Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ale tutaj chodzi o Giełdę CB, a nie o allegro. :wink:
Jak nie ogłosisz aukcji allegro na CB, to za odwołanie aukcji allegro raczej ban Ci nie grozi. :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
P.S.Chociaż to nie jest zgodne z regulaminem allegro, to często spotykam się w opisie aukcji, że sprzedający zastrzega sobie zakończnie aukcji przed czasem. Wtedy "reguły gry" dla licytujących są jasne.Komentarz
-
SUNDERS takie zapisy sa niezgodne z regulaminem allegro i pracownicy allegro usuwają takie aukcje no chyba że przejdzie im to koło nosa bo nie wszystkie aukcje są w stanie sprawdzić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ciekawe czy ta aukcja zakończy się odwołaniem ofert jak poprzednia
Raz już został sprzedany i najprawdopodobniej aukcja sztucznie podbijana.
Druga sprawa stan licznika z 4tys zrobił się nagle 10 tys więc uważajcie panowie i panie. Poniżej dwie aukcje tego aparatu
Komentarz
-
może to dwa różne aparaty zwróć uwagę na różne daty zakupu i pewnie stąd ta różnica w przebiegu migawkiKomentarz
-
-
Faktury zakupu nikt z nas nie widział więc ciężko powiedzieć. Równie dobrze może zrobić xero faktury i przedstawić do dwóch aparatów.
Jak dla mnie śmierdząca sprawaKomentarz
-
-
Dokładnie tak jak mówisz, po raz któryś z kolei. Straciłem już rachube w liczeniu 3 albo 4 raz to juz przegięcie na maxa
Komentarz
-
-
Szukający okazji są zawsze, a wiara że 50D to aparat z duszą
który robi foty magiczne
jest na tyle duża, że wielu wierzy że dostanie za niego krocie. Ja się tylko zastanawiam czy nie prościej wystawić z opcją "kup teraz" i sprzedać zamiast robić takie żałosne zabawy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Przecież magiczne są tylko Ele i pełna klatka.
50D jest tylko "kultowy"
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Czy rozróżniane jest, które pół klatki i co z drugą połową? Czy montowane są naprzemiennie, parzyste - jedna połowa, nieparzyste - druga, czy jedna połowa w 50d, a druga w jakimś innym modelu? Bardzo mnie to ciekawi, bo jako posiadacz 50d nie wiem, czy mam tą lepszą połowę, czy gorszą?Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Komentarz
-
Wybaczcie, że kolejny raz wrócę do sprawy wygranej przeze mnie aukcji obiektywu Sigma 10-20. Więcej szczegółów jest w tym poście. Być może niektórzy pamiętają o co chodziło.
Chciałem powiedzieć, że nasz forumowy kolega Ergo5218, który zaoferował swoją pomoc okazuje się ostatnim ...
Spotkałem się z nim osobiście (na początku stycznia) w jego firmie windykacyjnej, żeby dokładnie przedstawić zaistniałą sytuację. Powiedział, że jest to prosta procedura i nie powinno być żadnego problemu z wygraniem sprawy w sądzie. Dodatkowo zapewnił, że będzie mnie informować o całym jej przebiegu. Długo przekładał rozpoczęcie działania ze względu na swoje rzekome ogromne zapracowanie. Gdyby nie telefony z mojej strony, niczego bym się nie dowiedział. Mimo kilkukrotnych prób kontaktu, od miesiąca nie mam od niego żadnej informacji.
Czy tak zachowuje się normalny człowiek, który jest pracownikiem dbającym o dobro swoich klientów? Skoro ktoś proponuje pomoc to chyba nie powinien olewać sprawy, prawda?
Zastanawia mnie teraz jakie mogły być motywy jego działania i czy może nie zostałem w jakiś sposób oszukany.
Czy po podpisaniu umowy o pełnomocnictwo mógł się ode mnie "odpiąć" i załatwić wszystko na swoją korzyść?
Mam już dość tego bezsensownego czekania i chciałbym załatwić sprawę w inny sposób. Nie wiem tylko czy po jakimś czasie sprawa nie ulega przedawnieniu (licytację wygrałem 24-go listopada) Wie ktoś jak to wygląda? Mimo tego, że "strona przedmiotu została przeniesiona do archiwum" mam screeny i całą historię korespondencji.
Przykro to mówić, ale nasz forumowy kolega Ergo5218 jest dla mnie "spalony".
Pozdr!Komentarz
Komentarz