Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomdz
    Uzależniony
    • 2007
    • 637

Bez obaw, ja wysyłałem formularze za 400D mniej więcej w tym samym terminie (nawet trochę przed świętami) i dopiero 2 tygodnie temu się odezwali, a w zeszłym wpłynęły pieniądze. Podejrzewam, że poczta dodaje swój wkład do opóźnienia, bo życzenia świąteczne dla rodziny w Anglii dotarły również 2 tygodnie temu (!). Będzie dobrze.
    Body, stałki, zoomik

Komentarz

• drrrl
      Coś już napisał
      • 2004
      • 94

Ja wypełniłem formularz 26.12, wysłałem list 27.12 i do dziś nie dostałem od nich żadnego maila. Pod koniec stycznia skorzystałem z polskiego formularza na submissionstatus.com, zwrócił mi mail z błędem od serwera. Przełączyłem formularz na angielski, wypełniłem, tym razem zwrotki nie było, ale też i żadnego odzewu. 6.02 wypełniłem formularz po raz kolejny i 11.02 dostałem mail treści:

"Dear Grzegorz,
      We have a valid claim under your name which is currently being processed. You will receive your cashback shortly.
      Regards,

Customer Service Team"

no i od tej pory czekam i dalej nic. Wygląda na to, że trzeba się uzbroić w cierpliwość, pewnie pod koniec grudnia klienci się rzucili do sklepów i teraz chłopcy się nie wyrabiają :-|
      Kupa złomu i Lightroom

Komentarz

• sergi
        Początki nałogu
        • 2004
        • 413

trzeba się uzbroić w cierpliwość... Ja również wysłałem moje zgłoszenie 2 stycznia i dopiero kilka dni temu dostałem emaila ze list dotarł a kasy jeszcze nie mam. Niektórzy dostają kase bez zadnych emaili także spokojnie czekajcie
        5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
        :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
        :: Motywy wordpress

Komentarz

• energia_ki
          Początki nałogu
          • 2007
          • 291

ja wysłałam zgłoszenie pod koniec grudnia, żadnych mejli z potwierdzeniem nie było, za to dziś wpłynęły pieniądze na konto :grin: - tak więc powtórzę za innymi: cierpliwości

Komentarz

• krzysiek29
            Bywalec
            • 2007
            • 189

Papierki wysłałem 10 stycznia, potwierdzenie na maila dostałem 30 stycznia dziś mam kasę na koncie :-) :-)
            pozdrawiam Krzysiek

Komentarz

• Nicram
              Bywalec
              • 2005
              • 232

Mi dzisiaj kasa wpłynęła na konto i o dziwo nie potrącili prowizji jak za pierwszym razem.
              jakieś D + sporo zapału

Komentarz

• drrrl
                Coś już napisał
                • 2004
                • 94

Zamieszczone przez drrrl
                Ja wypełniłem formularz 26.12, wysłałem list 27.12
                [...] 6.02 wypełniłem formularz po raz kolejny i 11.02 dostałem mail treści:

"Dear Grzegorz,
                We have a valid claim under your name which is currently being processed. You will receive your cashback shortly.
                Regards,

Customer Service Team"

no i od tej pory czekam i dalej nic. ....
                No i przyszło, bez żadnych potrąceń. A maila o tym że zaakceptowali nigdy nie dostałem. Tak więc głowa do góry
                Kupa złomu i Lightroom

Komentarz

• Kubak82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2348

widze, ze i maile i przelewy wysylane sa seriami - do mnie tez przyszlo 190zl za 580 ex II :-) .. szkoda ze nie po 3 tyg. od wyslania jak w przypadku 40d a po 2 miesiacach, ale i tak cieszy ;-)

pozostaje zbierac kase i czekac na kolejny CB

Komentarz

• Hobie

Ja wysłałem 2 stycznia, wczoraj 18 lutego dostałem przelew w pełnej kwocie 570pln 70-200 4L i 580 EXII. Żadnego maila nie dostałem, więc innym życzę cierpliwości.

Komentarz

• fredi
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 153

Wysłałem zgłoszenie jakoś w połowie stycznia, pieniądze nadeszły parę dni temu. Cała suma, bank nic nie zeżarł (Inteligo czyli PKO BP).

Komentarz

• sabuniek

Zgłoszenie poszło 2 stycznia, od tego czasu cisza, zero maili, zero kontaktu aż tu dziś na konto wpadło równo 270PLN, super (bank BPH SA)
                        Pozdro dla wszystkich

Komentarz

• towersivy
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 992

Canon robił chyba jakieś masowe przelewy kilku znajomych też dzisiaj odnotowało wpływ

Komentarz

• tomek1906
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 217

czy ktoś z Was kupował w poprzednim cash backu 24-105? . chodzi dokładnie o wersję sprzedawaną jako kit z 5d czy ktoś z Was wysyłał kod kreskowy z worka a nie pudełka? Czy dostaliście zwrot???

Komentarz

• sitek
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 92

Ja dostałem dzisiaj (22.02), 270zł, czyli bez żadnych potrąceń , a wysłałem 2 stycznia. Bądźcie cierpliwi.:-o

Komentarz

• kondziu
                                Dopiero zaczyna
                                • 2007
                                • 38

wyslalem do canona list na poczatku stycznia. ok 20 lutego dostalem przelew ze zwrotem bez potracen (mbank)-40d z 17-85 , +zwrot za matowkę 30zl

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...