X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vorph
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 24

Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi. Jak pisałem, interesują mnie sklepy w Warszawie. Wiem, że Cichy dostarcza dobry i sprawdzony sprzęt, ale w wawie się nie umówimy, a kurierem nie chcę
    40D| 17-40| 35ZE|100ZE
    ======================
    www.sekcyjny.deviantart.com

Komentarz

• Zaku
      Bywalec
      • 2005
      • 108

ach ta stodoła

tak czytam i przeglądam zdjęcia tej stodoły ... jest to super sprawa, możliwość w rzeczywistości przymierzenia i pomacania sprzętu chyba każdego... bez względu na cenę. Do tego serwis canona itp.
      Niestety w Warszawie, a tam nie każdy ma czas i możliwości zagościć :neutral:

pod tym względem jest taki podział wg.Mnie żeby nie było, Warszawa i reszta Polski 8)
      40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Komentarz

• Vorph
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 24

Byłem dzisiaj na giełdzie. W zasadzie najlepszą ofertę miała firma Eurocamera. Mam pytanie czy mieliście już jakieś doświadczenie z tym TiPem?
        40D| 17-40| 35ZE|100ZE
        ======================
        www.sekcyjny.deviantart.com

Komentarz

• GrzegorzS
          Bywalec
          • 2005
          • 156

Zamieszczone przez Costus
          Nie masz się czego obawiać - fotoit to pewna i sprawdzona firma (sam u nich juz kupowałem wiele razy). Jak dobrze poszukasz w starszych wątkach na grupie to tez ta firma przewijała się wiele razy.
          Sporo u nich kupowałem dla siebie i dla innych z rodziny i znajomych. Na kilka "gratów" już nawet mineła gwarancja. Sporo sprzetu, duży ruch i można się skutecznie potargować.
          40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Komentarz

Pracuję...