Spoko, spoko. Wypłynie z innym opisem, innymi zdjęciami, najpewniej na innym loginie. A na pewno z dużym napisem OKAZJA lub JEDYNY NA ALLEGRO.
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
No i co w tym podejrzanego? Ktoś sprzedaje karton, kartę gwarancyjną i instrukcję. Cena KT adekwatna.Komentarz
-
-
-
Tak - jest ! - piwniczna mysz cykajaca fotki ??!! .
Nawet dobry sposób z tym odsprzedawaniem pudełek . A tak swoją drogą - co robicie z tą górą pudełek , która się Wam uzbierała z biegiem czasu ?. Ja mam już zajęty w piwnicy spory regał - to nie tylko sprzęt foto , ale też : video , telef , RTV , drukarki , skanery itd.
Kupujący - jeśli coś sprzedajemy - chcą z pudełkiem . Oddajesz do naprawy gwarancyjnej - tylko w orginalnym opakowaniu ?!. Tylko gdzie to wzsystko trzymać ?.Mało umiejętności - dużo zacięcia .Komentarz
-
Oddając sprzęt do naprawy gwarancyjnej nie masz obowiązku dostarczać go w oryginalnym opakowaniu.Komentarz
-
No nie do końca . Już widziałem osobiście w kilku kartach gwarancyjnych , że przyjmują do naprawy tylko w orginalnych opakowaniach - W PRZYPADKU gdy opakowanie nie jest orginalne , sklep nie ponosi odpowiedzialności za uszkodzenia w transporcie "do" lub "z" servisu ble , ble , ble ??!! . Oczywiście , że przyjmą - nawet owinięte w gazetę , tyle , że w zgłoszeniu gwarancyjnym napiszą - sprzęt dostarczono w nieorginalnym opakowaniu .
Nie daj orginalnego opakowania - niech nawet złośliwie uszkodzą - i co wtedy ?. Zdajesz sobie sprawę co dzieje się z naszymi paczkami na pocztach i w firmach wysyłkowych ?.Mało umiejętności - dużo zacięcia .Komentarz
-
Nie wiem bo nigdy nie pracowałem w takiej firmie, ale na szczęście wszystko co zamawiałem przychodziło nienaruszone.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
NÓWKA EOS 1D mkIV i do tego 16-35 2.8L używane i super opis!
Canon 1ds MK1,
24-70 2.8L,C50 1.4,T17-35 2.8-4, S70-200 2.8 2x580exIIKomentarz
-
Komentarz
Komentarz