A u mnie sklada sie akurat tak dobrze, ze premie za która zamierzam nabyć to i owo wypłacaja u mnie w marcu czyli akurat jak większość forumowiczów przewiduje obniżki :grin: :grin: :grin: Tyle że to jescze 3 miechy
X
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są.. -
byle tylko do tego czasu kurs się nie sypnąłZamieszczone przez kami74w marcu czyli akurat jak większość forumowiczów przewiduje obniżki :grin: :grin: :grin:
bo jak euro będzie kosztować 4,20 to krucho z obniżkami
Komentarz
-
Mało prawdopodobne - byłem niedawno na bardzo ciekawym spotkaniu w Warszawie gdzie na temat kursu wypowiadało się wiele autorytetów (m.in. minister Gronicki). Oczekiwania są na ogół zbieżne - maksymalnie możemy zobaczyć na koniec 2006 roku okolice EUR=4,1 PLN. Ostatnio nawet na to konto założyłem się ze znajomymi - albo ja bedę pił winko albo będę stawiał na koniec 2006 rokuZamieszczone przez pebebyle tylko do tego czasu kurs się nie sypnął
bo jak euro będzie kosztować 4,20 to krucho z obniżkami
...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...Komentarz
-
to może jeszcze jeden zakładzik Costus?...
ja mówię, że 4,1 a może nawet 4,20 zobaczymy jeszcze przed wakacjami
obecna ekipa rządząca nam to zagwarantuje
a, i dodam tylko, że Mirek Gronicki póki był jeszcze w roli ministra z oczywistych powodów nie mógł straszyć wizjami rozwałki bo to by był samobój
Komentarz
-
to co i za ile kupiłeś pochwal sięZamieszczone przez pebeno dobra.. spadną, nie spadną.. pies je drapał
czekać do marca to ponad ludzką cierpliwość
złożyłem zamówienie, dzisiaj odbieram sprzęta
Każdy z nas tworzy historię jutraKomentarz
-
Tak, tak szukasz sklepu np. na kupujemy czy skapiec (szukalem sklepu w W-wie) cena najnizsza za body 350D = 2699zl wiec dzwonie do nich. Facet mi najpierw mowi ze Canon wycofal sie ze sprzedazy samych Body!Zamieszczone przez AGOSorry, ale co to za dziwadlo "gwarancja sklepu".
Na calym swiecie jest gwarancja producenta i sprzedawca tylko posredniczy.
Potem w razie "W" przynosisz do niego (jesli masz daleko do autoryzowanego serwisu), a on przekazuje sprzet dalej.
Gwarancja typu "od tadzia" to jakas bzdura i koles pewnie cie pogoni basebolem w ramach gwarancji, ot co.
Zostałem porazony i malo brakowalo parsknal bym smiechem....
Wiec kolejne moje pytanie: "a jaką gwarancję dają" pan mowi ze to zalezy od dostawy. Ja !????? Od czego zalezy? On: W niektorych dostawaj jest eurogwarancja Cannon Polska, a w niektorych ich gwarancja....
A tak patrzac na ceny, to cena uzalezniona jest obecnie tylko i wylacznie od marzy sklepu i ceny euro. Roznice sa naprawde niewielkie 100-200zl.
To tak samo jak nie ma sensu kupowanie w USA tam Kita kupisz za 900$ a tu 970$...Ostatnio edytowany przez babatunde; 394.BbTKomentarz
Komentarz