X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misiek87
    Początki nałogu
    • 2009
    • 267

Chcialem w tamtym poscie napisac "nie moglem sie powstrzymac" ale wydalo mi sie to tak oczywiste, ze odpuscilem .

A tutaj od razu kwasy

Komentarz

• andres
      Początki nałogu
      • 2006
      • 257

Jestem jedną z tych osób, którym Nowart został polecony przez Flanela.
      Ale zaczne od początku... Awaria podstawowego sprzetu spowodowała, że nagle potrzebowałem kupić nowe body 5DmkII. Szukając wśród sprzedawców nikt nie miał tego korpusu na stanie lub miał drożej niż zazwyczaj kosztuje. Problem polegał na tym, że decydując się na zakup we wtorek potrzebowałem body najpóźniej na sobotę z rana. Flanel polecił mi Nowarta i u niego zdecydowałem się na zakup. Nie dość, że sprzęt był w bardzo dobrej cenie, to jeszcze w piątek już go otrzymałem, a co szalenie istotne, Nowart osobiście mi go przywiózł do Trójmiasta dzięki czemu nie kupowałem kota w worku tylko miałem możliwosć przetestowania sprzętu przed zakupem. Oczywiście testy wyszły jak najbardziej ok i jedyne czego mogę żalować to braku większej ilości czasu na rozmową która była ze wszechmiar szalenie interesująca.
      Reasumując z czystym sumieniem POLECAM ZAKUPY U NOWARTA.
      kompakcik i stara smiena
      www.sport.3ct-phototeam.pl
      http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

• Loome
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1008

a ja bym prosił nowarta na odpisanie na PM sprzed tygodnia z prosba o wycene
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        no i po miłej rozmowie na gg
        Ostatnio edytowany przez Loome; 18670. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• golek
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 16

to i ja dopiszę.
          zakupiłem 5dII, 70-2004is i 17-40/4
          zalupy przyszło mi dokonywać w cieżkich czasach ;-) Piątek nikt nie ma / w rozsadnych cenach/, cały czas drożeją. - Mój mały rozum nie jest w stanie zrozumiec pojecia deficytu w gospodarce kapitalistystycznej -
          Nowart aparat akurat miał, szybki telefon i powrot z Bieszczad do Warszawy, gdzie sie umówiliśmy. Ceny w porządku, choć jak w pamięci sie widzi te sprzed miesiąca ;-). Ech...życie.
          Reasumujac. Kontakt bardzo sprawny, rozmowa miła, a zakupy bardzo udane / szkła baardzo ostre /
          Pozdrawiam
          golek
          5dmkII, 17-40/4 24-105/4 70-300/L 50/1,8

zdjęcia i blog: http://pawel.goleman.pl/

Komentarz

• andres
            Początki nałogu
            • 2006
            • 257

A ja znów polecę Nowarta. Dzisiaj ( niedziela ) z samego rana przywiózł mi do Gdyni kolejne body 5DmkII w bardzo atrakcyjnej cenie. Tym razem było znacznie więcej czasu na rozmowę i o sprzęcie i ogólnopojętej fotografii, a przedstawione oferty na inny sprzęt, którym się interesuję wydały się być więcej niż interesujące.
            kompakcik i stara smiena
            www.sport.3ct-phototeam.pl
            http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

• Chris_11
              Uzależniony
              • 2006
              • 572

Po raz kolejny dołączam do zadowolonej rzeszy klientów forumowego Kolegi Nowarta. Cena na interesujące mnie szkiełko była tak zachęcająca, że zbrodnią byłoby nie kupić. Nawet OTC się chowa.
              Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• Shadow
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1565

Zamieszczone przez andres
                A ja znów polecę Nowarta. Dzisiaj ( niedziela ) z samego rana przywiózł mi do Gdyni kolejne body 5DmkII w bardzo atrakcyjnej cenie.
                Obawaim się że jego cena już nie jest tak atrakcyjna. Hrabia go przebił

Komentarz

• nowart
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 809

Spokoja głowa. Historia pamięta wielu oferujących sprzęt w niespotykanych cenach. Pojawiają się, znikają, potem znów się pojawiają... życie . otc przebija wszystkich jeszcze bardziej a jakoś na brak zainteresowania ze strony ludzi, których stać na dopłacenie paruset złotych w zamian za wymierne korzyści i spokojny sen, nie brakuje
                  Ale dziękuję za troskę, pamięć i zwrócenie uwagi. EOT

Komentarz

• dts
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 21

Gdzie można zobaczyć aktualna ofertę NOWART'a ??

