Zamieszczone przez Coronado
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
Zamieszczone przez ArkanA znasz inny powód odmowy podania numerów seryjnych niż lewy towar? Mi również odpisał, że nie widzi powodów do podawania numerów bo aparat jest jego własnoscią i kupił go w Europie od osoby prywatnej. Odpisałem, że powodem jest sprawdzenie czy sprzęt nie jest kradziony - i cisza - brak odpowiedzi.
Robert - to moze napiszmy do niego, ze poprosilismy allegro aby oni zwrocili sie do niego z prosba o podanie numerow seryjnych
Oczywiscie, ze persza mysla jest ze to lewizna, ale facet nie ma obowiazku podac Ci tych numerow. Aczkolwiek tez nie jestem taki pewien.
Mozna go postraszyc, ale warto...?Komentarz
-
Rozmawiałem z nim przed chwilką. Gość mówi sensownie. Szczegóły wieczorem.the silence is deafeningKomentarz
-
Wiesz, sensownosc wypowiedzi ma sie nijak do niecheci podzielenia sie informacja na temat seriala.
Nawet w Niemczech skad niby gosc kupil ten aparat w celu zarobkowym (jak mi napisal) nie ma takich cen
A moze sie cos zmienilo....
Komentarz
-
iczek, fotomania ostatnio, przy okazji, pisał na plrfc, że może mieć 5D w cenie D200.Zamieszczone przez iczekNawet w Niemczech skad niby gosc kupil ten aparat w celu zarobkowym (jak mi napisal) nie ma takich cen
A moze sie cos zmienilo.... 
OK, ponieważ będę widział (mam nadzieję) te seriale napiszcie proszę gdzie sprawdzić czy nie łupany. Chyba zgodnie z literą prawa nie mogę ich opublikować?the silence is deafeningKomentarz
-
Rozumiem, ze kupiles ten aparat, bo aukcje Zamknieto!
A seriale mozesz publikowac, bo nie znam takiego prawa, ktore ci tego zakazuje
Nie zartuj.
Sprawdz na photo.netKomentarz
-
Zapodaj mi jego namiary to kupie od reki 10 sztuk jesli bedzie z pelnym osprzetem...Zamieszczone przez gietrzyiczek, fotomania ostatnio, przy okazji, pisał na plrfc, że może mieć 5D w cenie D200.Komentarz
-
Nie, nie kupiłem. Umówiłem się z nim na dziewiątą ;-)Zamieszczone przez iczekRozumiem, ze kupiles ten aparat, bo aukcje Zamknieto!
Nie żartuje. Ostatnio po "burzy z 1D" jestem ostrożny.Zamieszczone przez iczekA seriale mozesz publikowac, bo nie znam takiego prawa, ktore ci tego zakazuje
Nie zartuj.
Dzięki.Zamieszczone przez iczekSprawdz na photo.net
Tak jak pisałem fotomania nie gietrzyZamieszczone przez iczekZapodaj mi jego namiary to kupie od reki 10 sztuk jesli bedzie z pelnym osprzetem...
update: gościu mówi, że ma klienta na 7,5k o 15:00. Damn! Ja się umówiłem na 16:00.the silence is deafeningKomentarz
-
gietrzy - daj spokoj. Lepiej miec czyste sumienie i czyste rece niz głupi aparat i to jeszcze ... Canona

Komentarz
-
Po plotkach o nowych, jasnych, stałych L-kach (zazdroszczę Nikosiom 200/2 VR) ja się do nowej puszki nie palę. Chciałbym tylko zobaczyć te numery.Zamieszczone przez iczekgietrzy - daj spokoj. Lepiej miec czyste sumienie i czyste rece niz głupi aparat i to jeszcze ... Canona

Ostatnio edytowany przez gietrzy; 120.the silence is deafeningKomentarz
-
Zamieszczone przez gietrzyChciałbym tylko zobaczyć te numery.
Czyli jednak nie podal ci numerow seryjnych... mial ci pokazac sprzet na zywo bys sobie sprawdzil numery, ale potem powiedzial ze ma juz klienta - umowionego na godzine przed toba.
Rzeczywiscie sensowne... a zarazem calkiem sprytne
.
Komentarz
-
jak zazwyczaj, zero o dodatkowym wyposazeniu, suche informacje skopiowane z sieci, sprzedawca sprzedajacy super sprzet i udajacy ze nic o nim nie wie i niska cena, w tym wypadku 20d + 28-135 IS
Komentarz
-
widziałem to wczoraj i jakoś strasznie tanio mi się wydało...| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Komentarz