Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • albercikk
    Początki nałogu
    • 2006
    • 258

Hip Hip Hura !!!!!!!
    Ja już trochę zaczynałem tracić nadzieje i powoli przymierzałem się do płaczu i zgrzytania zębami, myślałem że o mnie zapomnieli albo że ja coś pochrzaniłem bo już ponad dwa miechy czekania.....a jak by mi tej kasy nie dali to moje plany foto-zakupowe wzięły by w łeb i miał bym o jeden obiektyw mniej.
    Na szczęście tak jak Siteko-wi - 22.02 przyszedł przelew na 1310 zł i nic nie potrącili
    Jestem Happy, nowy Cashback sie zbliża, 35/1.4L, 85/1.8, 40D - coraz bliżej

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowany przez albercikk; 8029.
    - lustra, szkła i błysk

Komentarz

• Tomek S.
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 37

Ja wysłałem 16.01.2008 do dzisiaj nic
      Ale z tego co piszecie można wnioskować że nie ma wyjścia trzeba czekać i tyle.
      Cierpliwość to wielka cnota.
      Umiejętność wykorzystania w pełni tego co posiadamy jest wspaniałym darem, który otrzymujemy z rąk stwórcy.
      Tomek S.

Komentarz

• KrzysztofZ
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 30

Ja zwrot kasy dostałem po 2,5 miesiącach (niestety nie podałem poprawnego IBAN-u dlatego musiałem wysłać jeszcze raz poprawne dane) - ale przedwczoraj dostałem pieniądze na konto.
        Canon 5D mark IV 6D, Canon 24mm f/1.4L, Sigma 35mm f/1.4DG A, Canon 85mm f/1.8, Canon 400mm f/5.6L, , Canon 580EX II.

Komentarz

• madz
          • 2007
          • 12

Ja jeden cashback dostalem 26 lutego (wyslany 4 lutego), a na drugi (wyslany 8 lutego) czekam.

Komentarz

• JacekMR
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 35

Zgloszenie wyslane 1.02.2008, kasa na koncie byla 27.02.2008 .

Komentarz

• Zigi
              Uzależniony
              • 2005
              • 532

Ja niestety też nie dostałem ani maila, ani zwrotu, ani kompletnie żadnej informacji mimo wysłania zgłoszenia na początku lutego. Czekam nadal.
              40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
              Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• gutek
                Bywalec
                • 2007
                • 133

ja wysłałem 4 lutego i jak na razie zero odzewu.

[Portfolio]

Komentarz

• pzkrolik
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 18

a ja dostałem dzisiaj informację mailem, że moje zgłoszenie zostało "przyjęte" (w dniu dzisiejszym tj 29.02)... a wysyłałem 22.01 (priorytetem...poleconym). 15 lutego miałbyć ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń i w sumie nie wiem czy dzisiaj poczta im dostarczyła moje, czy je zaksięgowali... w każdym bądź razie wysyłałem do nich maile z zapytaniami ( w różnych językach, za pomocą formularza i bez) i zostawały bez odpowiedzi... dziś mi napisali, że zgłoszenie jest przyjęte i w trakcie realizacji, dostałem nr ID (niestety nie działa; na stronie http://www.submissionstatus.com wypisuje mi, że nie można odnaleźć takiego zgłoszenia... ... ale mysle, że po prostu trzeba się uzbroić w cierpliwość i oczekując na zwrot spokojnie zająć się robieniem zdjeć pozdrawiam i czekam nadal...

Komentarz

• Zigi
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 532

tfu nie w lutym a w styczniu słałem a ma to o tyle znaczenie, iż dziś przyszedł wyczekiwany mail z zapisem, iż dostali list dzisiaj... (02.29) po prostu priorytet
                    Ostatnio edytowany przez Zigi; 2545.
                    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
                    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• tomasek
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 169

Wysłałem poleconym priorytetem 17.01, dzisiaj przyszedł mail...

Próbowałem się akurat dodzwonić na 0-0-800 ..., patrzę na skrzynkę a tu mail ;-)
                      5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Komentarz

• KrzysiekRally
                        Coś już napisał
                        • 2007
                        • 91

C B wysłany 13 lutego w piątek już mail z potwierdzeniem realizacji 8)
                        www.image-sport.net moja www
                        www.imagesport.digart.pl prace
                        www.facebook.com/imagesportnet
                        7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Komentarz

• Yoshitaka
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 585

Zamieszczone przez pzkrolik
                          (niestety nie działa; na stronie http://www.submissionstatus.com wypisuje mi, że nie można odnaleźć takiego zgłoszenia... ...
                          Za parę dni będzie mógł sprawdzić swój status na tej stronie.
                          Mi przeszedł email z ID i też nie znajdowało mojego zgłoszenia po tych danych.
                          Po paru dniach już mogłem sprawdzać status.
                          Canon 50D + dodatki

Komentarz

• januszpp
                            • 2006
                            • 6

Wyslalem pod koniec grudnia i do tej pory bez odzewy gdzie mozna si dowiedziec w jakim stadium jest ta realizacja

Komentarz

• mbdsgn
                              • 2007
                              • 11

Ze tak niesmialo spytam: jest jeszcze ktos z Was, kto nie otrzymal maila ani pieniedzy, czy jestem "wyjatkowy"?

Komentarz

• tomdz
                                Uzależniony
                                • 2007
                                • 637

Wczoraj dostałem cashback za 17-55 f/2.8. Papierki wysyłałem jakoś w lutym.
                                Body, stałki, zoomik

Komentarz

Pracuję...