X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KrisSz
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 22

Zamieszczone przez MM-architekci
    Na forum odpowiedzi nie dostaniesz ani nikt sie do tego nie ustosunkuje raczej kompetentny , radze napisac list polecony z tymi pytaniami i czekac na odpowiedz.
    Rozumiem - ja żadnej odpowiedzi nie oczekuję. Napisałem na początku postu, że to jest fragment korespondencji. Pełną korespondencję przesłałem do autorki wątku.

Jeżeli to co piszę jest niezgodne z zasadami forum proszę o usunięcie moich wpisów w tym wątku...
    Pozdrawiam

KrisSz

Canon 450 D + Kit + C35L 1.4 + C 50 1.4 + C 70-200 L4 IS + 430 EX + Helios 44 58/2 + inne bambetle

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18766

Zamieszczone przez KrisSz
      Rozumiem - ja żadnej odpowiedzi nie oczekuję. Napisałem na początku postu, że to jest fragment korespondencji. Pełną korespondencję przesłałem do autorki wątku.

Jeżeli to co piszę jest niezgodne z zasadami forum proszę o usunięcie moich wpisów w tym wątku...
      Rzecz polega na tym że:
      Zamieszczone przez Magda_Lokajczyk
      Prosiłabym o przesyłanie tych informacji bezpośrednio na mojego służbowego maila: [email protected]
      W związku z tym nie ma sensu tutaj cytować całej korespondencji :cool:.
      Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez konradl
        MM-a.. nie chodzi o ustosunkowanie, Pani Magda prosila o opisanie swoich "przygod" z serwisem Canona.
        Prosiła ale o wysłanie tego na maila .

Komentarz

• KrisSz
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 22

Dlatego zamieściłem fragment i tylko fragment korespondencji.

Cały komplet korespondencji (baaaaaardzo długi) wysłałem na dres e-maila do zainteresowanej.

Jeżeli mój post budzi kontrowersje proszę o jego usunięcie...
          Pozdrawiam

KrisSz

Canon 450 D + Kit + C35L 1.4 + C 50 1.4 + C 70-200 L4 IS + 430 EX + Helios 44 58/2 + inne bambetle

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Jeżeli mój post budzi kontrowersje proszę o jego usunięcie...
            Tylko jedną kontrowersję budzi - jaki jest cel jego zamieszczenia?

Komentarz

• KrisSz
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 22

To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
              Pozdrawiam

KrisSz

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
                Wolałbym byś wyjaśnił swoją motywację... po to służy forum by podyskutować a nie "jak się nie podoba to chowam głowę w piasek" .

Komentarz

• konradl
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 980

...dla przykladu im wiecej sie tu pisze, tym czesciej watek jest widoczny jako ostatnio postowany w efekcie wiecej osob tu dotrze i podzieli sie swoimi doswiadczeniami ze wspolracy z zytnia

Komentarz

• Rafik000
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 26

Mam pytanie do Pani Magdy.
                    Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ?? Moim zdaniem powinno być kilka co by można było porównać jakość usług i wtedy my użytkownicy zweryfikowalibyśmy owe serwisy pod względem jakości usług

Komentarz

• guest1
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 164

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ??
                      bo zapewne ktos dostaje włape za to ze moze nam utrudniac zycie

Magdo polecam wizyte w serwisie inkognito i posluchac sobie to co przechodza osoby odwiedzajace ten serwis
                      wyslalem fakturke na maila szlo nadal ma kilka plamek po zaschnietej wodzie z ponoc uszkodzona wiechnia warstwą za ktora to czynnos zaplacilem plus wymiane stabilizatora i af
                      www.marekpaluch.pl
                      www.fotoptaki.art.pl

Komentarz

• raaf
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 63

Zamieszczone przez Rafik000
                        Mam pytanie do Pani Magdy.
                        Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ?? Moim zdaniem powinno być kilka co by można było porównać jakość usług i wtedy my użytkownicy zweryfikowalibyśmy owe serwisy pod względem jakości usług
                        Ja zapytam o to samo ale trochę inaczej

- czy wie ktoś o próbach uzyskania autoryzacji do napraw tak gwarancyjnych jak i po
                        gwarancyjnych przez firmy z innych miast Polski?

Sugestie o braniu "w łapę" hmm......daleko to posunięte :/
                        zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Komentarz

• ABJ
                          Bywalec
                          • 2007
                          • 234

ze wszystkiego zrobicie chlew...

Ktos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...

temat wg mnie powinien byc przyklejony jako ogloszenie i zamkniety... bez zadnego posta...
                          kto ma problem to napisze, kto nie ma, to nie bedzie bil piany...
                          pozdrawiam
                          abjphotography.com

Komentarz

• guest1
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 164

Ktos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...
                            ABJ juz mi jedna osoba pomagala w canonie i nic z tego niewyniklo
                            wydalem na sprzet mase kasy canona moze 80 kawalkow a jestem traktowany w canonie i serwisie na jeszcze nizszym poziomie

mam taka nadzieje ze Magda bedzie inna ale czas pokaze
                            www.marekpaluch.pl
                            www.fotoptaki.art.pl

Komentarz

• Rafik000
                              Dopiero zaczyna
                              • 2006
                              • 26

RAAF w Krakowie jest pytałem gościa bo jest tylko jeden godny polecenia ale odpowiedział mi jedną rzecz że nawet ciężko mu jest uzyskać (kupić) część jakąś do canona, wydaję mi się że to jest rozbój w biały dzień. Mam nadzieję że to się może za jakiś czas zmieni i będzie można wysłać sprzęt gdzieś indziej niż do warszawskiego serwisu

Komentarz

• ABJ
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 234

Zamieszczone przez Rafik000
                                i będzie można wysłać sprzęt gdzieś indziej niż do warszawskiego serwisu
                                Zawsze mozesz do Berlina wyslac... jaki problem?
                                abjphotography.com

Komentarz

Pracuję...