X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vpGregP

Do ecki74: oj, teraz to naprawde bardzo wielkie dzieki za informacje. O tym gosciu z Pszczyny to juz od kogos slyszalem, tylko nie potrafil mi podac nic konkretnego (ani adresu ani telefonu). Ale podobno facet jest, tak jak napisales, konkretny... i widze ze rowniez znany A czy moze masz jakis telefon do niego?
    Teraz szukam EF 50mm f/1.8 i znalazlem sklep w Katowicach. Cena 430, wiec nie jest drogo. Po obiektywie wiem czego moge sie spodziewac bo widzialem juz co mozna z nim zrobic. Jeszcze tam nie bylem, wiec napisze cos wiecej o sklepie jutro (po zakupie). Natomiast przy wyborze krotkiego zoom'u i dlugiego wolalbym porozmawiac z kims konkretnym, kto wlasnie pokazalby mi np. roznice miedzy jednym a drugim szkielkiem

Pozdrawiam,
    vpGregP

Komentarz

• kawo
      Początki nałogu
      • 2006
      • 238

Zamieszczone przez TOKIN
      Witajcie wszyscy!

Czy ktoś może mi podać namiary na sklepy foto w Katowicach lub Krakowie. Chcę kupić obiektyw do mojego 350d ale najpierw chciałabym pomacać, podpiąć do body, pstryknąć parę fotek itp itd. Wiem, że w sklepach internetowych jest taniej ale tam nie mam możliwości kontaktu organoleptycznego z tymże obiektywem. Najlepiej by było gdyby taki sklep prowadził różne marki (Canon, sigma, Tamron) no ale pewnie takiego nie ma?
      kupując przez sklep int. dokonujesz zakupy poza siedzibą przedsiębiorstwa i mozesz bez uzasadnienie odstąpic od zakupu odsyłając towar wraz z takim oświadczeniem. jest to wyjście
      70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Komentarz

• ecki74
        Początki nałogu
        • 2006
        • 289

Zamieszczone przez vpGregP
        Do ecki74: oj, teraz to naprawde bardzo wielkie dzieki za informacje. O tym gosciu z Pszczyny to juz od kogos slyszalem, tylko nie potrafil mi podac nic konkretnego (ani adresu ani telefonu). Ale podobno facet jest, tak jak napisales, konkretny... i widze ze rowniez znany A czy moze masz jakis telefon do niego?
        Teraz szukam EF 50mm f/1.8 i znalazlem sklep w Katowicach. Cena 430, wiec nie jest drogo. Po obiektywie wiem czego moge sie spodziewac bo widzialem juz co mozna z nim zrobic. Jeszcze tam nie bylem, wiec napisze cos wiecej o sklepie jutro (po zakupie). Natomiast przy wyborze krotkiego zoom'u i dlugiego wolalbym porozmawiac z kims konkretnym, kto wlasnie pokazalby mi np. roznice miedzy jednym a drugim szkielkiem

Pozdrawiam,
        vpGregP
        No i znalazłem :
        FOTO-MICHAŁ I
        Hurtownia i sklep fotograficzny
        GRZEGORZ KLOC
        43-200 Pszczyna
        tel. 032-212-85-85
        kom. 0-604-824-252

Co do obiektywu EF 50/1.8 - własnie taki kupiłem i ...... przepłaciłem choc niewiele u niego był za 369 zł - czyli najtaniej - nigdzie nie znalazłem taniej.
        a co do zooooooomu - to 70-200 2.8L jest rewelacyjny
        -owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Komentarz

Pracuję...