Zamieszczone przez Vitez
X
-
-
co do calego tematu naswietlania - Tytus, ciesz sie, ze nie kupiles D70.. bo wtedy bys chyba podlozyl bombe pod fabryke Nikona... D70'tki praktycznie za kazdym razem daja inny pomiar swiatla przy "matrycy".. ;-) podobnie z fleshem.. ;-)Komentarz
-
D70 zle naswietla? Bo w mojej 990 wlasnie to sobie chwale najbardziej, prawie nigdy sie nie myli przy pomiarze swiatla.Zamieszczone przez Czachaco do calego tematu naswietlania - Tytus, ciesz sie, ze nie kupiles D70.. bo wtedy bys chyba podlozyl bombe pod fabryke Nikona... D70'tki praktycznie za kazdym razem daja inny pomiar swiatla przy "matrycy".. ;-) podobnie z fleshem.. ;-)
PozdrKomentarz
-
to najwieksza wada D70 - skopany pomiar matrycowy.. potrafi dawac rozne naswietlenia bez zmieniania kadru .. dziwne, ale prawdziwe.. oczywiscie mozna zyc z tym i nie uzywac matrycy..
jako wade wymienia sie rowniez (to dla viteza) stratny RAW..
Komentarz
-
-
A nie lepiej dogadac sie z gosciem na priv, poza allegro, unikajac placenia prowizji? Zawsze to troche taniej i prosciej :-)Zamieszczone przez konradlzalicytowalem
Czekam w napieciu do soboty
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXKomentarz
-
-
Ty placisz prowizjeZamieszczone przez konradlProwizje on placi, a ja mam zawsze jakas pewnosc i slad transakcji na allegro
Pozdr
Gdybys sie z nim dogadal i kupil poza aukcja to moglbys jeszcze urwac z ceny kwote jaka on placi za prowizje a tak to de facto Ty ja placisz
Komentarz
-
Ja juz mam od kilku dni i poki co jestem zadowolony (na razie jedyne o czym moglbym ponarzekac to brak drugiego pokretla, i jakby obiektyw nieco bardziej ostrzyl i byl nieco jasniejszy). A poza tym, to na razie bardzo pozytywnie.Zamieszczone przez konradlzalicytowalem
Czekam w napieciu do soboty 
Mam nadzieje, ze Ty tez bedziesz zadowolony.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
tpop - nie bede juz krecil
[ Dodano: 03-09-2004 ]
eternus - tez mysle ze bedzie OK, tyle sie naczytalem o tym aparacie
A instalowales juz hackowany firmware? Czy dajesz sobie czas na poznanie aparatu? 
PozdrKomentarz
-
Ja tez przed zakupem przeczytalem wszystko co znalazlem w necie - instrukcje po angielsku ze 2 razy, po polsku przynajmniej 4.Zamieszczone przez konradl
[ Dodano: 03-09-2004 ]
eternus - tez mysle ze bedzie OK, tyle sie naczytalem o tym aparacie
A instalowales juz hackowany firmware? Czy dajesz sobie czas na poznanie aparatu? 
Pozdr
Hacka jeszcze nie instalowalem. Planuje to zrobic, ale jak juz wspominalem nie raz, jestem strachliwy i sie poki co wstrzymuje z ta decyzja.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
-
Komentarz
-
No pewnie, ze sie da. Wiesz moza tym mirror up, czy cos tam, to ja raczej nie za czesto korzystal bym z tych odhackowanych fukcji, wiec nie spiesze sie za bardzo.Zamieszczone przez konradlCzyli da sie obejsc bez hacka?
bo tez sie troche boje i niefajnie byloby zepsuc nowy aparat 
Sam hack ponoc nie psuje aparatu, ale gdyby zepsul sie z innej przyczyny i nie dalo sie go uruchomic (czyli wgrac z powrotem oryginalnego firmware), to z gwarancja z pewnoscia byly by problemy.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
-
nie ma strachu! Ja wgralem po paru dniach. Operacja jest prosta jak drut.Komentarz
-
Wiem, wiem, ale w razie czego, jak mi sie (z innych przyczyn) nie da przywrocic "normalnego" firmware, to z gwarancji nici. Z za gwarancje tez sie placi i mi na niej zalezy - jak pewnie wszystkim tym, ktorzy ja maja.Zamieszczone przez tpopnie ma strachu! Ja wgralem po paru dniach. Operacja jest prosta jak drut.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
Komentarz