A co w tym zlego ze sie napisze do poszkodowanego? Niech sprawdzi oblooka itd. Nikt nikogo nie linczuje...na policje nikt nie dzwonil.......chyba ;-)
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Nie jest kradziony.Zamieszczone przez muflonnajprawdopodobniej jest skradziony.
Prosze bardzo, aparat jest czysty, mozna podawac.Zamieszczone przez muflonczekac az ktos to zrobi za Ciebie podajac konto na Allegro, IP z forum itp....Komentarz
-
Panowie, popieram Daniel i może uda nam się zastosować prawo dmomnimanej niewinności ?Zamieszczone przez muflonEch, no to juz widze rozpoczal sie niekontrolowany lincz
A ja chcialem w cywilizowany sposob 
Choć i mnie trudno to przychodzi
Tomku17 - czekamy na Twój ruch ! i oby był słuszny :-?Komentarz
-
-
OK, no to jedziemy z koksem :-)Zamieszczone przez tomek17Nie jest kradziony.Komentarz
-
Muflon, moje IP to nie tajemnica:Zamieszczone przez muflonOK, no to jedziemy z koksem :-)
"Your IP address is
64.92.167.26 "Komentarz
-
Dzieki, zaoszczedziles mi czasu :-P (normalni userzy tego nie widza, a zeby wykorzystac informacje ktora znam jako moderator potrzebuje zgody Hazana ;-) ).Zamieszczone przez tomek17Muflon, moje IP to nie tajemnica:Komentarz
-
Nie kumam teraz. Tomek17: podales numer seryjny aparatu (rozumiem, ze to twoja aukcja, bo wprost tego nie napisales). Po sprawdzeniu okazuje sie ze aparat jest kradziony i ktos to zglosil.
Czemu wiec piszesz, ze aparat jest czysty, skoro jest kradziony i nie ma znaczenia ktorym wlascicielm jestes...
Mozesz nawet byc 20-tym. I tak jestes w posiadaniu sprzetu, ktory zostal gdzies zgloszony jako kradziony.
Jesli wlasciciel potrafi udowodnic ten fakt i ma dowody zakupu to sprawa dla Interpolu, bo Kanadyjska juryzdykcja cie nie dotknie bez pomocy Interpolu.
Mnie dziwi tylko twoja beztroska...
Czy mozesz wyjasnic w prosty sposob dlaczego twierdzisz ze aparat jest czysty skoro kradziony ?
Komentarz
-
-
-
Mozna go znalezc z tylu obiektywu, po odkreceniu go od aparatu.Zamieszczone przez p13kaTomek17, możesz podać numer seryjny tego 17-35 jaki sprzedajesz razem z tym 1D?Komentarz
-
Pisze, poniewaz aparat nie jest kradziony, musial sie gosciu pomylic wpisujac numer seryjny, chcesz to go zapytaj.Zamieszczone przez iczekpodales numer seryjny aparatu Po sprawdzeniu okazuje sie ze aparat jest kradziony i ktos to zglosil.
Czemu wiec piszesz, ze aparat jest czysty, skoro jest kradziony i nie ma znaczenia ktorym wlascicielm jestes...
To, ze ktos sie pomylil, to jego problem i nie moj interes. Aparat moze i jest zgloszony, ale nie jest kradziony.Zamieszczone przez iczekMozesz nawet byc 20-tym. I tak jestes w posiadaniu sprzetu, ktory zostal gdzies zgloszony jako kradziony.
Przeczytaj powyzsze, to przestanie Cie dziwic.Zamieszczone przez iczekMnie dziwi tylko twoja beztroska...
Czytaj wyzej.Zamieszczone przez iczekCzy mozesz wyjasnic w prosty sposob dlaczego twierdzisz ze aparat jest czysty skoro kradziony ?
Komentarz
-
O co Ci chodzi?Zamieszczone przez SimOn!to co ?? Juz Ci kane napisal? Po co ty sie czlowieku sam wkopujesz?? Dziwie sie tez ze zawitales na to forum? Po co? Co chcesz udowodnic?Komentarz
-
57930Zamieszczone przez p13kaTomek17, możesz podać numer seryjny tego 17-35 jaki sprzedajesz razem z tym 1D?Komentarz
-
Komentarz