieszczone przez Macio
                              Wczoraj (10.01.08) wysłane zgłoszenie z zakupu Canona 5D - ciekawe kiedy się wyrobią
                              A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D?
                              ghost, przeczytaj to jeszcze raz - wczoraj wyslal zgloszenie a nie "wczoraj dostal maila" ;-)

swoja droga to Maci'o szybko żyje bo u mnie wczoraj byl dopiero 9.01 :wink:

Komentarz

• Macio
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 183

Zamieszczone przez Kubak82
                                ghost, przeczytaj to jeszcze raz - wczoraj wyslal zgloszenie a nie "wczoraj dostal maila" ;-)

swoja droga to Maci'o szybko żyje bo u mnie wczoraj byl dopiero 9.01 :wink:
                                Cii, coś mi się pomerdało

A kiedy wysyłałeś zgłoszenie na 5D? Za 24-70 zwrot dostałeś po około miesiącu od wysłania czy otrzymania maila?
                                No, właśnie wtedy (w sensie wczoraj) wysłałem kopertę z zgłoszeniem i kuponem + ksero paragonu. Zwrot za 24-70 dostałem po ok miesiącu od wysłania zgłoszenia. Za to zwrot za 30D ( z początku 2007) dostałem po jakiś 1.5 miesiąca, więc nieco dłużej.
                                Ostatnio edytowany przez Macio; 3521. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...