Jutro zamierzam wybrać się do mojego proboszcza i spytać czy może wie coś w tej sprawie. Jeśli nie to skorzystam z rady i zadzwonie do diecezji.
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Odp: Kursy liturgiczne
Witam, Chciałbym odbyć taki kurs czy jest ktoś zorientowany czy będzie coś takiego w Łomży lub okolicy ? dzięki za odpowiedźKomentarz
-
-
Komentarz
-
Posiedziałem chwilę przy wujku google:
Archidiecezja Lubelska - Aktualności
Archidiecezja Poznaska - Kurs dla fotografw i operatorw sprztu audiowizualnego 2012
Ja dzwoniłem do archidiecezji najbliższych i pytałem :-) Znalazłem akurat w najbliższym czasie w Łodzi, bardzo dobre szkolenie, wszystko omówione jak trzeba i na wszystkie pytania odpowiadają.
Pozdrawiam Marcin Stańczak!Komentarz
-
Witam.
Czy ktoś może będzie się wybierał w niedalekim czasie na kurs we wrocku?Komentarz
-
A kiedy owy ma się odbyć?5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1Komentarz
-
no to ladnie. w stolicy to 2 dni i 200zl...Archidiecezja Lubelska - Aktualności
Archidiecezja Poznaska - Kurs dla fotografw i operatorw sprztu audiowizualnego 2012
Koszt, to kilkadziesiąt złotychKomentarz
-
Drobo macie. W Archidiecezi Przemyskiej w tamtym roku było 50zł i spokój na 5 lat.Komentarz
-
Komentarz
-
We Wrocławiu taki kurs odbędzie się 15 września 2012 roku o godzinie 10.00. Trzeba wcześniej zadzwonić żeby pani wpisała nas na listę. Wspominała też o liście od swojego proboszcza czy aby jesteśmy "przykładnymi katolikami" (poważnie!). Do tego zabrać 3 zdjęcia, nie muszą być ślubne, + jedno legitymacyjne ale nie podała wymiarów i 165 zł. To wszystko trzeba przynieść między godzinami 10 a 13 od pn do pt. Kurs odbędzie się przy ul. Katedralnej 13 w p.6 i potrwa ok 2 godzin.Komentarz
-
We Wrocławiu taki kurs odbędzie się 15 września 2012 roku o godzinie 10.00. Trzeba wcześniej zadzwonić żeby pani wpisała nas na listę. Wspominała też o liście od swojego proboszcza czy aby jesteśmy "przykładnymi katolikami" (poważnie!). Do tego zabrać 3 zdjęcia, nie muszą być ślubne, + jedno legitymacyjne ale nie podała wymiarów i 165 zł. To wszystko trzeba przynieść między godzinami 10 a 13 od pn do pt. Kurs odbędzie się przy ul. Katedralnej 13 w p.6 i potrwa ok 2 godzin.
To zaświadczenie to pic. Nic ci nie zrobią jak go nie będziesz mieć (u mnie proboszcz mnie prawie zabił śmiechem jak po to przyszedłem i powiedział, żeby już nie wymyślali kolejnych pierdół).
Każda archidiecezja rządzi się swoimi prawamiZamieszczone przez marcinstanczak;Czemu na 5 lat, z tego co mi wiadomo takie upoważnienie nie jest wydawane na 5 lat czy więcej tylko raz na całe życie ; ) Ja płaciłem w Łodzi 120 zł ; )
Gdzieś w tym wątku było nawet info, że ktoś dostał zaświadczenie dożywotnio i bezpłatnie
.
Komentarz
-
Komentarz
-
Na stronie archidiecezji warminskiej są namiary na kompetentnego gościa i chyba materiały do pobrania. Gość jest bodajże z Barczewa.Komentarz
-
Czy ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie wyżej wymieniony kurs jest organizowany w kujawsko-pomorskim ?Komentarz
Komentarz