Fajna sprawa, ciekawe jak to będzie w praktyce
X
-
Tagi: Brak
-
to znaczy, że co... wyczyszczą mi matrycę za darmo?
Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń...5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
-
Na stronie napisali:
J eśli to takie nadzwyczajne to i ja moge być "pro dealer"Bezpłatne usługi wsparcia technicznego:
* czyszczenie matrycy
* sprawdzanie frontfocusa i backfocusa
* aktualizacja oprogramowania aparatu (firmware)
* bezpłatne wypożyczenie dostępnego sprzętu Canon na czas świadczenia tych usług
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
"Jak skorzystać
Aparat można oddać do serwisu w następujący sposób:
[ciach]
- przesyłając (na własny koszt) do naszego działu serwisu w Gdańsku, ul. Kartuska 149/11. Po wykonaniu usługi aparat odeślemy na nasz koszt przesyłką kurierską."
Oni nie płacą za kuriera!Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
To ma ekonomiczny sens.
Jak zapłacisz za wysyłkę w celu wyczyszczenia matrycy, to przy okazji zgodzisz się na bezpłatne sprawdzenie FF/BF. Jak wiadomo każdy sprzęt ma mniejszy lub większy FF/BF, a microadjustment to pic
, więc sporo osób skusi się na płatną regulację.
Komentarz
-
Po robocie wybitnie mało kumaty jestem. Teraz już rozumiem: [/U]sprawdzenie[/U] frontfocusa i backfocusa. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Dzięki
Komentarz
-
Komentarz
-
Jakiś czas temu - może ze dwa miesiące - zadzwonili do mnie z CSI z Żytniej z ankietą na temat programu Canon Professional. Jako, że Canon w Polsce nie planuje wprowadzać tegoż programu Żytnia chce to zrobić - o ile okaże się to opłacalne dla nich. Pytano mnie ile bym był skłonny zapłacić rocznej składki za przynależność, jakiego typu sprzętu w zastępstwie na czas naprawy oczekiwałbym, itp. Podobno CSI mają prowadzić rozmowy w tej sprawie z Canon Polska.Komentarz
-
czyszczenie matrycy czy ustawianie ff/bf to nawet dla średnio zaawansowanego pstrykacza nie jest problemem zarobią sobie na usługach okołonaprawczych. No chyba, że... do Laponii już nie tak daleko więc może coś z mikołajem mają wspólnego
bo sens prowadzenia działalności, sklepu czy firmy to raczej zarabianie !
Ostatnio edytowany przez Czacha; 4.Komentarz
-
No to jeszcze napisz jak można samemu to zrobić. Bo chyba nie masz na myśli tak kulawej opcji jak microadjustment w korpusie?Komentarz
Komentarz