X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • McLaren
    Bywalec
    • 2009
    • 200

Odp: Nowy konkurs (zwroty) Canona

Niektóre sklepy internetowe pokazują "Cashback" przy obiektywie 24-105 w wersji OEM (białe pudełko), inne przy wersji OEM podają że brak "Casback".
    Ciekawe jak to jest naprawdę. Ja kupiłem w tym tygodniu 24-105 w białym pudełku i mam dwa kody na pudełku. Jeden kod kreskowy z numerem seryjnym i jeden kreskowy z jakimiś numerami (czy to ten EAN?).
    Wysłałem zgłoszenie, dostałem potwierdzenie że weryfikują. Teraz rozumie że z miesiąc trzeba czekać na werdykt? a potem jeszcze ewentualnie dość troche na przelanie na konto. Super ;-) Pytanie, czy mam szanse na zwrot? Dostał ktoś zwrot za wersje OEM?
    5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Komentarz

• C80
      Uzależniony
      • 2007
      • 855

Zamieszczone przez najeli
      A tak w ogóle oprócz informacji o zwrocie, dostaliście ten zwrot na konto?...
      Zdaje się ten "konkurs" jest do 20 lutego, a wypłaty najpóźniej do 30 kwietnia. Ja zgłosiłem sobie 7D body, ale nie liczę na nic. Z tego co widzę w regulaminie od nagrody nie trzeba będzie płacić podatku, organizator wziął to na siebie.
      [Strona] [Sportowy fotodziennik]

Komentarz

• djcargo
        Początki nałogu
        • 2007
        • 353

Do 20 lutego trzeba się zgłosić, a ważne są zakupy do 20 stycznia.
        Regulamin pkt 8.

Komentarz

• latant
          Początki nałogu
          • 2009
          • 410

Kasa na koncie, planowałem zakup na wiosnę ale dla czterech stów trzeba było przyspieszyć
          CMEHA - reszta to upgrade

Komentarz

• najeli
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 992

Okazało się, że po drodze trzeba było dostać jeszcze jednego maila z potwierdzeniem "weryfikacji" zgłoszenia.
            Dwa dni po nim też dostałam kasę.
            www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
            C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• McLaren
              Bywalec
              • 2009
              • 200

Zamieszczone przez McLaren
              Niektóre sklepy internetowe pokazują "Cashback" przy obiektywie 24-105 w wersji OEM (białe pudełko), inne przy wersji OEM podają że brak "Casback".
              Ciekawe jak to jest naprawdę. Ja kupiłem w tym tygodniu 24-105 w białym pudełku i mam dwa kody na pudełku. Jeden kod kreskowy z numerem seryjnym i jeden kreskowy z jakimiś numerami (czy to ten EAN?).
              Wysłałem zgłoszenie, dostałem potwierdzenie że weryfikują. Teraz rozumie że z miesiąc trzeba czekać na werdykt? a potem jeszcze ewentualnie dość troche na przelanie na konto. Super ;-) Pytanie, czy mam szanse na zwrot? Dostał ktoś zwrot za wersje OEM?
              No wiec dostałem potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, podałem numer konta i czekam na zwrot.
              A wiec jednak prawdopodobnie pieniążki z wersji OEM będą Nie spodziewałem się Czekam na przelew.
              5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Komentarz

• KGR
                Bywalec
                • 2010
                • 164

tez dostałem info o "wygranej" (2 lampy 600EX)
                Wysłałem nr konta i czekam
                2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
                Regulamin pkt8.

Komentarz

Pracuję...