"Das ultimative Top Modell" - dobre
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Silent Planet
inne sprawa ile z kompaktow ma taki rozciag czasow a ile ma staly czas 1/60. szczerze mowiac to i przy 1/15 imho nie jest tak latwo poruszyc 35mm zeby bylo zauwazalne przy 10x15, a tym bardziej przy mniejszych formatachKomentarz
-
a wracając do tematu wątku (bo niezły OT się zrobił)
nie zginął komuś eos 350d?
350d+grip, tamron 28-75/2.8Komentarz
-
Ale przyznasz, że 1/15 przy 35mm nie jest zgodne z regułą t=1/f więc nie może dać tak ostrej odbitki jak zdjęcie wykonane z poprawną nastawą.Zamieszczone przez totusSilent Planet
inne sprawa ile z kompaktow ma taki rozciag czasow a ile ma staly czas 1/60. szczerze mowiac to i przy 1/15 imho nie jest tak latwo poruszyc 35mm zeby bylo zauwazalne przy 10x15, a tym bardziej przy mniejszych formatach
I faktycznie tego może nie być widać na odbitce, ale nie o to tu chodziło.
Większość kliszaków "jedzie" na granicach tolerancji negatywu wręcz.
Ten Canomatic ma podobnie - i tyle chciałem napisać.
Faktycznie się offtop zrobił.
Pozdrawiam...is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
-
znalazłem tę aukcję na allegro, jest dosyć ciekawa:
profesjonalne robienie zdjęć... http://www.allegro.pl/item117526303_...rej_cenie.htmlRegulamin pkt 8.Komentarz
-
Widzieliście? Ten "canon" to 300DZamieszczone przez luckiznalazłem tę aukcję na allegro, jest dosyć ciekawa:
profesjonalne robienie zdjęć... http://www.allegro.pl/item117526303_...rej_cenie.html
Okazja - lustrzanka cyfrowa za 80zł
Ciekawe, czy ludzie są aż tak naiwni?350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
a jak myślisz ??Komentarz
-
Są ludzie, którzy kupują takie aparaty za 400 zł, jak pragnę zdrowia! Wchodzi do mnie do labu taka pani i pyta ile jest wart ten aparat, bo przed chwilą kupiła okazyjnie na parkingu przed tesco taki aparat cyfrowy za 400 zł. Myślała, że to może kradziony, że jakaś super okazja. Jak się później okazało to nie pierwsza osoba, a te aparaty sprzedaje jakiś Rumun. Ludzie są naiwni...Regulamin pkt 8.Komentarz
-
To ja chyba zacznę próbować sprzedać swoją 350tkę za cenę 5D - może ktoś chętny na okazję?
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Są! I to bardziej!Zamieszczone przez swiderskiWidzieliście? Ten "canon" to 300D
Okazja - lustrzanka cyfrowa za 80zł
Ciekawe, czy ludzie są aż tak naiwni?
Wczoraj widziałem, jak koleś sprzedał lornetkę z "noktowizorem" za 80zł. Kupujący to chyba był kompletnym imbecylem, że dał się na taki kit złapać. Plastikowa obudowa, plastikowe soczewki, noktowizja w postaci czerwonych powłok na przednich soczewkach! Zgroza!
??:
A ja głupi kupiłem zwykła lornetkę (ciężka jak diabli) za 900zł. A mógł bym mieć za to 11 i to z noktowizorami. :wink:Komentarz
-
To samo gówno z inną naklejką http://www.allegro.pl/item117352977_..._nowa.htmlą:(
Kolejny naciągacz:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
przywiezioną z zachodu nowa nie uzywana ale bez gwarancji (ekspozycja sklepowa)...zajomał z wystawy
Komentarz
Komentarz