X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mad_Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1458

Zamieszczone przez Bartek_902
    W takim razie zajrze do tego jessopsa bo cena nie jest zła,a jak będzie z gwarancją,będzie działać w Polsce?
    Z tego co wiem to grawancja jest na cala europe.
    Ja tez kupuje glownie w jessopsie bo jak jest cos nie tak to wymienia sprzet bez problemu w pierwszych 30 dniach.
    Mozna sie targowac jak kupujesz wiecej niz jedna rzecz.
    Kod na 5% to JESSOPS5

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Komentarz

• Bartek_902
      Uzależniony
      • 2010
      • 690

A o co chodzi z tym kodem dokładniej ?
      EOS + L i kupa gratów ...

Komentarz

• Mad_Mac
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1458

A o co chodzi z tym kodem dokładniej ?
        Przy zakupach online jak bedziesz robil checkout to bedziesz mial mozliwosc podania kodu promocyjnego. Vuala -5%
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        Jak chesz tego uzyc w sklepie to wystarczy zamowic sobie to do odbioru przez neta uzywajac tego kodu. Drukujesz sobie potwierdzenie odbioru z kwota pomniejszona o 5% i placisz tylko to co jest na potwierdzeniu.
        Ostatnio edytowany przez Mad_Mac; 23262. Powód: Automerged Doublepost

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200

Komentarz

• Bartek_902
          Uzależniony
          • 2010
          • 690

A jeszcze pytanko,cena na stronie obowiazuje też przy normalnym zakupie w sklepie czy tu historia taka sama jak u nas w fotojokerze ?

Komentarz

• Mad_Mac
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 1458

A jeszcze pytanko,cena na stronie obowiazuje też przy normalnym zakupie w sklepie czy tu historia taka sama jak u nas w fotojokerze ?
            Taka sama. Jesli nie pisze nic w stylu web exclusive to bedzie ta sama.

Komentarz

• Bartek_902
              Uzależniony
              • 2010
              • 690

Dobra czyli widze bede musiał odwiedzić któryś ze sklepów jutro,mam nadzieje że mają większą ilość sztuk na stanie i że nie lecą w kulki jak niektóre sklepy u nas

Komentarz

• Bartek_902
                Uzależniony
                • 2010
                • 690

Widze że na stronie sklepu przy cenie widnieje napis Exclusive Online Discount czyli pewnie na półce cena inna.
                Ma ktoś doświadczenie czy w sklepie zejdą bez problemów do ceny internetowej? czy trzeba bawić się w rejestracje i zamówienia?i ewentualnie ile trwa realizacja takiego zamówienia ?

Komentarz

• diablo1
                  • 2009
                  • 7

Widze że na stronie sklepu przy cenie widnieje napis Exclusive Online Discount czyli pewnie na półce cena inna.
                  Ma ktoś doświadczenie czy w sklepie zejdą bez problemów do ceny internetowej? czy trzeba bawić się w rejestracje i zamówienia?i ewentualnie ile trwa realizacja takiego zamówienia ?
                  nie będzie problemu jak zapytasz to powinni podać ci cenę z neta,jak ostatnio pytałem o obiektyw 17-40L którego nie było na sklepie to miał być do odbioru w dwa dni

Komentarz

• Bartek_902
                    Uzależniony
                    • 2010
                    • 690

nie będzie problemu jak zapytasz to powinni podać ci cenę z neta,jak ostatnio pytałem o obiektyw 17-40L którego nie było na sklepie to miał być do odbioru w dwa dni
                    Czyli prawdopodobnie nie bedzie problemów żeby dogadac się na miejscu z cena taką jak na stronie? bo powiem szczerze chciał bym to załatwić jak najszybcjej i nie bawic sie w rejestracje itd,a cena teraz jest znośna bo wczesniejsz to przesada 389 funtów

Komentarz

• MateuszZ.
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 276

powtórzę sie.
                      Mi już klika razy spuścili w jessopsie cene o 10-20%.
                      Trzeba tylko udowodnic ze gdzieindziej jest taniej np. pokazujac folder albo jakas gazetke

To najlepsza metoda. Bo szklo mozna wymacac, przestrzelac a potem kupic w najnzszej cenie dostepnej w UK!

Komentarz

• Bartek_902
                        Uzależniony
                        • 2010
                        • 690

Panowie kupilem jednak 430 ex II ponieważ na 580 exII musiał bym 3 dni czekać a zrobili mi dobrą cene ,a dokładniej 179 funtów więc myślę że się opłacało w miare,niestety czekać nie mogłem a szukać po całym londynie tez nie mam czasu przy tych korkach i problemach z dojazdami

Komentarz

Pracuję...