X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • miszaqq
    Uzależniony
    • 2006
    • 678

jesli moge jakis sklepik polecic to chyba jeden z lepszych na wyspach

maja albumy i tylko albumy, mozna sobie zamowic online, mozna podejsc, bo to samo centrum Edynburga, a gdyby cie jakas pozycja bardzo interesowala to zawsze moge zerknac i podpowiedziec co jest w srodku bo czasami mi sie zdarza tam bywac
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• allxages
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2549

Bardzo duży wybór. Szkoda, że nie znałem tego sklepu jak mieszkałem w Edynburgu. Jakbyś był w sklepie i mógł zerknąć na pozycje Elliotta Erwitta to byłbym wdzięczny. Chodzi mi głównie o zdjęcia ludzi, psy są fajne ale całego albumu o psa bym nie zdzierżył ;-)

Te dwie mnie interesują:

I jeszcze jakby był "Paris"..

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

Wystąpiłem parę miesięcy temu z taką inicjatywą i zainteresowanie było mierne. Pewnie było za drogo... http://fotofanklub.pl/index.php?opti...nia&Itemid=169
        Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• allxages
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2549

Moim zdaniem za drogo nie było. Ale np. ja nie widzę potrzeby robienia takiego albumy. W sensie umieszczania swoich zdjęć tam. Ale może dlatego nie widzę, bo nie jestem w klubie ;-)

Komentarz

• allxages
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2549

Zamieszczone przez bmfcker
            To dostałem pod choinkę i powiem...grube jest Polecam.
            Dzisiaj przyszła kolejna paczka. Kurde, gdzie Ty trzymasz ten album? Nigdzie mi się nie chce zmieścić

Poza tym z takich mniej znanych, a przyjemnych to przyszło dziś i polecam:

Bruce Davidson: England / Scotland 1960

Komentarz

• _igi
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2035

Bardzo lubię albumy fotograficzne w wersjach "analogowych", kilkanaście na półce sobie już leży, w każdym razie nie o tym. Ostatnio sobie fundnąłem, bardziej dla picu w sumie, i z ciekawości, album Ansela Adamsa, napisany pod iPad'a. Bardzo mi się to podoba, duże zdjęcia, możliwość powiększania, dużo komentarzy i ciekawostek.
              5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

• allxages
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2549

Sorry igi, ale nie kupisz mnie albumami cyfrowymi. Tak samo jak i całym tym śmiesznym ipadem ;-)

Komentarz

Pracuję...