X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Em Es
    Zablokowany
    • 2011
    • 394

trudny biznes :/ trzeba strasznie uważać na oszustów , weryfikacja dokumentów też nie jest prosta zapewne... swego czasu czytałem o jakimś gangu wyłudzającym niewielkie pozyczki "na słupa" - brali gościa z bramy , przygotowywali go... i jak się przed takim ustrzec ?:/ szczęście w nieszczęściu że zakosili tylko jeden obiektyw...

Komentarz

• grztus
      Bywalec
      • 2006
      • 107

Gdyby ktoś był zainteresowany, wprowadziłem właśnie karty stałego klienta:

A już w najbliższym czasie kolejne inwestycje.

Komentarz

• Goomis
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1893

No ja za 2tygodnie będę mógł się przekonać o jakości wypożyczalni, tylko nie wiem czy dobrze robię wypożyczając 85L - jak się zakocham, to co na to mój portfel??
        5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• Bolek02
          Pełne uzależnienie
          • 2010
          • 3225

Zamieszczone przez Merde
          Czytałeś tego posta na forum nikoniarzy? Przecież gość posługiwał się fałszywymi dokumentami...
          No nie czytałem niestety ale nie każdego wypożyczającego stać na kaucję w wysokości wartości wypozyczanego sprzętu. Jakbym miał tyle pieniędzy, to bym go poprostu kupił ( najlepiej uzywkę ), przetestował a potem ew. odsprzedał bez większej utraty wartości
          Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• Bolek02
            Pełne uzależnienie
            • 2010
            • 3225

Zamieszczone przez Goomis
            No ja za 2tygodnie będę mógł się przekonać o jakości wypożyczalni, tylko nie wiem czy dobrze robię wypożyczając 85L - jak się zakocham, to co na to mój portfel??
            Portfel troche schudnie a miłość ... bezcenna
            Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• Goomis
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1893

Dołączam się do pozytywnych opinii o wypożyczalni!
              Kontakt szybki i konkretny, formalności i przelew zwrotny też bardzo sprawnie.
              Ceny atrakcyjne, sprzęt super (widać ślady używania, co polecałbym zawrzeć w umowie). Nie lubię takich sytuacji i specjalnie dzwoniłem aby się upewnić, że stan obiektywu jest wynajmującemu wiadomy co w mojej opinii można załatwić kilkoma zdaniami w umowie z wyszczególnieniem co większych śladów. Teraz wiem, że wszystko jest "na luzie", że co d ryski nikt Cię nie będzie rozliczał ale przy pierwszym kontakcie tego nie wiadomo przecież
              Tak jak myślałem 85L mnie zachwycił i kwestią czasu jest jego pojawienie się u mnie w torbie

Podsumowując polecam jak najbardziej photorent!
              5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• marszull
                Bywalec
                • 2011
                • 126

tez polecam photorent i swietne podejscie wlasciciela do klienta

Komentarz

• kobesi
                  Coś już napisał
                  • 2009
                  • 72

Również polecam Photorent.pl
                  Canon 5dm2, C 100/2.0, C35/2.0, Tamron 28-75/2.8, Sigma 50/1.4, S14/2.8, 580EX II

Komentarz

• luciferi
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 181

do tych pochwalnych opinii małe ziarnko piasku: kiedy coś nowego w kwestii większej ilości obiektywów?

Komentarz

• grztus
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 107

Zamieszczone przez luciferi
                      do tych pochwalnych opinii małe ziarnko piasku: kiedy coś nowego w kwestii większej ilości obiektywów?
                      Już teraz ;-)
                      Czekamy na Wasze propozycje: KLIK

Komentarz

• luciferi
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 181

Odp: photorent.pl Polecam Wypożyczalnię !!!

właśnie z działu giełda dowiedziałem się o zamknięciu interesu. Szkoda...

Komentarz

Pracuję...