Komentarz

• Chris_11
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 572

Zamieszczone przez dts
                      Gdzie można zobaczyć aktualna ofertę NOWART'a ??
                      Pytaj Nowarta......
                      Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• tolsz
                        • 2006
                        • 9

W dniu dzisiejszym zakupiłem od nowarta Canona 5D Mark II + CF.
                        Zamówienie złożyłem w środę a dziś już mogę cieszyć się nowym body.
                        Oczywiście muszę dodać, że pomimo niesprzyjających warunków na drogach, sprzęt został mi osobiście przywieziony do miejsca zamieszkania. Była więc możliwość spokojnego przetestowania sprzętu, jak również porozmawiania, wymiany opinii, poglądów itp.
                        Współpraca z nowartem to czysta przyjemność: szybko, uczciwie i po atrakcyjnej cenie.

Podsumowując: moja pierwsza i z pewnością nie ostatnia transakcja z nowartem.
                        http://www.flickr.com/photos/tom3cki/

Komentarz

• lukaszr
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 130

Z racji tego, że dokonałem pierwszego swojego zakupu u Artura chciałbym podzielić się opinią.

Kilka dni temu zadzwoniłem do Artura z zapytaniem o cenę. Na tamtą chwilę mógł podać mi tylko przedział cenowy i nie był w stanie idealnie jej określić dlatego też obiecał, że zadzwoni do mnie nazajutrz i poda mi konkretną cenę. Tak też zrobił. Powiedział, że jak chce to żebym sobie przemyślał i dał mu do wieczora znać, na co też z chęcią przystałem. Wieczorem uzyskał odpowiedź akceptującą warunki finansowe. Zaproponował, że sam mi przywiezie obiektyw w następnym tygodniu, ale już w sobotę okazało się, że jak chcę to może przyjechać w Niedzielę rano, bo ma wolny czas. W ogóle to dziwiłem się już wcześniej czytając o Arturze, że wozi sprzęt klientom - że też mu się chce . W każdym bądź razie tak też się stało. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, sprawdziłem sobie wszystko jak i ile chciałem. Oczywiście otrzymałem gwarancję i paragon. Wszystko dokładnie zgodnie z tym, co wcześniej ustalaliśmy.

Artur to bardzo sympatyczny człowiek i wielki plus dla niego za to, że ma konkretne, życiowe podejście do klientów, bo ostatnio zauważam dziwną tendencję wśród sprzedawców - uważają, że to klient jest dla nich, a nie odwrotnie. Artur jak widać zdaje sobie sprawę, że o klienta trzeba dbać i myślę, że w jego przypadku tyczy się to całości obsługi, a nie tylko dowozu i sprzedaży.

Pierwszy zakup bardzo udany i zapewne skuszę się w następnym roku na inne zabawki.

Komentarz

• oasisman
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 100

Tak jak poprzednicy, chciałbym polecić nowart'a. Bardzo dobry kontakt zarówno na PM jak i telefoniczny - konkretnie i sympatycznie. Mimo okresu okołoświątecznego udało mu się załatwić chodliwy sprzęt w konkurencyjnej cenie. Towar dostarczył osobiście(mimo że blisko nie miał), można sobie wszystko sprawdzić...do czego też nowart namawia :-) Po prostu profesjonalne podejście do klienta i tyle......Polecam i Pozdrawiam
                            |Canon|

Komentarz

• Koper_092
                              Dopiero zaczyna
                              • 2010
                              • 16

Sorki za mały OT, ale czy ktoś zakupił od Nowarta CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 L IS USM? Chodzi mi ogólnie o stan sprzętu itp...
                              Strona Stowarzyszenia Przyjaciół 23 Bazy Lotnictwa Taktycznego
                              50D + 17-85 IS USM... w planach 100-400

Komentarz

• allxages
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 2549

Troche bez sensu to pytanie, nie uważasz?

Komentarz

Pracuję...