Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Usiłuję zarestrować się z cashbackiem na stronie Canona. Wypełniam co trzeba, klikam aby zarejestrować i wydrukować...i pojawia się czerwony znak zapytania przy numerze IBAN. A przecież podaję dokładnie taki jak we wzorze (i też mam konto w mBanku). Co za chochlik? Swift też wypełniłem (BREXPLPWMBK). Spotkaliście się może z tym?Komentarz
-
-
Już w porządku, udało się zarejestrować. Wklepałem wszystko jeszcze raz odpoczątku po jakimś czasie i...poszło
(mała rzecz, a cieszy)
Komentarz
-
-
A u mnie cisza. Aparat kupiłem w grudniu, list wysłałem do nich 2 stycznia i do dziś cisza jak makiem zasiał, a ci w Canon Polska nie odbierają telefonu. Bedzie ta kaska czy juz zapomnieć o niej??Komentarz
-
wyluzuj...
jest jeszcze czas na telefony i interwencje...
ja też wysłałem 2 stycznia i również nic jeszcze nie dostałem... ani kasy ani emaila...5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
-
Witam
Mam pytanie, czy ma znaczenie w jakiej firmie się kupiło sprzęt? Na stronie z promocją napisane jest "Promocyjny zwrot części zapłaty jest dokonywany tyko wtedy, gdy produkt objęty promocją został oryginalnie sprzedany przez Canon lub przez autoryzowanego dystrybutora Canon", kupiłem u tommiego_J - nie mam paragonu ale mam znajomego który może mi wystawić taki paragon z datą grudniową? Czy istnieje możliwość otrzymania zwrotu kasy??Moje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034Komentarz
-
Z tego co wiem Tommy ma sprzęt zza wielkiej wody. Jeżeli po kodach i nr. seryjnym wyłapią ten fakt to raczej nic ze zwrotu nie będzie.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz
-
A ma znaczenie czy dana firma, która wystawia mi rachunek nie jest, autoryzowanym dystrybutorem Canona?? rachunek wystawi mi kolega, ktory ma firmeMoje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz